Януарчетата имат героиня и герой-Джуличка е тя, Енрико той

• 10 897
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Чухте ли по новините за детенцето отровено със сода каустик от кисело мляко, ужас направо е тази държава.
Тедсън не се тревожи за говоренето, повечето деца толкова се впечатляват от новите си възможности/ходенето имам предвид/, че говоренето изостава на заден план. Даже си го пише по книжките. По отношение на стабилността е има още да се учат. Боби се пуска да ходи само където има  килим, по цял ден се учи да прави смяна на посоката и се върти като пумпал на едно място ходенето в права линия не му е интересно вече.
 За думички знае няколко, на които им знае значението и ги ползва тате, мама, дай ,не, лампа, заповядай/от последните две изяжда някои букви/ . Казва ясно и много често също и "бута", което не знае какво значи, но предполагам ме имитира като му казвам да не бута/от там му викаме Бутето/ Когато му говорим, често повтаря по-сложни думи, но не ги използва после.
Невенска, честито първо зъбче!
Мари, честити първи стъпки на Даная!
Миленита стискам палци за лека бременност на сестра ти!
За гърдите все още са без перемен Simple Smile да видим като спра с кърменето .....докато пишех загорих една тенжера и мъжо ме заплаши,че ще свържел кабелите така,че като включа печката компа да се изключва.

# 211
  .....докато пишех загорих една тенжера и мъжо ме заплаши,че ще свържел кабелите така,че като включа печката компа да се изключва.
Хахаха..... hahaha
Направо ме разби.... Joy
Добре, че го няма мъжът ми, че току виж намерил идеята за много добра...
Mr. Green

# 212
.....докато пишех загорих една тенжера и мъжо ме заплаши,че ще свържел кабелите така,че като включа печката компа да се изключва.

Joy 

Не се притеснявай, аз оня ден варих мляко и когато се сетих за него се оказа, че е намаляло с литър и половина...   Embarassed 

# 213
  • пред екрана
Честит рожден ден на Светльо nbirthday newsm67  party023

Димито, честито EFP! Лека и безпроблемна бременност до края!

За тялото си и всяка част от него отказвам да коментирам smile3505

И аз съм загаряла няколко манджи, добре че готвя в тефлонови съдове и сменям веднага, че иначе не се доближават! Ама и мен ме заплашват със спиране на нета, докато готвя.

Страх ме е да се хваля, ама днес биха на Криско последната инжекция и урината му е стрилна. Утре му пускат опашка АБ и дано се оправи детенцето вече! Praynig

# 214
Добро утро   bouquet
Като говорите за бюст... ми аз за сега си имам (малката се отби седмица преди да навърши годинка)... но си имам и 20 килограма отгоре. Още се надявам да се регулират хормоните и да поотслабна, но се чудя до кога да се надявам и не е ли време вече да действам радикално  newsm78 А ме е страх да се захвана с Дюкан, защото две мои приятелки след тази диета направо се побъркаха - отключиха им се много стари заболявания, а и вече качват по някое кило  Crazy
Хахаха..... hahaha
Направо ме разби.... Joy
Добре, че го няма мъжът ми, че току виж намерил идеята за много добра...
Mr. Green
Той и моя мъж ще намери идеята за добра ама с тока не се разбират и няма да посмее  Laughing
Джули, вие лягахте късно по мои спомени... мойто диване си лягаше около 23.00 ч. , но сега сменяме режима - с едно спане през деня и трудно издържа до 22.00. А последното хапване е мляко.
А по колко пъти хапват вашите мушмороци?
Малката сутрин и вечер е на мляко, а през деня има три хранения... та се чудя ако ги намалим до общо 4 едното мляко ли да махна  newsm78
Абе много хубаво с тези бременни мами  Hug Hug Hug Hug
Много целувки на Криско  Hug Дано е най-здравия юнак  Praynig

# 215
добрутру Simple Smile

Димито, лека и безпроблемна бременност и здраво бебенце!!
ей, нещо съм се впечатлила, тази нощ сънувах, че съм бременна

