Януарчетата имат героиня и герой-Джуличка е тя, Енрико той

• 10 889
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
  • Троян
Маги вечер яде в 8 супа или маджичка и си дояжда с кисело мляко,после на гърнето и в 9 е в леглото.Следващото ядене е в 9 сутринта.
А за ггърдите,те моите дето си бяха нищожни сега съвсем се изгубиха,само кожа ooooh!Догодина ше търся спонсор за едни нови Wink

# 196
Илия яде към 20.00 АМ,а заспива чак към 23.00 часа.
И моя бюст е леко поувиснал,май трябва да започна да правя упражнения.

# 197
Дими, честито и от мен HugЛека и приятна бременност до края Hug
На тема бюст, на мен все още ми е голям, въпреки отслабването.Може би е леко поувиснал макар ,че мъжо не мисли така, ама сигурно защото не му се дават пари за стягане Simple Smile  Naughty Няма отърване след второто Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 23:33 от mari_rus

# 198
Дими - честито и лека бременност !!!   bouquet  bouquet  bouquet
Гледам, че за бюстове си говорите...
Аз не мога да взема отношение по въпроса, и то не защото ми е увиснал, а просто е изчезнал...  ooooh!
Иначе за увисване - не, не е увиснал...
За бобовите - яде леща от кухнята, но нямаме проблеми с коремчето...
За режимът също няма да пиша, че ние сме таласъми и си лягаме посред нощите....
Иначе - последното му ядене преди заспиване е "Фризо - 3"...

# 199
  • на плажа
 Дими, лека бременност до края ти желая и здраво бебче!

Хаха, за бюста и аз няма да взема отношение, защото моят е миниатюрен и както казва половинката накрая ще заприлича на печени чушки Mr. Green след тази постоянна и денонощна експлоатация.

# 200
УРА!УРА! newsm44 newsm68 големият  ден дойде. Имаме си ЗЪБЧЕ! едно миниатюрно ъгълче се е показало, но няма  връщане назад! newsm44 newsm47
Димито, страхотна новина! Честита ти нова лентичка!  bouquet Лека и безпроблемна бременност, дано вече всичко е наред!
Честит рожден ден на батко Светльо! Да е все така добро и умно дете, да помага и радва мама и тати!
Забравих да дам отчет за 1 годинка. 9,500 кг и 77 см. Моля някой да ни впише, че аз не се оправям с този акаунт.
Духче, благодаря. Аз я снимах, правих си малка фотосесия и специално тази снимка е много интересна и ме кефи, защото Мона не прилича на себе си, сякаш издухана е на прическа. Grinning
Да взема и аз отношение за бюста. Смело мога да кажа че вече си ги харесвам. преди бяха като лисичи муцунки и не ме кефеха, но сега леекичко са се отпуснали и вече имат хубава форма, а и си останаха по-големи, но това го отдавам на многото килограми отгоре. Ще спестя този разход на мъжа ми Laughing.

# 201
  • София, Дървеница
Димито, честито и на теб!
Лека и безпроблемна бременност да е вече до края!!!

Честито зъбче на Симона!!!
Лекуваме се, поне АБ няма да се включва  ooooh!
Лека вечер!

# 202
  • до една звездичка
Ох, гледам, че и Мона е с обеци Rolling Eyes Невенска, боля ли я като и пробивахте ушичките?
Напоследък съм се зачудила май...Хем не ми се иска да подлагам детето на безсмислена болка, хем пък - от друга страна, такива джиджи обечки получи за РД-то... Rolling Eyes

# 203
Здравейте милички,  Hug
напомням, че срока за капарота за нашата срещичка намалява !!!

До момента превелите парички са :
МИРКА76
JOVANA
АНЕ
IMPATIENT
KATENOK
GAB I
SILVILP
СТЕЛЛИ

# 204
айде сега да се разпиша по сериозно и аз ...
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БРЕМЕННИ ! ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА !

٠•● Dega ●•٠  и Мими е с обеци вече доста време и да ти кажа нищо не усети при слагането им .

nevenska  , честито зъбче .
Мими вече има девет на брой .

Джуличка  , и Мими е на "Фризо - 3"... - харесва си го .

Честит рожден ден на Свет!
Честити ходещи крачета на Даная!

Алекс, Ива, децата да оздравяват бързо.

За къпането никога не сме имали проблем и не е плакала като и мия косата .Само дето напоследък не иска да сяда в коритото . Аз  също още не съм я къпала под душа.
За бюста - колкото и не скромно да звучи, аз нали не съм кърмила и нямам промяна в бюста .

# 205
Усмивка, майка днес е превела и нашия дял.
Невенска, честито зъбче, да са бели и здравички!

# 206
٠•● Dega ●•٠  , Нели е с обечки още от преди да навърши 6 месеца. Въобще не разбра какво става, нито плака, нито я боля. Аз бях по-изплшена от нея. Но вече сменихме първия чифт. Едната обечка от старите постоянно й се откопчаваше. На няколко пъти я намирах на земята, а една сутрин забелязах, че не е на ухото й, а Нели примляскваше и нещо лъщеше в устата й. Измъкнах я и ги смених веднага. Сега с новите нямаме проблем. Но сега новото е, че като я гушна и почва да пипа моите обеци. Старая се да не разбира, че и на нейните уши го има същото интересно забавление ooooh!
Невенска, честито зъбче на Мони! Да са бели и здрави!

# 207
Еха, Честито на всички бременни мами   bouquet
И да кажа само, че сестра ми вчера ми съобщи за малката точица в коремчето й вече в 7-мата седмица  Heart Eyes пак ще ставам леля  newsm44
иначе и ние се побъркахме да се разболяваме и днес най-на края нямам Т .
Микки да оздравявате, пак ли тая проклета млечница, голяма досада е.
Невенска Честито ви дългоочаквано  зъбче tooth
за гърдите, ами на мен само едната ми поувисна да му се невиди и сега са смешни, ще започвам и аз упражнения някога.  perko
Спокойна вечер!

# 208
  • София
Честит ти рожденник Слънчи!
Да ти е жив и здрав и много да те радва!  bouquet  bouquet  bouquet
 Hug
Мари- честити Ви ходещи крачета! Hug

Невенска- честито Ви първо зъбче! Hug

Луси, Дими- честито. Много Ви се радвам. Стискам палци да имате лека бременност и да ни се похвалите с здрави бебчета! Hug Hug

Иричик- много страшно звучи това падане! ooooh!Добре че всичко е наред! Praynig

Алекс , Ива- стискам палци да се оправят бързо дечицата! Praynig

Сияна не плаче при къпане,даже много и харесва. Само като и мия косата все се дави горката- не може да си регулира дишането. ooooh! 

# 209
ДИМИТО, ЧЕСТИТА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ  Hug

Луси, и аз повръщах с Мопси2, а с Яни не съм имала подобни преживявания. Убедих се, че две бременности не си приличат.  Simple Smile

МИА, мерси за инфото. Днес свека ми напълни главата с глупости.  Close Нож с две остриета си е, но ще трябва да я търпя. И в тази връзка да попитам- стабилни ли са вашите бебоци при ходене? Яни проходи окончателно на 6.01., абе преди около три седмици. Обаче ходи, залита, пада. Нестабилна е, нищо че се опитва да тича. И понякога като си вдигне главата нагоре да види примерно какво има върху масата и губи равновесие и пада по дупе...

И как напредвате с думичките? Ние казвахме допреди месец мама, баба, тата...къде целенасочено, къде случайно. Сега обаче се е върнала към някакъв неин маймунски език и не спира да си бърбори. Най обича да разглежда една книжка с картинки, да сочи кученцето, пилето и другите твари и обяснява тю, тю, тю.

А днес като си играехме с малката и аз я питам:"Яни, къде е бебето?",  а тя се погали по коремчето и каза ОООО Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт