Януарчетата имат героиня и герой-Джуличка е тя, Енрико той

• 10 881
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
Не бе, на прима виста на всяка й е харесала идеята за среща.
Все пак започнахме да говорим за това преди 3 месеца, още толкова остават до срещата.
Всеки има право на неотложна причина.
В тези времена, в които живеем е достатъчно основателно да кажеш, че финансите, семейния бюджет са такава причина.
Това не те прави несериозен.

# 256
Здравейте!!!
Аз както винаги по рядко пиша,но за сметка на това постоянно ви чета.
Искам най-напред да се отчетем с мерките за 1година - 12500кг и 82см. Хемоглобинът ни е 136. Видях,че сте го обсъждали по - надолу.

Усмивка, не се натъжавай така. Аз лично утре,най-късно други ден ще ти изпратя паричките. Зимно ми прати сметката.

# 257
  • Карлово
Здравейте!
Аз позачезнах, но в понеделник изневиделица Ачо вдигна 39,6 и след рентгенова снимка ни прибраха в болницата с вирусна пневмония. От днес сме си в къщи, ще ходим само за инжекции сутрин и вечер. За два дни съм свалила два кг, но на никой не пожелавам такова отслабване. Тъй като ни приеха следобяд, заехме последното свободно легло, но без легло за майката, само кошарка. Но предпочетох този вариант, отколкото да се притеснявах още нощ вкъщи. Все пак успях някакси да се свия с моите габарити в кошарката и подремнах малко. На другия ден изписаха няколко деца и ни преместиха в нормална стая. Не успяха да му сложат абокат, защото заради високата Т, вените му се бяха свили или нещо подобно, но сестрата беше много внимателна и след 1-2 опита прекрати, обаче аз почти припаднах. А уж запазвам самообладание в рискови ситуации. Сега му бодат пухкавите крачета  Grinning Отношението на персонала е невероятно, всички са мили, любезни, обясняват подробно за лечението и заболяването. Много ни се радват, че се кърмим, дори го подканят да се успокои на цица, като заплаче. Ето и малко снимки от болничния ни курорт, забавлявахме се като хвърляхме трошички на терасата и чакахме врабчетата и гълъбчетата да дойдат да се хранят.

# 258
Ох, гледам, че и Мона е с обеци Rolling Eyes Невенска, боля ли я като и пробивахте ушичките?
Напоследък съм се зачудила май...Хем не ми се иска да подлагам детето на безсмислена болка, хем пък - от друга страна, такива джиджи обечки получи за РД-то... Rolling Eyes

И аз съм се замислила  Thinking И на нас ни дадоха пари за обеци за РД , но още не сме ги купили . Иначе ми казаха че на 25 март на Благовещение се дупчат уши  newsm78  Ще взема да я свърша и таз работа и да мирясам вече  Whistling

Честито на всички с поводи !    bouquet

Ние вечеряме в 19.30 супа и после в 20.30 фризо 3 и заспива .Спи 2 пъти - на обяд за около 40 мин. и след обяд  около 2 часа .Яде 4 пъти ( без да броя м/у храненията плода -давам 2 пъти  )

# 259
  • пред екрана
Микки, Hug Дано се излекува Ачо бързо и да няма остатъчни инфекции. Стискам палци!

Мами, след прегледа при невролога ни върнаха в самото начало. А именно генетика. Д-р Иванов мисли, че Криско страда от синдром Prader Willi и ни препоръча генетично изледване в Геника. Много ми е притеснено. Аз се безпокоях, че ще ни постави диагноза ДЦП и изведнъж ме хвърли в джаза пак. Сега мисля да отидем и при Тинчева в Генетична клиника и при Христова в Токуда за още едно мнение.

# 260
Микки, мила, прегръщаме ви силно! Сладкия Ачо, дано скоро му мине и да се приберете у дома.
Усмивка, разбирам тъгата ти, но не мисля, че е редно да поставяш нещата на тази основа. Тук не става въпрос кой колко е сериозен, според мен, както и при нас, основната причина е финансовата. До колкото долавям от постовете ти, Вашето семейство разполага с по-големи възможности, което е много добре и ви пожелавам да е все така. Но аз, както и много други мами тук, не биха могли да си позволят да дадат тази сума за една вечер. И на мен ми се иска да дойда и ми е тъжно, че не мога, но това е положението. Предполагам,че много от нас се притесняват от това да кажат, че нямат парички, и избират да изтъкнат друга причина. За себе си аз признавам, че това е причината, сестра ми ще се жени и също ще имаме много разходи, затова не мога да си позволя да дойда.
Не приемай нещата така и не се натъжавай, не винаги човек може да направи това, което му се иска... Hug
Всеки заслужава уважение, но не само идването на срещата е начина да си го покажем.  bouquet

# 261
Мики, бързо да оздравявате HugГоркичкият, Ачо Hug малък герой е той.
Надя_гео, дано на  Криско нищо му няма Praynig и резултатите са ви добри Praynig
Еви, много ми хареса това което си написала Hug Лично аз ако живеех в бг и имах финансови затруднения, може би нямаше да дойда на срещата , а бих купила на детенце нещо или пък бих ги отделила, защото парички  за едно дете винаги трябват.Ако имах възможност, разбира се , че щях да дойда и да се запозная лично със всички вас HugЕ, аз имам възможност и огромно желание ,но мъжо няма да ме пусне толкова рано в бг-то Simple Smile

# 262
Микки, ама че премеждия сте имали! Добре, че сте попаднали на свестни д-ри! Дано бързо оздравее Ачко! Прегръщам ви! Hug Hug Hug

Наде, миличкият Криско! Как така пак генетика? Нали още преди година генетиците бяха казали, че няма проблем. Много стискам палци всичко да е наред и притесненията ти да са напразни! Hug Hug Hug

