Януарчетата имат героиня и герой-Джуличка е тя, Енрико той

• 10 910
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен !

Поздравления на майчетата, които ще се обебват тази година!!  newsm74   Лека бременност и добър финал им пожелавам!

Относно яденето - вечерта яде манджа  и после мялко и в леглото. Но от тук ни почват проблемите. От една седмица я оставям сама да заспива с рев. Реално не е плакала повече от 5 мин.  Но все още не ме пуска без сълзи. Като се събуди по някое време вечерта не помага нищо друго освен да я взема и да легнем на спалнята. Заспива - слагам я на нейното легло. След време пак се събужда и се почва на ново и завършека на спането е в нашето легло. Нуждата ми от сън си казва думата. На обяд при жената която я гледа нямаше такива проблеми, но откакто провеждам опита -  почна и при нея. В голяма дилема съм и мисля че ще се предам скоро. Не знам какво да правя и дали да я оставям да продължава да реве.  Нямам опит и ситуацията ме депресира. Иначе съм твърда , но  ... Има ли момичета с подобен проблем?

За килограмите - аз като тръгнах на работа и се стопих.  Опитвам се и на фитнес да ходя, когато има време.
За банята - обича да се къпе независмо по кой начин. Но измиването на косата става с рев напоследък.  Плаче и от сешоар.

Само на оплакване ми е настроението та по- добре да спирам засега.

# 226
  • Пловдив
Честито на Димито!  Hug

jovana , щом си започнала този метод - не го прекъсвай. Някои мами постигнаха успех Simple Smile Аз съм я оставяла да реве броени пъти, когато ме е изнервяла и когато тя е изнервена и само ме дърпа и скубе .. просто немога да я успокоя. Оставям я сама, реве 3-4 минути и и минава. Гушкам и заспива.
Хубаво е децата да заспиват сами. Но ...  Rolling Eyes
В крайна сметка защо да не отделяме 5-10 минути да им помогнат да се отпуснат? И повече бих отделяла, но искам да заспива спокойно и това да е като режим Simple Smile А не някакви дондуркания по никое време и така детето се обърква и незнае, че е време за сън.
При нас вечерното приспиване е без проблем. Пие мляко (приключих окончателно с кърменето  Flutter  Grinning ), стоя при нея няколко минуути и е готова.
През деня е същата работа, държа и ръчичките и заспива сравнително лесно, но спи супер малко  ooooh! И след 30 минутен сън става с рев и е ужаснааа  ooooh! Tired
Това е положението. Нощем що годе здрав сън, а денем само дреме  Tired

# 227
Ханна браво рече и отсече!/за кърменето де/. Аз тихичко ще се похваля,че имам успех с АМ и намалих кърменията до 2. Гузна съм все едно отрова му давам, но се успокоявам,че ще е само месец.

# 228
  • Пловдив
Духче, козе мляко ли ще му даваш?
Нещо таково ми се върти за теб ... май си споменавала.

Аз съм отгледана с козе мляко  Crazy До годинка съм кърмена и после от млякото на козичката на село. Обаче сега няма кози, няма ... нищо ... няма и мляко в млеката, .. няправо ... незнам. Да го въвеждат този държавен стандарт и контрол, че  ooooh!

# 229
Ханна, да козе мляко ще му давам задействала съм тук цялата област и очаквам всеки момент едни потоци от козе мляко да затекът към нас Simple Smile.
То това отдавна се знае, че само боклуци продават. Мен най ме е страх от китайското мляко, уж избягвам да купувам млечни продукти. Вчера щях да купувам една риба и чета вътре добавено сухо мляко и направо онемях.

# 230
  • На едно ветровито място...
ЧЕСТИТА БРЕМЕННОСТ на Димито!!  bouquet  bouquet  bouquet
Много се радвам на всички които се престрашават да си имат още едно бебче,с такава малка разлика Heart EyesЛично аз след Горан толкова се бях наплашила от него,че почти се бях отказала от второ.. Rolling Eyes Crazyмдааа, наричам си го с основание "мъка моя"
Влизам да ви се оплача - пак е болен ,кашля много,на АБ е вече,а лошото е че Никито и той вдигна през нощта 38 градуса ,днес вече има сополки, а още по-лошото е че и аз се разболявам -и направо сме "картинка"..Главата ми се вие,май и температура имам ,и почти нямам глас.. ooooh!Как ще си гледам болните дечица представа си нямам.
За килограмите- свалих всичко от бременността- останаха ми онези заветните 5-6 кг които все ми пречкат..И аз имам кростренажор вкъщи ама нещо го заобикалям напоследък..и извинения си намирам.
За гърдите- никога не съм имала голям бюст ,след първата бременност нямаха никаква промяна въпреки че кърмих и тогава,и сега не забелязвам кой знае каква- но пък не бих отказала едно подплътяване,ако си намеря спонсор.. Whistling Mr. Green
И Никито пие Фризо 3 - ама го пие  два пъти на ден -сутрин в 7ч ,после към 10ч закусва с попара,овесени ядки.., на обяд - от кухнята някаква гадост/ яхния имам предвид/ ,следобед -кремче,за вечеря/19ч/-супа ,и в 20,30ч изпива 240мл фризо и заспива..
Незнам как и кое от млечните хранения да му махна?Той доста си е свикнал  с тях и си ги изисква.Но пък така му стават 6 пъти ядене?Не че е дебело бебе- всъщност като гледам мерките ,минава от фините бебоци..
Айде че пак се изписах ...явно съм най-приказлива Embarassed Rolling Eyes hahaha

# 231
  • София
Димито, честото! Желая ти лека бременност!  bouquet

Невенска, честито ви зъбче!

