Общ рожден ден на Януарчета 2008г

• 9 561
  • 238
  •   1
Отговори
# 105
за картинка може да е нещо с мечо пух, мисля, че всички го харесваме?

# 106
  • София
И Ева е злояда и от игра никога не се сеща да яде в детски клуб.

За картинката никакви претенции нямам, ама никакви. Парчетата принципно са по-големи, моите деца и двете едва ли ще ядат торта, ама аз мога да изям и техните порции  Mr. Green

На нашия РД  тортата се водеше 14 парчета и с нея нахранихме 10 деца и 12 възрасти и останаха 4 допълнителни парчета.

Слънчи, как мина Рд на Свтльо?ч

# 107
Ние с Никол също ще дойдем, стига офертата на Миа да е в сила, де   Rolling Eyes
За картинката на тортата нямам претенции, а за кетъринга също съм съгласна.
Но каквото реши мнозинството ще се съобразя с него.

# 108
  • София
И ние ще дойдем със Сиянка. Слънчи пиши ни.И много ти благодаря за организацията- страшна си Hug Hug Hug

Нямам претенции нито за тортата ,нито за кетъринга. Сияна със сигурност ще опита всичко ако има нещо за ядене, а майка и ще обикаля хваната за нея за един пръст и ще си остане гладна. Embarassed
Добре че детето се грижи за линията  ми Laughing
Ще гласувам за кетъринг ,въпреки че наистина нямам претенции.Както реши мнозинството.
 Peace

# 109
Слънчи и ние с Илия ще дойдем.Но може ли таткото и той да дойде в клубчето.Питам защото той нали ще ни докара и да не седи сам в колата да ни чака.

Мисля, че торта с кафенце и безалкохолно и сладка приказка е достатъчно за час и половина.

Аз съм на същото мнение.

А за картинката на тортата нямам претенции.

Благодаря за организацията. Hug Hug Hug

# 110
  • София
Ние с Никол също ще дойдем, стига офертата на Миа да е в сила, де   Rolling Eyes
Ми не знам ако идва Ева, ще се съберете ли между двете столчета  newsm78 Иначе сте ни на път и ще ми е приятно. Ама ще го измислим някак.

Стелли и ние с нашия татко сме така. Е има вариант да не пожелае да влиза.

# 111
  • София
И ние сме на линия!
Гласувах за кетъринг, но не държа особено. Бира не пия, но кафенце с торта ми звучи добре. За детското меню, нямам представа какво включва newsm78 , но ако има други деца с менюта и ние сме в кюпа(стига да не е М Доналдс или пържено)

за картинка може да е нещо с мечо пух, мисля, че всички го харесваме?

Не знам за всички, но на мен ми е любим ...  Peace

# 112
Здравейте,
нямаше ме няколко дни, но виждам че организацията върви добре. Ние ще дойдем също, надявам се децата най-после да се видят и забавляват. За кетъринга гласувах с да, но не държа в повечето случай съм след Сашко и нищо не разбирам от хапването. За картинка, Мечо Пух е супер!!!

# 113
  • София, Дървеница
Записвам се пак!
За торта  (тези по 16 парчета мисля, че ще ни стигне) и кафенце :Р
Нашият бати не е сигурно дали ще идва, но ако дойде - само торта ще папа  Crazy
Лек ден!

# 114
Пипи, важи ли още поканата за място Wink. И ние ще дойдем, ако може да се присъединим към вас  bouquet

# 115
  • София
В събота ядохме тази торта и смело заявявам че е чудесна(който се съмняма да мине да пием по едно кафе и ще доядем остатъците в хладилника)  Simple Smile

Да оба1е искам да пусна линк към торта на Лагуна и неставааааааааааа

# 116
Аз пак да попитам: може ли и мъжа ми да го доведа в  клубчето да не чака навън в колата?

# 117
  • на плажа
 Стели, защо да не може?! Може да му е малко скучно, но пък ще издържи мъжката  Wink.

# 118
  • София
Нека дойде,то ще има и още татковци,та ще си правят компания Simple Smile

# 119
  • София
Слънчи, искаш вашата торта да покажеш ли или всички  newsm78
Ето ги всички, ама нали няма да гласуваме и за картинка  Wink

каталог на тортите лагуна

Hug за организацията!

пп Вижте тази, тя е с картинка мечо пух и темата на картинката е рожден ден, е има 3 свещички на картинката ...

Общи условия

Активация на акаунт