Общ рожден ден на Януарчета 2008г

• 9 552
  • 238
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Списъкът:
1.slan4ogled - 2деца+1 възрастен
2.Джуличка - 3деца+1 възрастен
3.Klaudia81-1дете+1 възрастен

# 91
Слънчи,може ли да ти кажа довечера или утре сутринта дали ще идваме със сигурност.Мъжа ми отиде на работа по спешност и като се върне ще говорим.Нали той ще ни докара.

# 92
  • София
Няма проблем Simple Smile

# 93
само да сме здрави, там сме.
аз не ща кафе, искам бира Wink а за ядене не знам - какво предлагат?
слънчи, бравос! Hug

# 94
Оооо, Слънчи, щом ще има и други по-големи дечица, аз мисля, че ще е по-добре да има нещо за хапване...
Не за нас, а за тях...
Не знам, ама така мисля...
  Thinking

П.С. Не, че имам нещо против да има и за нас де... Mr. Green
Ако другите мами искат, аз съм за...
  Peace

# 95
  • София
Ми знам ли
пише че има впечатляващ кетъринг Simple Smile
Но и това трябва да го уточня утре....

Джули аз по скоро съм да няма за ядене допълнително,защото това ще ме затрудни Simple SmileИзбор,количество,а и после цената как ще я сметнем
Приемам идеи Simple Smile

# 96
аз принципно съм за да има някакви "впечатляващи" хапки, но нека и другите да кажат

# 97
Ами много лесно, Слънчи...
Каквото избереш ти, това ще ядат/ядем... Mr. Green
После ще си разделим сумата на общият брой присъстващи и това е...
Та колко ще е - да не е с по 100 лева по-скъпо ?
  Wink

П.С. Под общ брой присъстващи, имам предвид тези, които ще сме и с големи дечица...
То е ясно, че някой ако не е ял нищо, няма да плаща нищо...
  Peace

П.С. 2 Абе, аз пък чак сега стоплих Embarassed (каква съм бърза, а Mr. Green) - те не го ли смятат на порции ?  newsm78
Щото ако е така - екстра...
Поръчваш само за тези, които сме изявили желание...

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 18:25 от Джуличка

# 98
  • София
Не Джули, не го смятат на порции - смятат го на плата. 1бр. плато (еди колко си грама с еди какво си) струва толкова и толкова.

Аз принципно не искам меню за децата. Не искам и за себе си кетъринг (просто никога не го харесвам пък и не ям месо), но ако другите настояват - не е чак такъв проблем.

Ако не се поръчва кетъринг, обикновено на място има неща които има по кафенетата пакетирани ядки, чипс, снакс, бисквитки, кроасани, солети и други подобни

Слънчи, нека и аз да кажа утре сутринта или днес по-късно вечерта колко точно ще сме. Ева ми повръща в момента и ако почна сега да питам мъжа ми за партита ще ме погледне много лошо  Wink

пп. говорихме смятай ме с 2 деца и 1 възрастен, втория възрастен под въпрос.

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 19:23 от M_I_A

# 99
  • София
Джули МИА ти е отговорила за проциите Simple Smile

Иначе аз май и във вторник сутрин най късно мога да отида да доуточня нещата,така че имаме малко време

Кажете за тортата..каква картинка и колко парчета?

# 100
Да, видях, Слънчи...  Peace
Значи пак остава вариантът, който предложих - разделяме си го на толкова, колкото сме изявили желание...  Peace
Парчетата торта трябва да ги сметнеш според броя на заявилите участие...
За картинка - не знам... Thinking
Каквото другите кажат...
Май само цветя не искам да е, че за момиченцата добре, ама за момченцата цветя... Whistling
Не знам...
Решете вие...

# 101
  • на плажа
 За торта съм с две ръце, но за " впечатляващия кетъринг" не съм особено навита, а пък за меню за децата съвсем, защото моето не е от ящните, но както решите - ще съм солидарна с мнозинството. Мисля, че торта с кафенце и безалкохолно и сладка приказка е достатъчно за час и половина.
 Каква е тази недомаслена анкета newsm78? Слънчиииииииииииии

# 102
За торта съм с две ръце, но за " впечатляващия кетъринг" не съм особено навита, а пък за меню за децата съвсем, защото моето не е от ящните, но както решите - ще съм солидарна с мнозинството. Мисля, че торта с кафенце и безалкохолно и сладка приказка е достатъчно за час и половина.
Ирка, аз предложих само за мамите с по-големи дечица...  Wink

# 103
  • София
И аз неискам меню за Лъчезара
Светльо е злояд:(
Бира не съм сигурна дали предлагат Sad
Ще пия кафенце Simple Smile

Ирка да те пиша ли в СПИСЪКЪТ?

# 104
  • на плажа
 Предполагам, че там ще продават разни гризини за по-големите, но все пак нали има торта, за останалото съм сигурна, че няма да се котира  baby_neutral.

Общи условия

Активация на акаунт