Видях много сладки Пепи, Дани и Лизката пак
и Тони много сладичко си спи с мечето 
Мис Претенция за сега не се пише поне с моите клавиатури, пък ако изкарат некой нов модел може и да почне да се пише.
Моят дребльо сутринта изпратил на баща си един есемес с текст I am late. I'll be there at - нацелил е темплейт - английския не го владеем още
А за пръстчето ако някой го интересува, дадоха ни daum-exol и доста помогна - дълго време даже не се сещаше, сега вчера обаче пак се присети и пак го понамазахме. Но пък преди като се събудеше през нощта си лапаше пръстчето и мрънкаше, а сега направо си реве
Веси от кога ти е резервата в гардероба? че те като поотлежат много бързо горят и ти се прецаква цялото удоволствие
Лекси не знам какво да ти кажа, сигурно моя сме го пуснали да се изявява, защото неистовият му рев ми действа много зле. Имаше време когато си заспиваше с оная кукла, но отдавна вече го приспивам всяка вечер - кърмя го и му пускам детски песнички, но ако на него не му се спи, се наяжда и става да беснее пак. Часовете регулираме със ставането - ако стане много късно знам и че ще си легне късно, или ако е спал 3 часа през деня.
КалиМей много си строга към себе си
И аз да ти кажа не мога да си намеря дрехи, пък ако знаеш моят случай още по-тежък - не мога да стъпвам вече ме боли ужасно глезенът да носи такива тежести + дете. И мерси за Пинокио много се хареса!Сега стоп защото дребният издивя после ще ви дочета (отзад напред карам

Няколко дни оставих темата отворена в Мозилата, докато най-сетне постигна успех.
Само снощи по някакво чудо пропусна и спа непробудно, но пък аз нали съм свикнала да спя на пресекулки и като кукувица се будих на час-два, чак го проверявах дали е добре като ми лежеше така неподвижно. 
В момента вече не изглежда страшно, а и аз съм му свикнала. Но като му гледам сега снимките от тази седмица, има още доста време да мине, докато си стане пак предишното дете. Аз съм благодарна и на това. Можеше да е много по-зле и излязоха прави лекарите и сестрите от Пирогов, че е било малкия дявол...

Лизи е едва 81см.Той колко е?Аз сега като се замисля,май наистина малки дрешки съм поръчала,ама нищо-тъкмо повод да поръчам и големи! 
Тя сестра ми ходи при баща ни в Милано и ми е разказвала доста!Направо ме е яд къде съм се родила!
!