Отговори
# 255
Останах без думи след последните публикации..много,много здраве на болните, не знам какво да кажа..само здраве да има, мили майчици.  Hug

# 256
  • Варна
Честит рожден ден на Агафия,Ники,Киара и Мира.
А това е за техните мами.

Стискам силно палци за Мони,Алекс и всички болнички.Дано бързичко да се оправят. Praynig

# 257
Чудесни сте, хора! Благодарско за пожеланията...
Днес обаче ми е тройно критичен ден:сутринта Киара започна да се сополиви и цял ден седях на тръни да не се влоши положението...После се чух и с Ави и много се притесних за тях-Роси вече спомена, че са в болница и миличките ми много се измъчват...Последно разбрах,че Мони има подобрение, но ума ми не го побира как толкова бързо се развиват нещата....
После ходих до нашата педиатърка да видим дали и Киара не е с подобна диагноза, но се оказа, че си е сменила графика  и не успяхме да я прегледат.. След разговор с Роси още повече се разтроих и направо...никак не ми беше празнично, признавам...
Вечерта все пак купон имаше, но от всички 8 поканени мами дойдоха само 2...останалите са болни Sad. Много тъжна констатация...
Като на всеки купон обаче си имаше музика, торта,балони. Киара се държа чудесно и нямаше болен вид, напротив-усмихваше се..
Тази вечер обаче като й почиствах ушите изрева силно и се опасявам за отит-дано да греша Praynig..Утре рано сутрин ще отида да я прегледат..
Извода е един: с деца дългосрочни планове не се правят...Улучихме сезон, където се боледува...
Надявам се всички болнички да се оправят час по-скоро и в съзнанието ми да остане  спомен за  щастливата усмивка на моята рожденничка

# 258
  • Пловдив
Чак сега влязох в темичката и толкова ми стана мъчно Cry

Ще се моля мъничката Мони да се оправи бързо.Душичката златна Praynig
Росинко,дано Алексче се излекува бързо.

И на нас със Сендито не се обадихте,а Crossing Arms Hug

Ставам и ви оставям,защото аз също съм много зле от два дни,най-лошото,е че нямам възможност да се лекувам и така се нося като парцал из вкъщи.И тук болнички откривам.Аман.Не искам никой да е болничък Sad.Не ми се пише.

# 259
Роси, Ави , Драгонче,  с вас съм ,милички.... Praynig Praynig :pray, бързо да се оправят душичките малки.

# 260
  • София
....
Голдънче, защо реши че е сериозно срастването и как разбра, че има срастване, айде сега и вас ще ви мислим.
.....

Вал, най-просто казано, не можах днес да почистя с клечка за уши между срамните устни, а преди можеше. Просто клечката не минава, тъй като лабиите са сраснали навън, т.е. нищо не пази влагалището от инфекции и стои като отворено. Тъкмо се ровя за контакти на д-р Сираков и утре ще си запиша час, възможно най-бързо. Cry Cry Cry

Изидка, този сезон е целогодишен! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Просто вирусите се изродиха и организмите на могат да се преборят с тези остро-хронични заболявания. #Cussing out #Cussing out #Cussing out И да, нещата стават за часове, да не кажа за минути. Затова не се появявам на последните сбирки, щото е наситен въздуха с бацили. Close
Когато ни приеха в болницата, Яна имаше само една-единствена Т. и то не висока - 37.7. Само майчиния инстинкт ми подсказа, че става въпрос за нещо сериозно и така се и оказа. #2gunfire На снимката се видя огромна сянка, в лявата страна на белия дроб. #2gunfire Cry

Мири, другия път ще се обадим и на вас. Аз много инцидентно тръгнах от нас, та дори и Росито се изненада, и Изабелка. Hug А ти се оправяй и пази пупата. Praynig Hug
Лека и спокойна нощ!

ПС: Ави, Hug као четеш!

# 261
Леле, всички болнички да оздравяват! Утре ще чакам хубави новини за Мони и Алекс, Роси и Ави, силно ви прегръщам!  Hug Hug Hug (Роси, звънях ти да те чуя как си, ама явно си била заета)
Специално исках да кажа на Камчи и Кас, че стисках палци и се радвам, че всико при тях приключи добре.  Hug
Голдънче, при Сираков може да отидеш и без записан час - ние така ходихме с Маги, само трябва да знаеш дали съответния ден е на работа. Не се и чака много. При Маги крепим положението засега и не се налагат повторни интервенции. Силни  Hug Hug Hug!
Специално да кажа на Бубето, че снимката с близначките е страхотна и май замисълът е "Я сега да видя дали не мога и аз като сестра ми или пък и по-добре  Crossing Arms!"
Пухче, на поправката - момиченце - виждам, събираш вече идеи за рокли.
Бях на контролен преглед, положението е горе-долу добре. Забрани ми обаче да се храня, нищо, че си отварям устата и мога да дъвча. Подух се леко, но понеже операциите са 2 изглежда симетрично и като е съвсем малко - трудно се различава, че е подуто. За синьо още изчаквам (то се появявало на 3-4 ден).
После поне се разходих и изхарчих малко пари по магазините (много отдавна не ми се беше случвало), купих си няколко саксии за цветята, че идва пролет и нямам търпение да си стегна балкончето (това са ми плановете за обзавеждането през пролетта). Човекът, който ни прави гардеробите, се обади да каже, че ще са готови до края на месеца и това още повече ме зарадва (вече нямам къде да си държа нещата). Да са живи и здрави свекърите за страхотния подарък, много ме зарадваха с него!
А, Маги казва "цици" и "цицета" - нали е при майка ми и брат ми провежда активно обучение и то все на такива думи  Crazy. Иначе малкото ми братче (3 години е по-малък от мен, но много съм си го гледала) ми подари лаптопа си (той има нов - спечели още един архитектурен конкурс и наградата му е лаптоп). Това ми било за награда за операциите и за повдигане на духа. Много ме трогна с жеста, защото лаптопът му е професионален и може да го продаде за много парички. Мисля обаче да му откажа и да предложа да го даде на татко, пък аз ще го ползвам само като ходя до Свищов за 4-5 дни. Така и така съм си у дома, не виждам смисъл да имам лаптоп.

# 262
Ей да му се невиди,и като раждахме бе по епидемии,и сега толкова болни.....
Изидка,натисни ушето на Киара с пръст точно пред възвишението за канала newsm78Дали разбра?!Преди дупката в която търсиш съкровищата нали има повдигнато,мааааааалко по-надолу.Изчисли приблизително да си в продължението на канала.Ако е отит,там е много болезнено и детето пищи при натиск.Защото иначе просто може да си бръкнала много навътре с клечката. Hug Praynig
Голданке,като си насрочите час при Сираков,да не забравиш да купиш Лидокайн спрей или гел.Намажи детето преди да отидете,че не ми се мисли какви спомени имам от чакалнята му Sick Hug
Роси,дано вече да подейства АБ,кой ден е Алекс на него? Hug Praynig
Ави,мила моя Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug PraynigДано не се стресира много милото бонбонче и да минава бързо гадната пневмония Praynig
Драконче,дано се оправя Вики,ама пази много Алекс,че още ми се изправят косите от на Чара преживелиците Hug Praynig
Дарче, Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Praynig
Чара,дано си изкарате страхотно мила на Банско.То май на 6 щяхте да тръгвате,ама още не съм попълвала един тест за дименция и да не рискувам да забравя hahaha Hug Hug
Виви,ти къде се изгуби бе злато,мъжа да не най-накрая да планира почивката и вече да опъвате морни крайници с адаша след ските Grinning
Кат,браво мила,създаде гъдел за пръстите ти Wink Hug
Евелинар,най-лошото мина мила,вече всеки ден е крачка към усмивка за милиони Hug
Мери,Русото чудо-как сте бе милички? Оцеляхте ли след зъбарите? Praynig Praynig
Мери,любов дано не е това което си мисля,че отиде сума време да се възстановяваш.Ама то пакне ти пречи на плановете ми hahahaЕй няма отърване от мен Mr. Green
Миркам,що да не се лекуваш бе мила,нещо мазохист ли си падаш? hahahaНамери си хомеопат и ще се учудиш от алтернативната медицина.
Изабелита,как е Евчони?Ходихте ли на док в СФ?
Вал,умрях от срам BlushДнес като прочетох как Чопи ходил да се извинява за фотото и направо ми идеше да дойда да му гелосам хубавата коса,че и щях да простра и постно д асготвя...Ей пусти срам,на дърти години и туй нещо барнах Laughing Hug Hug Hug

