Отговори
# 270
Киара, Агафия, Ники, Мира, Честит рожден ден! Желая Ви много здраве и щастливо детство. Честит празник на мамите!

Болничките, бързо оздравявайте, много ми е мъчно за Вас! Hug Hug Hug Hug

# 271
Съжалявам, че натъжих темичката ни Cry
И тъй като съм започнала така или иначе, нека бъда честна докрай  - който иска да прочете ТУК какво се случи с мен, за да се загубя от форума Sad

Сега се моля само, Алекс и нашите дечица да се оправят и да се върне усмивката на всички ни и да БЪДЕМ ЗДРАВИ!!!!
Пазете се и много ви  Hug Hug Hug

Още веднъж хиляди благодарности на прекрасната Вера (Голдънчето), която ми помогна толкова много в този труден за мен момент Hug Hug Hug , както и на Мери за подкрепата Hug

# 272

Роси оставам безмълвна....... Hug Hug Hug
Ави Hug Hug Hug
Извинете ме момичета, но наистина ми дойде малко в повече и не знам какво да кажа(напиша)
На всички рожденици искам да пожелая да са много ЗДРАВИ и много много ЩАСТЛИВИ
Лео също е болен, затова не ми оставаше време да пиша. Само се моля всички болни дечица да оздравеят бързо и да празнуват първите си рожденни дни здрави и щастливи

# 273
  • София
Ох, Роси,Роси...Такива гадни неща все на най-хубавите хора ще се случат...
Изпращам всичко положително, което имам към теб, Алекс, Мони и Ави, Лео, Любо, Вики и другите болни дечица.

Честит рожден ден на Деница, Мартин, Онур и Александър Grinning Бъдете живи и здрави, мили дечица, весели и игриви, палави и щастливи Grinning

Мила Слави, така ми се искаше и на твоето момченце да честитя рождения ден. Само, че Теди е специален и днес той ще празнува с ангелите. Пожелавам на теб и семейството ти здраве, много обич и щастие, защото го заслужавате.

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 03:57 от tchara

# 274
Въчка голяма терца принцес младша, много кефи на снимката дето се самогъделичка  hahaha За римските свещи ли питаш?  Mr. Green Питай в някоя сладкарничка за тях, ще ти дадат хората, не ги шашкай с термини  Joy
Драконче, Бени, Роси, Ави, Троли, стискам палци за много здраве милички!  Praynig Hug
Евелинка гордея се с теб!   bouquet
Катче много мило е това с книжката  Heart Eyes
Касче ходих, два пъти, рано извадиха зъба, трудно, после по обед ходиха доизвадят останки някакви, без упойка  Sick Забравям вече, не ми се припомня... За успокоение и разтуха (Кас стига спа мо... Tired) ровя цяла вечер продавалника за хубава лятна количка тип чадър, смятам да се обзаведа за да ходя по често до Бургас. Някой има ли мнение за количките на Премама?
Снимките ви са чудни Стефинко!  Heart Eyes
Краси и вие напълнихте окото, голяма прелест!
Роси  Hug Heart Eyes.
Изсъхна ми лака и венеца поутихна, да взема да лягам. Сладки сънища, бъдете здрави всички!

# 275
  • София
Здравейте!
Честит Рожден Ден на Онур, Мартин, Деница и Александър!  bigdance2 newsm59 dazzler1 Да са здрави и палави!
Потвърждавам моите съмнения от снощи, за съжаление са верни с пълна сила. Cry Току-що почистих отново с клечка и даже отлепих малко и кръвна.
РоскаHug Hug Hug!
Лек ден на всички! Hug

# 276
  • Варна
Добро утро!
Роси съжалявам за това ,което си преживяла  Hug Наистина е хубаво да се поучим! Моля се за всички болни дечица да оздравяват, а на майките сили и кураж  Praynig  Hug
Честит Рожден Ден на Деница, Мартин, Онур и Александър. Да са живи и здрави!   bouquet
Теденце малко ангелче, честит първи рожден ден  и на теб  Flowers Rose Flowers Rose

