Енергийна медицина по Дона Идън

• 85 022
  • 336
  •   1
Отговори
# 225
Как да избегнем сграбчването на страха
...
Правя това на Яна, когато я виждам, че се плаши от нещо - куче или агресивна играчка.

Нощни очи
, време ти е Simple Smile
ОФ: А чела ли си "Лунната пътека във водата"

# 226
  • ул. "Мечтание"
ОФ: А чела ли си "Лунната пътека във водата"

Да. Но може би трябва пак да я прочета. Thinking

# 227
Много добре действа техниката. Тези, които ползват ТЕС, също знаят за тази точка. Те й казват Gammut.

Да, по-добре действа и от проследяването на тройния енергетизатор в обратна посока. Не само при страх, но и при всякакви негативни емоции...
Проследяването има ефект само през деня и предимно сутринта, а късно вечер и през нощта изобщо.
А масажирането на тази точка (9Г) със съответните вдишвания и издишвания дава резултат по всяко време на денонощието Wink Изглежда, вечер след 22.00 когато този меридиан е най активен, само проследявания не са му достатъчни за да се успокои newsm78

# 228
...
Проследяването има ефект само през деня и предимно сутринта, а късно вечер и през нощта изобщо.
А масажирането на тази точка (9Г) със съответните вдишвания и издишвания дава резултат по всяко време на денонощието Wink ...
Интересно, това от опит ли го знаеш?

# 229
  • ул. "Мечтание"
...
А масажирането на тази точка (9Г) със съответните вдишвания и издишвания дава резултат по всяко време на денонощието Wink ...

Аз съм го правила един-два пъти през нощта и не ми подейства.  Rolling Eyes Само че тогава не го знаех това.

# 230
...Проследяването има ефект само през деня и предимно сутринта, а късно вечер и през нощта изобщо. А масажирането на тази точка (9Г) със съответните вдишвания и издишвания дава резултат по всяко време на денонощието Wink
Да, точно от личен опит. А твоят опит какъв е? Simple Smile

# 231
Нямам много опит със седиране на тройния нагревател, но това ще го имам предвид.
Не ми се е случвало да изпитвам страх, откакто зная за това.
Веднъж си седирах тройния нагревател, когато имах усещането, че кихам като от алергия. Алергии никога не съм имала, но така ми се стори. Подейства - кихането спря.

# 232
Как да избегнем сграбчването на страха

Колко имах нужда от това миналата седмица... ама не се сетих да ви питам  Embarassed

Аз съм абсолютна хипохондричка, що се отнася до здравето на детето и миналата седмица той ми разказваше за симптомите на едно детенце от групата, което било болно - за което аз веднага заключих (понеже съм голяма разбирачка), че е менингит  Crazy и изпаднах в паника. Едвам издържах да се приберем вкъщи да проверя в google симптомите, които наистина са такива, но може също така да са и на грип или вирус... но друго си е аз да давам диагноза на дете, което не съм видяла, а само по разказа на моя син  ooooh!
В един момент направих техниката с топката, която ми изсмуква негативната енергия, опитах се да мисля положително, накарах детето да си повтаря, че е здраво и силно...

Искам да го преодолея това - от най-малкото, което се случи, аз винаги мисля най-страшния вариант... ако ви кажа, че съм ходила до бърза помощ заради ужилване от оса, и то на втория ден... шантава работа  Laughing

# 233
  • София
 Много е потънала темата. Позволявам си да я побутна, защото виждам доста интересни неща тук.
 Знам за Дона Идън от доста време, но сега и дойде редът при мен.

Благодарности на всички споделяли тук и особено на krem-karamel     bouquet

# 234
Още не съм си поръчала книгата,но се записвам да чета и тук.

# 235
И аз чета книгата в момента и се записвам да следя темата

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 20:36 от victoryia

# 236
надявам се приемате нови сред вас?  bouquet

# 237
Момичета,кажете ми как да си правя енергиен тест самичка?Не винаги има хора около мен,които биха могли да ме тестват.Това с гиричката не ми стана много ясно

# 238
Момичета,кажете ми как да си правя енергиен тест самичка?Не винаги има хора около мен,които биха могли да ме тестват.Това с гиричката не ми стана много ясно.

За какво точно искаш да се тестваш енергийно?
Не съм правила опити да се тествам сама, упражнявала съм се върху близки хора предимно от любопитство, но без особен успех.
Ако примерно теста на пръв поглед се окаже слаб, никога не мога да съм сигурна дали моята ръка не надвива над тази на тествания човек, или пък той действително показва слаб тест.
Ако теста се окаже силен ми е по-ясно...

Освен това фините енергии се влияят и от съзнанието, трябва да имаш много трениран усет, а и силна интуиция за да можеш да получаваш обратна информация по такъв начин...
Интересно ми е останалите какво мислят по въпроса.

# 239
Карамелче,искам примерно да тествам всеки един меридиан преди и след третиране,чакрите и ритмите,въобще дали има начин да се тествам сама?Гледам клипчета на Дона и толкова лесно ми изглежда.Дано по-опитните се включат.
Иначе правя 5 минутния  дневен режим и много други упражнения и съм удивена просто.И на всичкото отгоре,когато  ги правя се прозявам,както при ТЕС,явно енергиите ми се раздвижват  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт