Януарчетата имат героиня и герой-Джуличка е тя, Енрико той

• 10 881
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро!

Наде, много съжалявам за тревогите ви Confused
Надявам се да се отхвърлят лошите диагнози за Криско! Praynig Praynig Praynig
И никой, най-малко ти, трябва да се извинява и да дава обяснения защо няма да идва на срещата.

Зимна, Омега 3,6,9 добре ли се отразяват и на възрастни?

# 271

Усмивка, теб те засичам в Мигрена и майчинство и ти ли страдаш от това коварно главоболие и аз го имам този проблем.
Бихте ли ме упътили откъде да намеря сметката по която да приведа парички за срещата има ли я в темата за срещата.

miglena.megi , пратих ти сметката на лични .
да, и аз имам гадната мигрена и сега пак е лекувам .
ужасно е понякога , болката е толкова силна, че ми се налага да давам по 30 лева за две таблетки имигран ...
луда работа е ...

# 272
  • на плажа
 Много ми стана тъжно тази сутрин. Дано бързо да се оправи Ангелчето и да се приберете вкъщи, Микки! Hug
 Надя, аз пак не съм разбрала за проблемите на Криско  Sad. Дано не е ДЦП и детенцето да се оправи. Ако не е проблем би ли описала какво те подтикна да потърсиш лекарска помощ? Силно те прегръщам. Мисли позитивно!
 Усмивке, я го давай по-ведро! При всяка организация се получава така. Някои нямат възможност, други имат други планове, трети просто ги мързи ( аз съм от последните  Sunglasses), а и не на последно място - виртуално сме изградили някакви отношения, които не винаги са добри. Аз лично усещам негативно отношение от някои потребители ( което е абсолютно нормално - не всички мога да накарам да ме харесат, а и аз не мога да харесвам всички, защото тук сме много различни типове хора), но това доста ме замисли дали искам да се срещна с тези хора на живо, но в крайна сметка се надявам срещата да премине весело.

# 273
И никой, най-малко ти, трябва да се извинява и да дава обяснения защо няма да идва на срещата.

да, така е ! Съгласна съм с теб ФиЛ !
Хайде да прекратим тази тема , аз снощи и без това прекалих малко .
Извинявай те, много !

# 274
Зимна, Омега 3,6,9 добре ли се отразяват и на възрастни?

Фили, добре се отразяват, но много покачват апетита, а от там и кг-те newsm53 За възрастни има само омега-3. Ние с мъжо пролетно време, като се скапем от умора, понякога пийваме по една опаковчица или наблягаме на риба и маслини Peace.

Усмивче
, ще ти спираме алкохола на теб   hahaha Drunk blahblah

# 275
Микки, съжалявам за лошите премеждия ConfusedДано пребиваването в болница е за първи и последен път Praynig

Зимна, ама те сами по себе си покачват ли кг или всичко идва от завишеният апетит?

Ирка, хм, че кой не би харесвал една Дева? Hug

# 276
  • София
Тониси благодаря за съвета, май така ще направя. Аз писах и в темата за фимозата, ама май там не се отговаря много редовно  Confused

Наде  Hug Дръж се! Дано всичко се развие по-най-добрия начин и Криско да расте здраво, умничко и сладко момченце. Моля се за вас, всичко да е наред  Praynig

Мики и Ачо бързичко да влиза във форма. Тъжно ми стана от тези болнични снимки - зима, гълъбчета...да идва пролет и лято да се разведрим.
И без това вчера докторицата ме наплаши с разни менингококи (сещате се с каква цел) и вече почва да ме бие хипохондрията  Crazy

Ирка  newsm10

Усмивчице, все се каня да те питам, дали знаеш, че сентецията в подписа ти има и трета част: "и не прави всичко което може"  Wink

# 277
  • София, Дървеница
Хайде по-ведро, момичета!
Както каза, човека с прогнозата за времето по БТВ  Mr. Green, пролетта дойде  Crazy
Иначе сериозно, всички дечица да оздравяват  Praynig

Аз за срещата казах още миналия месец, че няма да можем да дойдем  (първо - тогава са два РД в семейството - финансиите се затягат, второ - едно ходене до гр. Елена е поне 300 лв в най-добрия случай, значи пак финансов е въпроса). Иначе ми се идва, но... затова пасувам в ъгъла

Не искам да се карам с никой!
Лек ден!

# 278

Усмивчице, все се каня да те питам, дали знаеш, че сентецията в подписа ти има и трета част: "и не прави всичко което може"  Wink

ей това не го знаех, сега ще си го добавя - благодаря ти много .
относно количката - не е за кукли - продава се в София и сега искам да си е поръчам ...

# 279
микки, много гадно... кефиш ме, че все пак гледаш ведро на нещата и си имате снимки от "болничния курорт" Simple Smile дано да се оправя Ачо бързооо!

наде, много гадно и при вас... особено като се сетя, че всичко започна от лекарска грешка... дано всичко да е наред с Криско и притесненията а са напразни.

хмм, усмивка, браво на теб... аз като пийна не уцелвам много буквите Mr. Green Mr. Green Mr. Green
иначе, писах и в другата тема - пратете ми сметката... досега нещо размишлявах по разни въпроси, които Ирка е споменала, ама ... както и да е, давайте сметката да метна парите, докато не съм се размислила пак Mr. Green
и също подкрепям, че не е необходимо никой да се обяснява колко пари има и за какво смята да си ги похарчи. живи и здрави, мисля, че ще стане купон, а после ще разказваме/разказвате на другите.

жужу е писала нещо за клубче пчеличката мая, значи има организация все още? каква е тя? обещавам, че няма да се меся, само да следя?

П.П. усмивка, мерси, ей сега ще ти пратя

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 10:50 от Пипи

# 280
абе ... много ви обичам , да знаИте !

# 281
Зимна, ама те сами по себе си покачват ли кг или всичко идва от завишеният апетит?

Ааа, това за покачването на кг са си мои лични наблюдения върху себе си и някои приятелки Wink, от завишения апетит сигурно става  newsm78 Иначе, при децата стимулира отделяне на растежен хормон, ама той е за на височина да растат, а не на ширина  Blush

# 282
  • на плажа
  Днес е хубаво времето и никакви ви няма. Ние се разходихме, Теди и Мирко поспаха, а ние с  Анета пихме кафенце на слънце и си съскахме  Wink.
http://images.iramira.multiply.com/image/2/photos/15/500x500/47/ … mp;nmid=120732142
http://images.iramira.multiply.com/image/2/photos/15/500x500/49/ … mp;nmid=120732142 тук Мирчо се разкисели ужасно, защото беше сънен и отказваше да се снима  Mr. Green.

# 283
  • София
Наде, дано охвърлят всички лоши съмнения! По принцип сме близки със собствениците на Геника, ако мога да помогна с нещо пиши ми! Hug

микки, алекс, жужу, пожелавам бързо оздравяване на дечицата.

Миа, на Крисик пишока сега се възпали щото баща му му го сцепи и  говорихме с "много добър андролог"(слагам кавички щото за едни добър, за други лош ...) и каза, че е най добре да се маже с Дефламол.

Ние днес бяхме на УНГ в Исул, щото дребния само си дърпа ушите и бърка в тях. Казаха, че нищо му няма и че е най-доброто дете - рядко се срещали такива.  Crazy Наистина все едно не беше мойто дете!

Усмивка,  Hug Днес видях количката в Мадъркеър - 115лв. Ако изтраете до срещата може да ви я докараме  Mr. Green

Ирка, ама Мърко грам не е бил на кеф ...

# 284

жужу е писала нещо за клубче пчеличката мая, значи има организация все още? каква е тя? обещавам, че няма да се меся, само да следя?

Пипи, заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368112.0;all

Общи условия

Активация на акаунт