Отговори
# 240
  • София
Драгонче, дано по-скоро да се оправи детенце.
Евелинка, браво на теб, видя ли колко си смела! Дано се възстановиш лесно и не посинееш.
Вал, тези конфети ги има във всички супермаркети и в повечето сладкарници.

Ето една идейка от мен (нужни са само цв.листа, лепило, ножица и въображение, в моят случай и перфоратор за цветчетата):

# 241
Момичета за тортата питах, защото повечето от вас вече имат опит какво е модерно тази година сред тортите  Grinning.
Вал, ами ние малко като ромите ще празнуваме около  newsm78 ... 3-4 дни  Joy. Та 30 парчета са ни екстра Simple Smile. Да те питам теб колко мечета ти трябваха за това хубаво нещо? На нас май свекър ми и жена му ще ни подарят уолкър, но аз да си питам.
А иначе тази торта е от някакъв сладкарски цех във Враждебна - Торти Кеми http://tortikemi.dir.bg.

Драгонче желая ви скорошно оздравяване.

Аз днес подстригах Давид. Баща му като разбра по телефона и вика: "Ама как? Сама ли? С ножицата?" Ааа не с нокторезачката  Simple Smile.
Кой знае какви картинки си е представял. Само да кажа на онези от вас, които не са подстригвали децата си досега - пускате им реклами и дерзайте  Wink.

pgzenga страхотни сте.

# 242
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ , КИАРА , АГАФИЯ И МИРА! мИЛИ ДЕЧИЦА , БЪДЕТЕ ВИНАГИ ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ!.
Драгонче,дано бързо овладеете този вирус и Али остане незасегната.
 Кат, книгата за пожелания е страхотна идея. Тъй като изпуснах за Ици, ще направя за РД на каката през април.
 Да ви се оплача , днес съм като парцал . Толкова изтощена не съм се чувствала отдавна. Чудя се дали е от недоспиване , или се опитва нещо да ме разболее.
Джой, тортата е страхотна, пъстра е и ще се хареса. Децата обичат да им е шарено.

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 18:50 от Камчи

# 243

Честит Рожден Ден на НИКИ , КИАРА , АГАФИЯ И МИРА!Да са здрави,весели и игриви деца.Да са гордостта и радостта на мама и тати!
Вал,ха да ви е честита новата играчка  Wink
Джой,много е готина тортата!И честита нова прическа на Давид!
Драконче,бързо оздравяване ви желая! Hug
Кат,чудесна е идеята с книгата за пожелания! Heart Eyes
Камчи,дано е от недоспиване и не се разболяваш!

# 244
Честит Рожден Ден на сладката Киара! Да е все така очарователна и талантлива!

Честит Рожден Ден на неотразимата Агафия! Да е здрава и много щастлива!

Честит Рожден Ден, миличка Мира! Много късмет и усмивки! Мамо pgzenga, много ти е сладичка дъщеричката.

Честит Рожден Ден на къдрокоско Ники! Пожелавам му да е винаги толкова уверен, както в първите стъпки.

Joy, Еlenia Hug Шарената пижамка на аватара между другото е сред последните ми "бременни" покупки и ми е много миличка, защото вече си бях изчакала чакането и нямах търпение да гушна бебочко. Много я харесвам като десен, но кройката никак не е сполучлива. Две пижамки в различни размери бях взела на тази фирма - "Боби", и при двете установих един и същи дефект - така са подредили копчетата тик-так, че отдолу се получава голям отвор.
Joy, искам снимка на Давид с новата прическа. А тортата според мен е чудесна и като фасон, и като цена. Нашите две торти (и ние по цигански ще празнуваме) ще са от сладкарница "Джани", тъй като ни е най-близо. Вече сме си ги харесали, въпреки че има много време дотогава. Едната, естествено, ще е във формата на Мечо Пух. Другата е далматинска.
Вал, тези конфети съм ги виждала в един ъглов магазин с джунджурии за детски рождени дни и празници на бул. "Мадрид" - срещу парка "Заимов". А Ева е голям образ. Следващия път да не я криеш  Crossing Arms.
Бубенце, поправям те - не една синя торта, трички. Така се пада Whistling. А Вяра и Велизара са такива бонбонки с пижамките, че ако имах маникюр, щях да го похабя в опити да ги награбя през монитора.

# 245
Вал,тези конфети при нас се продават и в магазини "Всичко по левче" Wink
КасEmbarassed Embarassed от вчера искам да ти кажа добре завърнала се! HugМного се радвам че Кари е добре и всичко е зад гърба ви! Hug Hug