Мари, честита пешеходка!

За бюста - Аз не си го харесвах преди, а сега да не говориме. При мъжо са започнали да ремонтират и бюстове, та се чудя ...  Thinking

За къпането - С голям кеф влиза, но самото миене и излизането са ад. Няма такова пищене!

За заспиването - Само аз го приспивам по 1 час и то само на спалнята. През деня му се събират 2-3часа.

За хапването - Яде по 5 пъти плюс плод. Не мисля да му махам млякото още.

За говоренето - От човешките казва само мама, тате, баба, не, да, айде, ам ам и дай. Но разбира около 130 думи и словосъчетания - тези дни правих списък.

Снощи пак падна докато скачаше по спалнята - с глава в стената. Тая дивотия незнам ка да я избия. За секунда не го оставям сам, щото се катери навсякъде дори изкача от кошарата.  ooooh! Снощи за момент си помислих, че не е добре с главата ...

# 232

За говоренето - От човешките казва само мама, тате, баба, не, да, айде, ам ам и дай. .
И Илия казва същите думи,но вместо тата казва дяда.
Спи по 1 път на ден за 2-3 часа,вечер си ляга към 22.30-23.00.Сутрин става към 9.00-9.30.Последното му ядене е мляко,яде 4 пъти на ден.

Честито зъбче на Симона.

# 233
Момичета, превелите парички до сега са :
50.81   МИРКА76
100.81   JOVANA
150.81   АНЕ
200.81   IMPATIENT
250.81   KATENOK
300.81   GAB I
350.81   SILVILP
400.81    СТЕЛЛИ
450.81   Гад Чевръста
500.81   ЖУЖУ
550.81   ДЖУЛИЧКА

Имам проблеми с компа си и по всяка вероятност утре ще го водя за преинсталация - така, че ако ме няма един ден или най - много два - да не се тревожите ! Смятам , че ако го занеса утре до вечерта ще е готов .
Сега отиваме на детски рожден ден с Мими .

# 234
Търся една количка - ето тази
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=239660&pid=10394056

ако може някой да ми помогне от къде мога да си взема ?!
дори не разбирам каква марка е ?!

# 235
 wavey
Благодаря!
Духче мъжо ти е много забавен.
Малкото Митаче си има нова страст - да се катер по дивани, легла, фотьойли и т.н., проблема е че не успява всеки път да слезне както трябва. Днеска само отивам до WC-то и хоп той се качил на голямата маса, почерпил се със солетки и размарал един банан върху покривката Crazy

# 236
  • Canada, ON
Момичета много ви благодаря за милите думи за моята принцеска!

Влизам набързо да се отчета с мерки - 8280/74. Биха ни и две ваксини на консултацията.

Честито зъбче на Мона! Най-после излезе първото. Сега и другите ще наизлизат като гъбки. Дано мине леко. Вписах ви мерките Simple Smile

Честито на новите бременни мами! Да карат безпроблемна бременност и всяко бебче да дойде здравичко точно когато му е времето!

Гледам за гърди си говорите... От моите нищо не остана. Преди около седмица приключихме с кърменето и гърдите ми се стопиха за нула време за жалост на моя мъж Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 19:12 от Мама Мечка

# 237
  • до една звездичка
 wavey Днес ни взеха изследвания. Да ви се похваля: момето не каза и гък! Камо ли да плаче  Naughty Всъщност, беше твърде заета да разглежда колби, марли, шишенца и прочее около себе си, та дори не разбра кога я убодаха Laughing Не разбрах и аз, всъщност.
За резултатите - искам да питам на някой ясно ли му е какво значи: единични левкоцити, кристали? (за урината става въпрос). А иначе хемоглобина ни е 135. Много съм горда от спанако-броколната диета Mr. Green

Усмивка, точно същата количка искам и аз за лятото. Така че ще следя и аз за отговори, евентуално.

Духче, как сухо мляко в рибата бе???!!! Мале, ще се побъркам вече - от няколко дни само за такива неща слушам и не знам вече... Sick Много се смях на твоя мъж и кабелите..... Joy Joy Joy

# 238
Ето я количката
 http://www.mothercare.com/dp/B0016KT7IY/ref=pd_accessories/275-7 … UTF8&mcb=core

ако намерим някой да ни е достави от англия ще стане идеално и ще ни излезе много по евтино !

# 239
Ето я количката
 http://www.mothercare.com/dp/B0016KT7IY/ref=pd_accessories/275-7 … UTF8&mcb=core

ако намерим някой да ни е достави от англия ще стане идеално и ще ни излезе много по евтино !

Виж в темите за "чужбинско" пазаруване...  Mr. Green
А, между другото, аз не разбрах - моите пари пристигнали ли са ???
  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт