Звездни компромати - 41 част!

• 39 437
  • 396
  •   1
Отговори
# 240
Нямам щастието да познавам Денис,но ми се струва интелигентен и чаровен,макар и грозноват.Малко тип Адриано Челентано.

И аз съм на това мнение. Само без сравнението с Челентано.

# 241
И аз съм го виждала, не бих го нарекла грозен, има огромни сини очи. 
Облича се странно и е все с едни огромни гадни обувки с дебели подметки  ooooh!
Е, не би било зле да си пооправи косата,
предполагам с хубава прическа и нормални дрехи би направил съвсем различно впечатление.

# 242
Нямам щастието да познавам Денис,но ми се струва интелигентен и чаровен,макар и грозноват.Малко тип Адриано Челентано.

И аз така го възприемам , но не заради банковата сметка.
При мен ключовата дума е "Ахат".

# 243
  • 221B Baker Street
...познавам Денис..... и изобщо не е  нечистоплътен Peace
Ами вида му е такъв. Кажи му, че не му носи особени симпатии и всички тези, дето са го накацали, не са изпаднали в умиление, защото е красив като ангел, а благодарение на банковата му сметка.

определено вината не е в банковата му сметка...само...тя е един вид бонус:))Денис е изключително мил,чаровен,интелигентен и забавен мъж,не е нужно да е суперхубавец,за да бъде харесван от жените:))това,че не е по твой вкус,не означава,че не е по вкуса на други десет:)))

# 244
Съгласна съм,и аз мисля,че мъжът не е нужно да е супер красавец,а трябва да има нещо в главата,в панталоните и в портфейла.Ако е мил и внимателен,как няма да го харесват.Денис изглежда готин пич.

# 245
Е, как можах да изкажа отрицателно мнение и да не харесвам точно този прекрасен мъж! Сега ще ме вземете за злобна и недостатъчно интелигентна
Аз всъщност не забраних на никой друг да го харесва, та се изсипахте да ме убеждавате колко е прекрасен, просто АЗ не го харесвам и нямам претенции към вкуса на другите. А защо смятам, че те го харесват, моля да ми позволите да имам свое мнение за това.

...а трябва да има нещо в главата,в панталоните и в портфейла.
Малко бих разбъркала реда, като започна отзад напред.

# 246
И отзад напред ми харесва Wink

# 247
Е, как можах да изкажа отрицателно мнение и да не харесвам точно този прекрасен мъж! Сега ще ме вземете за злобна и недостатъчно интелигентна

Laughing Хахахха Hug Така става тук обикновено.
Да видиш какво е Бербо, като се обсъжда. Иде ми да се скрия в миша дупка, че не го харесвам. Laughing

# 248
шшшшт,за Бербо или хубаво,или нищо! Grinning

# 249

Нищо, нищо bowuu Laughing

# 250
  • 221B Baker Street
Аз всъщност не забраних на никой друг да го харесва, та се изсипахте да ме убеждавате колко е прекрасен, просто АЗ не го харесвам и нямам претенции към вкуса на другите. А защо смятам, че те го харесват, моля да ми позволите да имам свое мнение за това.

...а трябва да има нещо в главата,в панталоните и в портфейла.
Малко бих разбъркала реда, като започна отзад напред.

не,къде видя,че те упреквам за това дали го харесваш или не...но ти изрази мнение,че и останалите жени не го харесват,но са с него заради парите му,така,че,позволи ми аз да не се съглася с това Peace

# 251
   nnnuu

# 252
Laughing Хахахха Hug Така става тук обикновено.
Да видиш какво е Бербо, като се обсъжда. Иде ми да се скрия в миша дупка, че не го харесвам. Laughing
Ако може да се сбуташ малко, да има място в дупката и за мен. Laughing

# 253
# 254
обувките май са и големички на Викито :>

Общи условия

Активация на акаунт