Общ рожден ден на Януарчета 2008г

• 9 554
  • 238
  •   1
Отговори
# 150
еееее Маце, Клаудия, Ива, защо така аз явно ви уплаших с моето шофиране  щом никой не иска да се вози при мен Simple Smile даже и на третия ред сте съгласни само не и при мен  Wink
Аз съм съгласна Hug, ама май не си от нашия район, та ще се намъкнем на татито в колата... Mr. Green
Благодаря за подкрепата  Mr. Green
ще почерпя на рд-то  Wink

# 151
Magany, аз нямам нищо против Hug! Важното е да се придвижим и да сме заедно Hug
Лека нощ!!!

# 152
  • София
Слънчи, още веднъж ти благодаря за организацията. Ако има нужда  да се плати по-голяма сума мога да се включа веднага с парички.
 Peace

Нашият татко също ще ни води с колата и може за малко да мине през рождения ден. Laughing

# 153
Слънчи - към  момента брой ни и нас, пък да се надяваме, че до уикенда ще сме здрави - ако не ще предупредя. Организацията е чудесна;претенции - нямам.

# 154
  • София
angie радвам се че се присъедини към отбора Simple Smile

# 155
Слънчи, не съм сигурна, че ще успеем да се класираме и затова си мълча  Embarassed
Ако решим да дойдем, ще има ли проблем тогава на място да платим и прочее?
А за храната и тортата - дори и да не стигне за всички, важно да се събереме Simple Smile Особенно за такива като мене, несигурни Embarassed

# 156
Слънчи,  Hug Hug Hug

Извинявам се, че толкова късно се присъединявам Embarassed, но при нас нещата чак сега се изясниха, и то в положителна насока  newsm44
Всичко идва от там, че мойте свекъри взели, че се женили точно на 15 февруари преди 40 години, та искаха да правят всенародни тържества на този ден. Но, за щастие, страстите някак си се успокоиха и се задоволиха само с матине. С моя помощ  Mr. Green

Мислех да се присъединя само с Биби и Беа (1 възрастен и 2 деца), но Тати и Боби и те искат Embarassed (не знам какво толкова ще им е интересно newsm78, но пък може да направят снимки). Та, ако има места и ако не размислят до тогава, може да сме 2+3  Embarassed Embarassed Embarassed

Казвай, ако има нужда да се включа с парички за плащането на предварителните неща  Peace Нали съм тук на 2 крачки.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 10:18 от Зимна приказка ♥

# 157
ее, щом сте без столчета, няма проблем, няма да има нужда да отваряме третия ред Simple Smile

айде, да спечеля малко фенки и и за Магани - тя е с ауди Wink  Laughing

# 158
  • София, Дървеница
ее, щом сте без столчета, няма проблем, няма да има нужда да отваряме третия ред Simple Smile

айде, да спечеля малко фенки и и за Магани - тя е с ауди Wink  Laughing
Joy     Joy  Аз искам в Аудито тогава   Wink

# 159
ха ха много важно! само дето 2 пъти се опитаха да го крадат
и не е ауди ами както казва баща ми ауди-нце щото е малко Simple Smile

# 160
  • на плажа
 Слънчи, би ли добавила в списъка Аанет с Теодор.  Ние ще дойдем заедно, но, ако по пътя има някоя мама без превоз и без столче, можем да я вземем и нея. Идваме от Гео Милев. Не сме с ауди  Mr. Green, ама .....  Joy

# 161
Радвам се,че списъка за срещата расте.

И ние с мъжа ми може да вземем някоя мама,която е без столче и живее в района на Плиска и Окръжна болница.

# 162
Ох, нямам търпение да дойде неделя и да се запознаем със всички вас Hug!!! Само да сме живи и здрави Praynig
А да питам къде точно е клубчето ( в кой микрорайон) и как се казва, че мъж ми, ако не е на работа, може да ни откара Simple Smile. Ако не, идваме с Пипи и Magany, кой ни вземе Simple Smile Hug

# 163
# 164
Маце, ама то не е в "Люлин"...  Rolling Eyes

Ехее, аз докато се наумувам и наблея, тя Ирка ме изпреварила...   Blush

Общи условия

Активация на акаунт