Общ рожден ден на Януарчета 2008г

• 9 550
  • 238
  •   1
Отговори
# 165
Ааа, нещо не съм разбрала Simple Smile
ОК, мерси милички Hug

# 166
  • В сънния Люлин, прибулен...
Има ли някой с благотворителни нагласи и автомобил - поданик на Люлин, който има желание да вземе (и върне) 1+1?  Embarassed Embarassed Embarassed

МНОГО ни се идва, ама много!  Embarassed Само че към момента файтонът ни е повреден, нямаме директна връзка, а за тахi ресурсите май недостигат...

Имаме столче, но е до 9 кг, мога да го взема за парлама или да не го вземам, то май е все едно.
И аз благодаря за организацията, независимо дали ще сме там.

А как стои въпросът с яденето на децата? Моето яде в ок. 4 каша, вие на какви графици сте и как  ще ги нагласите за случая?

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 17:53 от veihaivei

# 167
не бой се Вейхайвей ще ви вземем Wink

# 168
  • София
Като се замислих ... Какво е РД без подаръци?! Може да си разменим да речем подаръци за по 10лв например, колкото децата да не са капо на общия си РД. Или всяка мама да купи нещо синволично за малчето си и там да му го даде.
Само предлагам ... не ме нападайте   Praynig

# 169
  • на плажа
 Не се страШувай, ще те подкрепя ( нали си ми от зодията[/color]  Heart Eyes). Аз същото си мислех и даже предложих да го направим на лотариен принцип, но пък като се замисля сега, дечковците не разбират особено и малко се губи смисълът. Веселбата ще е по-скоро за нас, отколкото за тях. Нека и другите кажат какво мислят по въпроса.

# 170
Аааа, 10 лева много скъпо....  Naughty
Предлагам от "Всичко по левче" да им купим нещо "оригинално" китайско и това е...  Mr. Green
Какво пък толкова ?  Whistling

Хахаха...  hahaha
Хванахте се, нали ?
 Joy Joy
Разбира се, че нямам нищо против - само го измислете как точно да се получи...
Peace

И по-еФтинко, моля... Mr. Green
 Joy Joy

# 171
Като се замислих ... Какво е РД без подаръци?! Може да си разменим да речем подаръци за по 10лв например, колкото децата да не са капо на общия си РД. Или всяка мама да купи нещо синволично за малчето си и там да му го даде.

Заклевам се в кварталния, мислех си го, ама някаква простотия ме възпря да не го напиша...

Ей, Мимозе обещава да ни докара, така че пишете ни - 1+1

# 172
Само предлагам ... не ме нападайте   Praynig

и аз мислех да предложа, ама под страх от нападение... не посмях...
давайте лотарията!

# 173
....и аз мислех да предложа, ама под страх от нападение... не посмях...
давайте лотарията!
Пипи, ама масирана атака ли очакваше или малки бързи набези, състоящи се от групички по двама - трима ???  newsm78

hahaha

# 174
Само че моето притеснение беше свързано с по-големите дечица, които ще празнуват - трябва подаръците да са съобразени с възрастта им, естествено, трябва да има подаръци и за тях, а ако ще е на лотариен принцип, което пък мен повече ме блазни, няма как да стане.
Иначе за стойността - да не забравяме, че децата не могат да претеглят "цената" на подаръка, аз на моя се глася да му купя комплект домакински цедки. Голяма игра пада, но ни е само една.

# 175
И аз нямам нищо против идеята с подаръците,но трябва да са универсални да стават за момче и момиче.На лотариен принцип е най-добре.

# 176
  • София, Младост
Допада ми идеята за подаръчетата, но  наистина трябва да стават и за момченца и момиченца...Ами казвайте ако наистина всички са съгласни, да започваме да търсим че и времето накъся, ей къде е неделята идва Simple Smile

# 177
  • София
Аз вече имам идея з аподарък
Дано само не се повтаря Simple Smile

# 178
На мен ми се струва, че трудно ще намеря универсален подарък до 10 лв, а и вероятността да се дублира с играчките на децата ни също я има. Лично аз предпочитам всеки да купи подаръче за детето си. Всеки си знае от какво има нужда детето му, а и си знае с какви пари разполага.

# 179
  • на плажа
 Никитали, подкрепям. Много трудно ще стане това с подаръчетата. Предлагам да не носим подаръци там - първо, защото в клубчето имат техни играчки и второ, ще има и по-големи дечица, които може би ще се почувстват прецакани.

Общи условия

Активация на акаунт