# 277
Добро утро, много болнички изведнъж.
Роси  мила разплака ме Hug
Голдънче дано всичко да е наред, Изидка и при вас също.
Монка бонбонка, Алек, Вики, Пламен и всички други болнички дечица да оздравяват бързо.
Да честитя и на днешните рожденици Деница, Алекс, Онур и Мартин. Да са здарвички и много весели дечица. Слави мила Hug Hug Flowers Rose Flowers Rose
Мили майчета
ууууу днес ви удавих с кафе, нищо утре няма да ви предложа. Wink

# 278
  • София
Честит рожден ден на Деница, Мартин, Онур и Александърbouquet
Теди, ангелче, и ти имаш празник, нищо, че си горе при звездите  Flowers Rose Flowers Rose
 PraynigМоля се всички болнички да оздравеят! Сви ми се сърцето. Стига с тези болести...
Роси, прегръщам те! Радвам се, че си добре, а този доктор не заслужава да му се размине така.

# 279
  • sofia
Днес и моя племенник празнува първия си рожден ден! На милото ми момченце, желая здраве и попътен вятър в живота![/size]
Честито и на другите пораснали февруарчета - Деница, Онур, Марти и Алекс! Честит празник, майчета!   cook
Слави, желая ви съвсем скоро съдбата да ви върне отнетия дар! Мило Тединце  Flowers Rose

Чакаме вести от мама Ави. Роси, радвам се че всичко е било фалшива тревога! Благодаря ти, че сподели с нас. Човек не бива веднага да се втурва на сляпо след тежки диагнози, явно трябва да се чуе и второ мнение! Как е Алекс днес?
Драгоне, каката как е? Бяхте ли на лекар?
Изидка, страхотни сте двечките! Ама с какви златни пантофки си е спретнала малката на прощъпулника - какла!
Pgzenga, хубаво дете - хубава майка!
Кат, чудесна идея!

# 280
Честит рожден ден деца-  Деница, Мартин, Онур и Александър!!!
Бъдете живи и здрави,наред с вашите семейства!
Теденце,мило.......спи спокойно вечния си сън Cry......
Роси,нямам думи,само  Hug Hug Hugи да пази Господ!
Еми,честито на племеника-жив и здрав да е!
Снощи Ави,каза,че след като са махнали системата,Мони спинкала спокойно.Дано бързо оздравее Praynigи да си се прибурат у дома при тати и бати Praynig

# 281
Честит рожден ден мили Деница, Мартин, Онур и Александър! Бъдете много, много здравички!   bouquet  bigdance2 newsm59 newsm59 newsm38

Роси, много страшно преживяване си имала, но се радвам че всичко в край на краищата е завършило добре.  Hug
Преди 2 години на профилактичен преглед от службата ми излезе резултат ІІ група и указание на гърба на изследването да се свържа непременно с доктора (беше посочен телефон), повторих цитонамазката при моето АГ (д-р Мариана Райчева, да е жива и здрава!  bouquet)  и резултатът беше съвсем нормален.  #2gunfire
След предишната ми неуспешна бременност пък се появи киста. Д-р Райчева каза, че е функционална, вследствие на бременността и че ще изчезне, но все пак да я покажа на Мазнейкова, защото тя ми беше правила абразиото (по стечение на обстоятелствата...) и бях на контролен преглед така или иначе. Мазнейкова (която се държа изключително зле, но за това не ми се говори сега) ме прегледа, каза че кистата никак не й харесва, приличала на ендометриозна киста и трябвало да се оперира. Препоръча ми лапароскопия - безкръвна, лека, абе песен операция, защо не си правим всеки месец по няколко просто не знам... аа 1200 лв. струваше в нейната клиника. Потърсих и друго мнение и попаднах на някакъв изрод (не му помня името за съжаление), който ме прати да си правя туморни маркери в определена лаборатория и ме разказа най-лошия сценарий (сигурно за да ме стресне да си ги направя). Добре че свекър ми е доктор в онкологията и ми направи маркерите като ме успокои преди това, каза че не били надежден покаазател в такива случаи. Слава богу всичко беше нормално, но бая се бях стреснала. После негова колежка гинеколожка така му се накара за тия маркери. Обясни ми, че тове е киста на жълтото тяло - напълно нормално нещо в моя случай, след приключила в 8 г.с. бременност. Д-р Райчева ми даде някакви хормони и кистата напълно беше изчезнала след месец. Повече няма да ходя при никакви прехвалени доктори и докторици, които напълно са забравили хипократовата си клетва и са се превърнали в бизнесмени. Наистина е страшно...  #Cussing out #2gunfire 

За Тео... Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 14:48 от Асол

# 282
Честит рожден ден на Деница, Мартин, Онур и Александър! Да растат здравички и да имат едно прекрасно детство!!!

Теди, миличък, не сме те забравили. Честит първи рожден ден мило ангелче.