# 263
Честит 1ви рожден ден на Агафия, Ники, Киара и Мира.  newsm59  bigdance2  ura  Party Time Tada

Исках да пиша разни неща ама като прочетох за болничките и особено за Мони сърцето ми се сви и нямам желание вече...  Cry Дано бързо се оправят и да се прибират в къщи! Ави, Роси, Драгонче ... Praynig Hug

# 264
Голдънче, точно както го описваш е и при Киара....Понеже тук в Бургас няма детски гинеколог, ходихме при няква измислена, която каза , че нищо й нямало , дръпна лекичко и наистина се отлепиха, но сега пак ми се струва, че нещо не е наред сякаш....Клечка за уши със сигурност не може да мине между срамните устнички Rolling Eyes

# 265
Честит първи рожден ден на днешните куклички Hug Нека бъдат здрави.

# 266
Изидка, ако ти е притеснено по-добре още утре заведи малката на лекар, дори и при друг лекар. За рождения ден - не се ядосвай, той на тази възраст е празник за нас, а децата не разбират много. Споко, ще минат 10-15 години и ще започнат да ни гонят от дома за рождените си дни, за да се събират с приятели.  Hug
ДракончеHug!

# 267
Изидка, ако ти е притеснено по-добре още утре заведи малката на лекар, дори и при друг лекар. За рождения ден - не се ядосвай, той на тази възраст е празник за нас, а децата не разбират много. Споко, ще минат 10-15 години и ще започнат да ни гонят от дома за рождените си дни, за да се събират с приятели.  Hug
ДракончеHug!
hahaha
 hahahaГолям си оптимист Laughing
Тази нощ Карина изненадващо заяви,че щяла да спи в спалнята с тати.И когато мама я облечи,приготви леглото и всички други мамини задължение ми заяви безцеремонно:" Ама ти няма ли да се махаш,какво ни досаждаш тука?!" Mr. GreenС това темпо,мен ще ме гонят още след 2,3години.
Алекс,ами как е Плами? Дано и той се подобрява вече.
Изидка,ами явно не е толкова лоша жената.И другата процедура не е никак весела,така че по-добре я заведи пак да я види и ако стане с подръпване евала.Ама ако се кърмите що не пробваш с малко кърма newsm78Май Мери бе писала,че навремето така е пробвала на принципа ако не се оправи ,не вреди и е станало.
Сега малко снимки и от мен.
Трите кукли,или Гела,Мара и Камшик Тодора Wink
Двете примерни каки и фантома hahaha
Майка на адашки Joy
Да снимам докато спят,че иначе не влизат 2 в кадър
Риболовен урожай
Кой каза фризьор....?
Стоп!;да,да ама от далеч те видях кво зобаш Mr. Green
Айде другите в албума ще метна ,ама да знаете ще кача и от другия клуб за който и Вал,и Чара са споменавали.На мен лично много повече ми хареса там,но като не знам как се казва newsm78

Момичета,слагам снимките тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=338254 ,защото във фотозоната пак не искаше да ми прикачи файла.

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 00:42 от Кас

# 268
Ето и обещаните снимки от мен:
Прощъпулник
опитвам се да я насоча към портфейла, ама тя гледа недоверчиво
нейния избор
ето и днешния рожден ден:

# 269
Изидка,ще я оръфам таз сладурка.А и с какви златни обувчици е,мани мани нямам думи просто!Бонбон! Heart Eyes Hug Hug Grinning
Ама малко ми намирисва тука работата,уж си я насочвала,ми що не договори сигналите с детето предварително,сега какво?!Трябва двете заедно да се изявявате по концерти Grinning
А на РД е невероятна, Heart Eyes Heart Eyes!
Ама ти как го държиш това пуфтунче,направо не разбирам newsm78 Дет се вика "Тежка мадама " е тя Hug
Айде таз вечер,рано сдавам багажа.
Лека и спокойна на всички,и дано болните оздравяват ,здравите да не се разболяват.И двете дет днеска бяха на зъбар да се разпишат ако обичат. Crossing ArmsЯ вземете пример от Евелинар,момичето и на диета при това и пак поста да ни поуспокои.
Ави  Hug Praynig Praynig

Р.Р. Момичета,много се смях до сега.Ами едва току що се загледах,какво се случва в-у чантата на Карина  Joy Joy

Ама е случайно да знаете! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт