Отговори
# 225
Джой на мен ми харесва.

# 226
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КИАРА НА МАМА ИЗИДА, АГАФИЯ НА МАМА ЕВИЛ,  МИРА НА МАМА pgzenga, НИКИ НА МАМА ЛЕЙДИ В.    ЖИВИ, ЗДРАВИ, МНОГО УСМИХНАТИ И ПОСЛУШНИ ДА СТЕ МИЛИ ДЕЧИЦА!

ЗА ЩАСТЛИВИТЕ МАЙКИ:   

Джой - и на мен ми харесва Grinning Нашата също ще бъде с Туити, но отгоре, върху цялата торта.

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ КИАРА, НИКИ, АГАФИЯ И МИРА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ, ИГРИВИ И ОБИЧЛИВИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК yzida, LadyV, evil i pgzenga. НЕКА ВАШИТЕ СЛЪНЧИЦА ДА ОГРЯВАТ ВСЕКИ ВАШ ДЕН С МНОГО ОБИЧ И НЕЖНОСТ

Изидапри вас всичко е изкуство и много красота Hug.

Кат,чудесно Вики си имате. Радвам се, че ти бях полезна, както ти на мен много пъти Hug.

Драконче, как е вашата кака, дано е било моментно неразположение и вече е добре.

Евелинка, много хубаво, че понасяш добре лечението, нека все така да се развиват нещата Hug

КАС, от цялото си сърце ти БЛАГОДАРЯ. Дечицата и всички твои близки имат огромен късмет да имат до себе си, такъв всеотдаен човек като теб. И ние също, чеси сред нас.

# 228
  • София
Джой, тортата е много красива Grinning За колко годишни дечица питаш дали ще им хареса? Ако са 2,3,4,5 годишни ще им хареса Grinning ако си поканила едногодишни, поне според мен, те не обръщат почти никакво внимание на тортата- най-вече на свещичката или на някоя фигурка и то не защото е Туити, Спайдермен или Барби, ами защото е шарено и е като играчка. На тортите, по мое мнение, най-много се радват мамите Grinning

Кат, Вики е много сладка и как е запазила чертите си от първия ден, няма как да я сбъркаш Grinning

Евелинка
, поздравления за успешните операции и пожелания за бързо възтановяване. На мен също ми правиха на предните зъби операция във втори клас и два месеца не можех да казвам"П". Но по-голямата драма тогава беше, че искаха да ме вземат да се снимам във детски филм, а не можех да говоря Grinning
Весело изкарване на сватбата, ще хвърлям по едно око, може да те мерна, ние утре тръъгваме за натам Grinning

# 229
Честит Рожден Ден на Киара, Агафия, Мира и Ники !!! Да са здравички  усмихнати и да се радват на безоблачно и щастливо детство!

Валерийке, умори ме с тази пираня Mr. Green! Чернобилка !!!!
Драконче аквариума се намира в Палма де Майорка. Много е готино и си прекарахме страхотно. Върте с един мокет, релаксираща музика , спокойствие, направо се пренасяш в друго измерение. Дани не ,че разбра за какво иде реч, но се забавляваше да ходи и да удря с ръчички по стъклата на рибите.

Евелинка скорошно оправяне! Много са неприятни този тип операции. Приятно прекарване на сватбата .

# 230
  • Sofia
Честит Първи Рожден Ден на Киара, Агафия, Мира и Ники!!!
Да са живи, здрави и много игриви!!!
Безгрижно детство и много веселие им пожелавам!!!

Изидка, благодаря ти душко за мистър Мускул гел водопроводчик, ама аз с по-малко теракот ги обичам та този ще го сурна на Голдънчето, тъкмо заедно да сборят останалите 15кг или на Изабелка да си мерят фаянса дружно.  Laughing
Аз по такива мъжкари не си падам, предпочитам сладникавите красавци, благодаря!  Mr. Green
Много хубаво стихче си и посветила на Киара, която между впрочем си е истинска госпоица вече!  Grinning

Джой, имаш ли представа колко са 30 парчета?  Laughing
Ако няма да имате много гости искам да ти кажа, че тази торта ще я ядете до Великден.
А на дечицата ще им допадне, не ги мисли тях.  Grinning

Кат, много сладко Викито, много хубави снимки, много хубаво парти, има едно детенце не знам братовчедче ли е, какво, но много прилича на Вики.

Драконче, бързо оздравяване на каката!

Евелинка, дано не се подуеш, посиниш и дано не те боли, бързо да се възстановиш и после хубави резултати да споделиш!  Grinning

Бубе, Вели много палаво гледа наистина.  Laughing
Чакам си и аз моята снимка, а на тази коментара ми е "Бутай, бутай, зад ъгъла ще се скрием от нея и ще те нахраня както и с каквото аз си знам!"  Mr. Green
А тези пижами...и у нас са на голяма почит!  hahaha
Пламена само ме пита защо изобщо и купуваме дрехи на Ева като тя по цял ден се мота по пижама.  Mr. Green

По този повод пускам малко снимки, тъй като отдавна не съм го правила:
Вие като не ми цъкате зоопарците, се намират и добри души, които … ни в начинанието!
Кеф Киро, кеф кака! Дручко си е да можеш да си бръкнеш между пръстите!
Хайде горе ръцете да не се разправям и с теб сега!
Докато я няма мама искаш ли да си полафим?
Новата играчка от Памперс, която дойде днес и която не се сещам  … ося, изморява ме!
Хайде стигат ви толкова!

От къде го изрових този цвят за честитките не знам, ще ме простите, не ми се променя сега, но е много циганско, извинена съм надявам се.  Laughing

Кажете ми от къде да си купя конфети за тортата от тези запалимите, сеща ли се някой за какво говоря или само аз си се разбирам?