Духче, отдавна съм забелязала, че Боян много приказва, ама като чета колко неща казва, чак ме избива на комплекси Embarassed шегичка, знам, че всяко дете е различно, ама Боян определено впечатлява. Емо дърдори непрекъснато: няня, тада, дада и други негови си работи. Единствената "човешка дума", която знае е "айде", или по-скоро "айди". като му кажа айде да правим нещи и той казва айди Laughing като тръгва нанякъде също казва айди.
за падането - пада най-вече като се заблее, иначе много внимава къде ходи, заобикаля всички препятствия, които сам си е наредил, и навън също ходи доста стабилно. обаче не се е сетил още как се става сам, допълзява до опора и се изправя; иначе може да кляка и става.

irchik, аз за ските по принцип съм голям фен, ама си е мъничък още за ски, май, да не взема да го стресна само. дай да ходим с шейните по-добре Simple Smile стига да сме здрави и да е прилично времето.

# 216
Добро утро и от нас!
dimitoчестито, лека бременност и много щастие на финала!  bouquet
Аз не съм чак толкова запалена, пък и не готвя много-много, та за това не ми се е случвало да загарям манджите.
Мърко пие Нестле Джуниър вечер преди лягане, което е между 8.30-9.00, пробвала съм да му давам и през деня със закуската, но в повечето случаи така си го изхвърям. От както спи по един път на ден съм супер, вечер заспива раничко и имам време за всичко. Heart Eyes
За бюста не ми се говори, малкия още си сучи, не знам до кога, уж мислех, че ще спираме, но той си търси и си иска, само нощем, но пък само това го успокоява.

# 217
Невенска, честито първо зъбче на Мони! Hug Ееееее, озъбихте се и вие ....... Mr. Green Да са ви белички и здрави зъбките, и без проблем да излизат! Peace

Моята госпожица Рая все още спи по 2 пъти - от 10 до 11,30ч и 14,30-16 ч. Вечер заспива в 20,30ч най късно (понякога и в 20ч). Поспаланка ми е тя......... като мама и тати. smile3507

Irchick, Рая се храни 4 пъти на ден, като последното четвърто хранене е АМ. Но между две от храненията хапва и плод ( обикновено между 3-то и 4-то ), него не го броя.

В четвъртък и петък прогнозите са за слънчево и топло време. Смятам най после да направя изследванията на Рая. Ще можем да си направим и една дъъъъъълга разходка. Нямам търпение вече да се оправя това време и да прекарваме повече време навън.  Nature Sunny 1swing

# 218
Добрутро  Coffee

Невенски - честито зъбчееее  Hug Да са здрави и бели  Hug
Слънчи - как мина празника, чакаме снимки  Hug

И Стефан е на 4 хранения от 1 месец, махнахме сутрешното мляко. Вечер вечеря със супата от ДК, после и мляко, зависи колко е ял от нея. Ако не, направо бутам биберона и заспива  Peace
Гледам едно хубаво слънчице навън и след малко хващаме баирите  Hug

# 219
Духче, отдавна съм забелязала, че Боян много приказва, ама като чета колко неща казва, чак ме избива на комплекси
хехе то е доказано ,че раното проговаряне не е свързано по никакъв начин с по-висока интелигентост , така че най много да стане един суфльор или пък политик.
Надя като чета Криско как си е изпатил и много мъчно ми става. Правиха ли му Ехо на корем? Ще му давате ли пробиотици след АБ?
Ние снощи не сме спали иска да си суче човека, а злата мама не дава и целия квартал не спи и ме мрази.

# 220
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте!

Dimito, хубава вест, дано всичко протича леко и хармонично и да се появи здраво, талантливо и общително детенце!
Невенска, честито зъбче, дано ви "повлече крак" и за другите , да дойдат, без да ги разбереш.

Относно килограмите - би трябвало да не ръся мозък, тъй като съм с повече от 20 кг в повече. За които се "извинявам" със спирането на цигарите около година преди да забременея, а тези от бременността (още 12 отгоре) ги свалих и забравих.
Но тъй като породата ми е свинска и съм пазила диети всякакви, гълтала съм химия, с фитнес също, мога убедено да кажа, че ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛЕЗЕН, ЕФИКАСЕН и СМИСЛЕН начин за отслабване е с т.нар. аеробни натоварвания (крос, аеробика, велоергометър, кростренажор)
Аз имам едно такова животно у нас, бях започнала да свалям преди Коледа, ама с тези празници до 10 януари (тогава празнувахме втория път с приятели РД на Митето) оцапах рап`тата. Сега ще се залавям пак.
Тъй като не кърмя, съчетавам тренировките (между 30 и колкото издържа минути) с L-karnitin и кг се топят неусетно, а и подобрява настроението, съня, самочувствието... Казвам като човек, който МРАЗИ спорта, но пък ефекта изпитах върху себе си като благоразположение, тонус, дори блаженство, и смело твърдя, че това с нищо не може да се сравни!
Относно Дюкан първо завишения прием на белтъчини товари бъбреците, второ, снижения прием на въглехидрати тормози мозъка, тъй като е известно, че неговата храна е глюкозата. Твърде занижения прием на въглехидрати може да се прояви като проблеми със запаметяването, дори и с дългосрочната памет, депресия и други. Да не говорим, че никой не издържа дълго на диета, ефектът трае докато се спазва, а усилията на волята да се спазва са многократно по-големи, отколкото да се следва един по-спокоен режим на хранене и движение.
Съжалявам, ако съм прозвучала много менторски, но се почувствах длъжна да споделя с опита, който имам.

За банята - ние плачем на излизане от банята. Вече ме втриса като дойде този момент, защото вместо да е доволен и благоразположен, той ми се кара и ми държи речи!

Приспиваме се на ръце - снощи имахме приключение обаче - усети ме като се изнизвах и като започна да ме призовава... Естествено, в началото беше по-скоро манипулативно, но в един момент наистина се разстрои. Когато го взех, той притихна, само дишаше учестено и неравно, сгуши се и едва-едва се успокои. Не знам кога и как ще се научим да заспиваме сами и дали въобще си струва този тормоз на този етап, тъй като приспиването ми е един от най-сладките и мили моменти с Него.

Ей, пак се олях с писане, ама пък наваксвам и за вчера  Embarassed

# 221
Привет Hug
Честито зъбче на Мона Hug! Да са белички и здравички Hug
Миленита, лека бременност на сестра ти  bouquet
Боби вчера за първи път вдигна температура. Ей така изведнъж 39гр., дадох му нурофен, смъкна я. През нощта пак имаше 39, дадох му пак нурофен. Сутринта нямаше, но преди обяд пак вдигна, пак му дадох и я свали.
Сега отново ще звъня на педи да я питам какво да правим, аз му давам, той я сваля, после пак вдига...
Аз се учудих вчера на обяд като заспа и не мога да го събудя - 2 часа и 40 мин спеше вече и започнах да се притеснявам (винаги е спал по час, час и половина мах) и едвам го събудих, пипнах го и той гореше Cry! Дано не е вирус и да не вдига повече Т Praynig
Приятен ден на всички Hug

# 222
Здравей, миличка благодаря ти за топлите чувсва и страхотното приветствие   bouquet.Да имам три прекрасни бонбона,можеш да ги видиш тук http://snimka.bg/album.php?album_id=337629.Всичко най-най на теб и твоите сльнчица  . : Опитах се да ти испратя сьобщение ,но нямаш място  newsm78.Няма да забравя и да кажа честито на обзавелите се сьс зьбче Party

# 223
Невенска, честито първо зъбче Hug дано да не усетите другите Hug
 veihaivei , браво за тренировките Hug Системност и упоритост му е майката.
Маги 79, наистина децата ти са големи сладури Hug
Маца, унася го от температурката.Даная беше така преди няколко месеца, първо температура , после дойдоха и сополките.Мина и и много бързо.Дано бързо ви минава Praynig

# 224
Мари - аз май забравих да ви честитя ходещите крачета ?  Thinking
Ако е така - честита бешеходка и да се движи безаварийно...
Невенска - честито ви зъбче...
Дано всичките оттук нататък излизат безпроблемно и са белички и здравички..
Маги79, дечицата ти са направо кукленца...
Браво, много красиви дечица имаш...   bouquet
Маца - бързо да се оправяте...  Peace
Някой знае ли какво става с Елеонора ?  newsm78
Отдавна не е писала, а си спомням, че последно имаха някакви проблеми с малката...
Дано всичко е наред...
Praynig

Общи условия

Активация на акаунт