Поздравления на майчетата, които ще се обебват тази година!!

Относно яденето - вечерта яде манджа и после мялко и в леглото. Но от тук ни почват проблемите. От една седмица я оставям сама да заспива с рев. Реално не е плакала повече от 5 мин. Но все още не ме пуска без сълзи. Като се събуди по някое време вечерта не помага нищо друго освен да я взема и да легнем на спалнята. Заспива - слагам я на нейното легло. След време пак се събужда и се почва на ново и завършека на спането е в нашето легло. Нуждата ми от сън си казва думата. На обяд при жената която я гледа нямаше такива проблеми, но откакто провеждам опита - почна и при нея. В голяма дилема съм и мисля че ще се предам скоро. Не знам какво да правя и дали да я оставям да продължава да реве. Нямам опит и ситуацията ме депресира. Иначе съм твърда , но ... Има ли момичета с подобен проблем?
За килограмите - аз като тръгнах на работа и се стопих. Опитвам се и на фитнес да ходя, когато има време.
За банята - обича да се къпе независмо по кой начин. Но измиването на косата става с рев напоследък. Плаче и от сешоар.
Само на оплакване ми е настроението та по- добре да спирам засега.