# 246
  • Sofia
Еми, разбира се, че цял ден е в ограждението, аз съм любител на зоопарците трябваше да ти стане ясно, че уважавам и клетките, защо изобщо ми задаваш такива въпроси.  Mr. Green
У нас не пускам никой да щъка, тъй като по пода може да намери изключителни вълшебства, шоколадите па макар и от Коледа са си деликатес.  Laughing
Много благодаря за хубавите думи за Ева Брева Буболева и за това от къде да купя конфетки, утре от селския мол ще започна и с някоя сладкарница ще завърша, но като отявлен пироман твърдо съм решена да присъстват на тортата и тези атрибути.
Ние също по цигански ще празнуваме, обаче торта само за самия ден ще има, кой опитал-опитал, кой не е да точи лиги до земи и да разглежда снимки, аз 100 кила няма да ставам.  Mr. Green
Джой, 30 мечки ми трябваха или 90 точки общо, аз от лятото ги събирам даже ми останаха и дадох на една приятелка, която днес си пусна писмото, но май уолкърите са ограничена бройка, не знам какво ще пращат след изчерпването им.
Кат, книгата за пожелания е страхотна, ще ти изплагиатстваме идеята, пратих каката да твори.  Laughing

# 247
Здравейте и от мен!
Честит РД на прекрасните ни дечица НИКИ, КИАРА, АГАФИЯ И МИРА! Честит РД и на тези, които вече празнуваха своя празник! Бъдете много здравички мили деца, играйте наволя и радвайте със своите усмивки мама и тате Hug Hug Hug

Евелинка, все те мисля тези дни Hug Бързо възстановяване Peace

Пожелавам на всички болнички да оздравяват бързо Peace Много дечица от бургаския отбор са болни, включително и Алекс, който вече 3-то денонощие пие АБ и пак не е добре - вдига висока Т. Ако и утре е така - се прибирам в Бургас, защото сърцето ми се къса за детенцето ми! Само да ви кажа, че Ави с Мони са в болница! Снощи през нощта Мони се е закашляла и е започнала да посинява. Ави е много изплашена милата, макар че днес са добре! Диагнозата е вирусна пневмония. Ние също сме със съмнения за пневмония.

Толкова ми е криво и мъчно, не ми се пише и не ми се сърдете, но искам да се събудя от кошмарния си сън, който сънувам 15 дни вече. Друг път ще ви разкажа повече...

Вал, много исках да те видя, но късно си писала, а Голдънчето беше вече прелетяла до Пловдив. Спретнахме си приятна среща със Сиянка(Изабелка). Следващия път не пиши, а действай Peace

Пазете се много! Чета ви,но ми е свито сърцето и не ми се пише Sad Всички дечица са страхотни и ми се иска да ги нагушкам Hug Hug

п.с Красенце как сте? Как е Киара?

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 21:21 от rosi_bosi

# 248
Ужас, настръхнах от поста на Роси, много гадно Cry.
Много се моля всички болни малки сладури, каки и батковци бързо, бързо да оздравяват. И повече никой да не се разболява, сега е време за празнуване, не за боледуване(не че някога е Cry)

# 249
АВИ.... Heart Eyes Надявам се всичко да мине бързо и да се прибирате здрави в къщи...
Само за вас мисля сега и за Алекс, наистина се моля да няма повече болни......

# 250
Роси, ако чуеш Ави, предай и силна прегръдка от нас!  Hug
И за теб една.  Hug
Ще видиш, че съвсем скоро всички ще са здрави! няма друг начин! Simple Smile

Спокойна вечер!

Hug

# 251
Ох,ужас!
Роси,много се изплаших. ConfusedЛеле,като чуя само за болница и.....
Роси,Ави,Драгонче,ще се моля бързичко да оздравяват дечицата ви Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 252
След прочетеното направо не ми се пише  Cry
Роси - съчуствам ти мила, направо ужасно.  Hug Пиши своевременно как е Алекс и какво става там. Предай много поздрави на Ави в болницата и Мони бързо да се излекува.
Вики пак започна да повръща вечерта, утре сме на лекар. Пак има утайка в урината и сигурно ще ходим по изследвания, да видим какво ще кажат лекарите.
Евелинка - поне за теб се радвам, че е минала леко операцията.  Peace
Спокойна нощ и на всички болници - бързо оздравяване!!! Да няма повече болести.  Praynig

# 253
  • София
Росита, ужас! #Crazy Дано Алекс, Мони и всички болнички се оправят вече, че е отвратително това положение. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Утре ще ти се обадя и на Ави също. Hug
Евелинка, голяма Hugот мен! Ти си мъжко момиче! Hug
Всички болни да се оправят бързо. Praynig
Сега да ви се оплача, че май при Яна се е получило срастване и то сериозно. Реве ми се! Cry Cry Cry Ще запиша утре час при д-р Сираков да вървим, че ме боли сърцето. Ама аз съм си виновна..... Cry
Лягам, че ще ми изпуши главата, особено след тези новини! Дано утре няма болници и болни дечица и мами! Praynig Praynig Praynig

# 254
  • Sofia
Роси, стискам палци да се оправя Алекс и дано не е пневмония!
Кажи на Ави, че ги мислим всички и се молим бързо да оздравява сладка Мони!  Hug
Недоумявам как така изведнъж са се случили тези неща, тя дори не е споделила за някакви оплаквания да има...ужас, това ми е най-големия кошмар!   Tired
Голдънче, защо реши че е сериозно срастването и как разбра, че има срастване, айде сега и вас ще ви мислим.

Общи условия

Активация на акаунт