Усмивче
, не бъди тъжна! Hug Нека бъдем толерантни един към друг! Всеки има някакви проблеми и неща, с които се съобразява. Представи си как се чувстват момичетата, които искат да дойдат на срещата, но по една или друга причина не могат да си го позволят. Със сигурност се ядосват. Недей да ги караш да се чувстват и виновни за това! Това е животът! Никой от нас не може да каже какво ще му се случи след 3 месеца. Независимо от всичко, колкото и хора да се съберем/съберете/съберат, ще бъде страхотно преживяване!  Peace

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 08:59 от Зимна приказка ♥

# 263
Микки бързо да оздравявате!   bouquet
Усмивка и аз съм съгласна с повечето мами, не всеки може да си го позволи, аз не мога и за това си пасувам в ъгъла.
Вейхавей ще кажа само "Митаци на рояци"  Mr. Green

# 264
Микки дано бързо оздравее Ангел. Hug Hug Hug

Наде,стискам палци на Криско нищо да му няма и резултатите да са добри. Praynig

Усмивка,не се натъжавай. Hug

# 265
Добро утро мами!
Гледам, че от снощи настроението е минорно в темата, но и няма как иначе да е щом има болни дечица  Sad Няма по-лошо нещо от това да ти е болно детенце, да го гледаш как се мъчи и да не можеш много много да му помогнеш!
Мики, бързо да се оправя малкото геройче!  Hug
Наде, дано тези предположения да се окажат погрешни и на Криси да му няма нищо! Hug
Усмивка, не го приемай толкова надълбоко  Hug

# 266
  • Варна
Добро утро!
Микки  Hug за Ангел
Зимна, Еви  Peace И при нас положението не е цветущо, но откакто са се родили децата, не сме ходили никъде, затова се решихме. Усмивка, всеки чувства нещата по свой начин  Grinning
Надя, дано получите най-сетне яснота, и дано всичко е наред  Praynig

За нас какво да кажа  Sad Маги е с бронхит - Клацид, Вентолин, Проспан; Мони и тя е на АБ. Но лекарствата не пречат да са палави както обикновено  #Crazy Вече съм на ръба, добре че тази нощ поспах  Tired

# 267
  • На едно ветровито място...
Добро утро!
Наде,много се притесних за Криско и за теб -дано да спрат да те плашат тези лекари,и като направите всичките изследвания да се успокоите вече Hug HugПожелавам ти го от цялото си сърце Praynig
Микки,лоша работа с тази вирусна пневмония Sad,аз в момента се притеснявам и за двамата ,че освен баткото и Ники взе да кашля и сигурно ще ги водя следобед на лекар пак да ги слуша,рентгенова снимка никак не ми се прави ама... ooooh!Дано сте се оправили,и да се изчисти всичко от дробчетата,да не ви повтори пак тази гадост.Трябва сега много да го пазиш,давай му някакви пробиотици,витамини..Да укрепне.Ти го кърмиш,де,аз забравих Hug
Усмивче,хайде сега да се усмихнеш,не ти отива да си тъжна HugА аз ще пиша в другата тема това което мисля,и защо най-вероятно и ние няма да дойдем,въпреки че наистина много ,много ми се иска да се запозная с всички вас.
Мия,това с пишока и ние го преживяхме- оказа се че не сме забелвали достатъчноспоред педито,каквото и да означава това,никога не съм занемарявала хигиената на децата си,ама явно че не било достатъчно. newsm78Нали целта на това забелване е да стане постепенно,и без болка за детето,ако беше рязко ,щеше ли да бъде достатъчно?! А според мен ,с този крем под кожичката на пениса,няма ли да се задуши и да предизвика още по-голямо възпаление?! newsm78 Моят препатил съвет е - промивай лекичко с едно памуче с риванол,или  физиол.разтвор,при всяка смяна на памперса- това ще е достатъчно  Peace Crazy
Ох отивам пак да си правя кафе- трета нощ  не съм спала от тези болести,аман.

# 268
кво си правите ?! ей ... Hug
я не ми се връзвайте толкова много ?! Hug
пийнах си повечко и се разприказвах ...и без това все не намирам време да пиша

естествено, че всеки си преценява възможностите - тук съм съгласна със всяка от вас ...
ама ми се искаше всички да се съберем и да си направим купончето ...

айде ... времето е супер и е само за разходки .
много усмивки на всички от мен !

# 269
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала такава болест ме тръшна, че имах чувството че няма да оживея. Целия гръб ми беше схванат, една температура от 39 градуса поддържах,нямах сили да стана от леглото, а на всичкото отгоре трябваше да уча листовки.
От днесвече се чувствам по-добре, но какво беше това чудо от ученичка не съм боледувала така. Сега се моля да не е бил вирус инай-вече Тео да го подмине. Praynig
Да се похваля,че въпреки гадното боледуване си взех изпита на листовките. До края на месеца се надявам да мине и курмуването и от следващия месец се надявам да съм една чисто нова шофьорка.
Виждам имаме си вече бремени и почти настигаме февруарките.
Честито на Димито и Лууси. Пожелавам лека бременост и на финал едни прекрасни бебчета.
За храненето ние сме още на пет хранения, от които сутрин и вечер АМ. АМ няма да го спирам скоро, че там си има витамини, нека се подсилва организма на детето в тези грипни времена.
За подсилване даам допълнително осцилококцинум и вит.С.
Наде, дано всичко се размине и резултатите от генетиката са добри.
Усмивка, теб те засичам в Мигрена и майчинство и ти ли страдаш от това коварно главоболие и аз го имам този проблем.
Бихте ли ме упътили откъде да намеря сметката по която да приведа парички за срещата има ли я в темата за срещата.

Общи условия

Активация на акаунт