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 15:37 от Valeria

# 231

Бубе, Вели много палаво гледа наистина.  Laughing
Чакам си и аз моята снимка, а на тази коментара ми е "Бутай, бутай, зад ъгъла ще се скрием от нея и ще те нахраня както и с каквото аз си знам!"  Mr. Green
А тези пижами...и у нас са на голяма почит!  hahaha
Пламена само ме пита защо изобщо и купуваме дрехи на Ева като тя по цял ден се мота по пижама.  Mr. Green

newsm62 newsm53 smile3532 smile3532 smile3532
Мислиш ли ,че не си похапват тайничко...Като заръфат морковите и картофите.. ooooh! Мръсни и немити.. Mr. Green
А за пижамите... newsm46 newsm46 Rolling Eyes Като е кофти времето сме по цял ден с тях и ние... newsm56 newsm56

А ти ...я кажи къде я намери Снежанка,та чак и си лафите с нея..Джуджетата къде са... Mr. Green

ТОНИ... Mr. Green ..Страхотно е... Hug Идвам там с един водолазен костюм ...и хайде смело между рибите...Дано не са пирани,както казва ВАЛ...  sport027 help Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 15:58 от бубето 29

# 232
  • Sofia
Джуджетата са на работа, тя Снежка у нас си живее.  Mr. Green
Нали сме принцеси...всички приказни герои ни уважават!  Laughing
Рибите са пирани, не я слушай Тони, нарочно пусна сега тези красоти тук, за да ни примами.  Laughing
Аз като гледам Дани как на всяка снимка е залепен за стъклото мисля на него му е било най-интересно.  Grinning

# 233
  • София
Вал, тези запалимите конфети дето им казваш, взехме от кауфланд, едно време и в Слонбалон продаваха. Във фантастико в селския мол дали няма да има? Инак добре си снимала Ева Grinning, готино ти е детето, много Grinning А за зоопарците пускай линк всеки ден и ще кликам, като ти бяха на лентичка, беше лесно Grinning

Тони, наистина много хубави снимки, ама детето все към рибите гледа едва му се вижда лицето Grinning

# 234
Тони, страхотни снимки!
Джой - откъде е тази торта?Чудесна е, как няма да е харесат.
Чара, Голдънче - Благодаря ви за поздравите за Малинка!Предадох и ги, но не се видяхме.Любо е с много висока температура - 39,5 и бяха на лекар.Моля се бързо да оздравее!!!! Praynig
Евелинка - дано да не ти посинее и много весело изкарване на сватбата!
Чара - и на вас приятна почивка!!!!
Вал - колко лъчезарно дете е Ева и сама си се забавлява - супер...все така да е  Grinning

# 235
  • sofia
На прекрасните ни дечица - Киара, Ники, Агафия и Мира честитя първия рожден ден! Желая ви щастливо детство, мили деца! Растете здравички и по-малко палави!Мами, вярвам купона върви в момента с пълна сила. Чакаме снимки!

Въче, тази Ева нали стои само за снимките в тези ограждения? Голяма сладурка е!

# 236
Честит Първи Рожден Ден на Киара, Агафия, Мира и Ники
Бъдете здравички, послушни и късметлии, мили дечица!!!

# 237
Сега пускам само един телеграф, по-късно повече:

Честит 1-ви Рожден Ден на Киара на Краси (Yzida) !
Честит 1-ви Рожден Ден на Агафия на Evil!
Честит 1-ви Рожден Ден на Мира на pgzenga!
Честит 1-ви Рожден Ден на Ники на Поли (Lady V) !

Бъдете живи здрави, силни и красиви, умни и палави. Да радвате семействата си, родителите, каки и батковци и да станете прекрасни хора!

На мамите пожелавам много радост с рожбите им.   bouquet

При нас не всичко е розово, ама да видим. Снощи каката на пресекулки се буди до 2 ч., при което връщаше на порции поетата вода, и това не можа да задържи. Сутринта беше добре, игра, вилня, нищо й нямаше. Преди обед, към 11ч каза че й се спи и си легна, и като стана беше с Т - 37.7 . Продриска се, но засега само веднъж е ходила по нужда. Сега посвалихме температурата, но да видим как ще е довечера. Изведох ги до двора с Али, поиграха и се освежиха. Обадих се до Детската Градина, и госпожата каза че имало няколко болни дечица, така че най-вероятно е вирус.
Благодаря Ви на всички за загрижеността.  Hug

Искам само да ви предупредя, евентуално в близките дни може да се изгубя от хоризонта, вкл. и на РД на Вики, защото може би няма да имам интернет  Sad . Ако стане така, ще чета и наваксвам когато мога.

# 238
  • велико търново
честит рожден ден на николай,киара,агафия и мира.нека пастат радостни и щастливи.от здраве да не се отърват най вече.късмет мили мами  bouquet

# 239
  • Козлодуй
Здравейте!

МИРА и аз от сърце ви благодарим за страхотните пожелания! Много сте мили.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на нашите астрални близнаци КИАРА, АГАФИЯ и НИКИ!

Бъдете живи и здрави малки сладурковци! Растете усмихнати, игриви и много щастливи!

Целувки от Мира.

Ето ни и нас преди една година. Точно по това време Мира е проплакала за първи път.

Тук мама е още под упойка Wink

на 1 ден

Днес, ГОЛЕМИЯТ ден!

Малко след като духна първата си свещичка.

Почерпете се, макар и виртуално за здравето на Мира.

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 18:37 от pgzenga

Общи условия

Активация на акаунт