Майчета, за Вас 

И да ви почерпя - днес брат ми има рожден ден. Става на 34г. 

Ауууу, олях се с циците, ама карай....

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 11:49 от maria_m

# 283
Еее Миме, от тая торта напрво ми падна сутиена.  Laughing
Честито на всички рожденици днес и малки и големи - Деница, Онур, Марти и Алекс, племенника на Еми и брата на Мария. Да са здрави, весели, щастливи.   bouquet
И на малкото ни ангелче Честит рожден ден, чакаме те мъничак пак сред нас.  Flowers Rose Flowers Rose

Ние сме все така - нощес почти не е спал, вдига температура, дадох му най-накрая антибиотик, заспа и след 1 час пак вдигна температура. Притеснявам се да не прекалявам с Калпол-а, че пише повече от 3 дена да не се ползва за сваляне на температурата, а при нас днес е четвърти. Тази сутрин няма температура, само кашля и се кисне, но ако до следобед вдигне съм решила да го заведа на друга лекарка да си каже и тя мнението.

На всички болнички желая бързо да оздравяват, защото като гледам детенцето си така и мен ме боли страшно. Стискам палци на всички, които имат нужда от положителна енергия, а за всички заедно една голяма прегръдка.

# 284
  • Sofia
Добро утро.

Снощи сте писали много и все лоши вести. Sad
Дано днес в този слънчев ден има само добри новини.

Роси представям си какъв стрес е било за теб. Hug Преди години имах подобна случка и аз в МД / даже името на лекаря ми се струва познато, но мина много време и не мога да съм съвсем сигурна/. Само си спомням, че тогава завеждаше патологична бременност. И на мен тогава ми насрочиха час за операция, а проблема отмина след месец. Човек наистина трябва да проверява на две, че и на три места, но за съжаление нервите никой не може да ти ги върне.
Дано Алекс е свалил температурата днес. Ако не мой съвет е да смените АБ. Нека пак го види лекар и ако трябва и снимка да направят.
Ави , дано бързичко преборите болестта и да не се травмира Мони от престоя в болницата. Нека час по-скоро да си спинка в новата кошарка. Heart Eyes

Не съм честитила на Християн, Лора, Ивайло, Николай, Киара, Агафия и Мира.
Растете здрави и усмихнати дечица и радвайте родителите си.

Честита първа годинка и на днешните рожденици
Деница, Мартин, Онур и Александър!Весел празник и много подаръци!

Еми, честито на племенника ти.  Heart Eyes Покажи ни го на снимчица някой ден нали е февруарче. Wink

Слави, пожелавам ти скоро да си в списъка с коремчетата на първа страница. Hug
За Теди

Алекс, как е Тропчо?     
Докато публикувам си се разписала. Много неприятна история. Редувай калпола с нещо друго на друга основа. Нурофен например. Бързо се оправяйте  Hug
maria_m, като наминавате към "Таласъмчетата" обади се може да пием по кафе докато мъжете си играят Laughing. Ние сме съвсем наблизо. Честито на братчето hbdtu
Драконче, дано не се усложни  fingerscrossed
Свърши ми временцето за днес. Не успях да поздравя поименно много хора, но следя редовно снимковия материал и от сърце ви се радвам.
При нас нищо ново. Изредиха ми се каката, баткото и малчо болни. Проза. Wink Ходим по малко на разходки, но моя човек проявява голям интерес към боклуците и калта. Надявам се скоро поне да изсъхне,  иначе е ясно че боклуците няма да ги съберат.... 
Много хубави рожденици и бързоходци. Hug Всички са пораснали много и вече излизат от категорията "бебе".
             Усмихнат ден и чакаме хубави вести.

Общи условия

Активация на акаунт