Отговори
# 210
Мами да знаете колко е глобата ако караш без книжка?

Видях много сладки Пепи, Дани и Лизката пак  Hug и Тони много сладичко си спи с мечето  Hug

Мис Претенция за сега не се пише поне с моите клавиатури, пък ако изкарат некой нов модел може и да почне да се пише.

Моят дребльо сутринта изпратил на баща си един есемес с текст I am late. I'll be there at - нацелил е темплейт - английския не го владеем още  Mr. Green писмено  Mr. Green

А за пръстчето ако някой го интересува, дадоха ни daum-exol и доста помогна - дълго време даже не се сещаше, сега вчера обаче пак се присети и пак го понамазахме. Но пък преди като се събудеше през нощта си лапаше пръстчето и мрънкаше, а сега направо си реве  Mr. Green

Веси от кога ти е резервата в гардероба? че те като поотлежат много бързо горят и ти се прецаква цялото удоволствие  Mr. Green

Лекси не знам какво да ти кажа, сигурно моя сме го пуснали да се изявява, защото неистовият му рев ми действа много зле. Имаше време когато си заспиваше с оная кукла, но отдавна вече го приспивам всяка вечер - кърмя го и му пускам детски песнички, но ако на него не му се спи, се наяжда и става да беснее пак. Часовете регулираме със ставането - ако стане много късно знам и че ще си легне късно, или ако е спал 3 часа през деня.

КалиМей много си строга към себе си  Naughty И аз да ти кажа не мога да си намеря дрехи, пък ако знаеш моят случай още по-тежък - не мога да стъпвам вече ме боли ужасно глезенът да носи такива тежести + дете. И мерси за Пинокио много се хареса!

Сега стоп защото дребният издивя после ще ви дочета (отзад напред карам  Mr. Green)

Heart Eyes

# 211
  • у дома с любимите си хора
Момичета,отбих Ралинка! Blush
Много ми е мъчно,но няма как.Не може вечно да ме гони да ми надига блузата.НО ми е мноооого тъжно.

# 212
Вилиан, знам как се чувстваш. Аз въпреки, че кърмих само 7 месеца, много тежко го изживях, но слава богу и мама и бебе бързо се адаптират в новата ситуация и се забравя.
Не го мисли толкова. Малките човечета ще стават все по-независими от нас.  Hug Hug

# 213
Лелеее, голям зор видях, докато ви изчета!  ooooh! Няколко дни оставих темата отворена в Мозилата, докато най-сетне постигна успех.  Mr. Green
Писали сте за много неща, но ще се включа само по някои теми. Напр. любимата играчка за заспиване на Алекс са едни кърпички, които си стиска в ръчички и същевременно погризва и си чеше венците. Става въпрос за тензухени пелени нарязани в размер носна кърпичка (ползвах ги едно време за "якички" като повръщаше дребното в периода 2-6 месеца). И нощем като ми ревне, програмата е задължително вода и после той ми подава шишето в замяна на кърпичка.  Mr. Green Е, в много случаи след малко пак ревва, следва пак вода и ако не млъкне - Панадол, още вода и накрая задължително кърпичка. Аман от тея нощни влючвания, край нямат.  Tired Само снощи по някакво чудо пропусна и спа непробудно, но пък аз нали съм свикнала да спя на пресекулки и като кукувица се будих на час-два, чак го проверявах дали е добре като ми лежеше така неподвижно.  Crazy
Иначе изгарянията се развиват добре. Този костинбродски мехлем наистина действа много добре на кожата и след няколко месеца би трябвало живот и здраве Алекс да е възстановен.  Peace В момента вече не изглежда страшно, а и аз съм му свикнала. Но като му гледам сега снимките от тази седмица, има още доста време да мине, докато си стане пак предишното дете. Аз съм благодарна и на това. Можеше да е много по-зле и излязоха прави лекарите и сестрите от Пирогов, че е било малкия дявол...

За диетата ще си замълча, че както вървях идеално и днес майка ми подло-подло мина през къщи да ми донесе домашно правена торта (вчера имаше РД). И аз се сдържах, сдържах, па като гледах гостите ми как хапват, а после и мъжа ми и не се сдържах.  Embarassed Сега много ме е срам от слабата ми воля и кой знае колко време има да задържам...  Embarassed  Embarassed  Embarassed Най-тъпото е, че и майка ми е дюканка и знае колко е трудно, но пък не пропуска случай да се погрижи уж мъжа ми да не заслабне и покрай него все и аз си развалям диетите. Ама иначе като не съм на диета, нищо не ни носи за ядене!  Close

Лекси, този лекар и на мен не ми харесва как е реагирал... А и моето лично мнение е, че не можеш да си детски психолог без сам да имаш и да си се грижил за деца. Защото то на теория е много лесно, ама деца всякакви и наистина има случаи, които са доста по-сложни от други, а и не вярвам в "универсалния" лек на чичко докторите. За съжаление чрез това си мнение не ти давам и някакъв полезен съвет как да се справиш със ситуацията, наистина е сложно. Но пък колкото и да звучи странно, едно баене/леене на куршум от сигурен човек, както и ходене на църква надали биха навредили.

pebs, и аз поръчвам за Алекс дрехи 94 от Редута, а от mytoys.de даже му взех 98 размер, че предишният е 92 и подозирам, че до лятото ще са му малки. В момента на него 86 от Редута са му малки, но има няколко блузки 94, които са му само леко дълги в ръкавките. Иначе са ОК.  Peace
Ох, край няма тая шопинг мания, но пък и дребните растат като гъби и все си има нужда от дрешки...  Crazy

emuk, ама много сладък аватар!  Heart Eyes Да нацелуваш Василий Прекрасни от мен!  Mr. Green

Мунка, като жена все ще ги забаламосаш някак куките как си си забравила книжката в другата чанта или нещо подобно. Не пропускай да използваш и детето, ако е с теб. А ако го няма - бурзаш да се прибереш вкъщи при него.
Направо ме изуми СМС-а на Кишо!  Shocked  Mr. Green  Mr. Green

Аз пък за такова чудо трахана никога не бях и чувала...  newsm78

И за завършек, тъй като тази седмица си бях вкъщи покрай операцията, имахме гости цели три пъти - една приятелка с момиченце 3 седмици по-голямо от Алекс, Инето на bravy и днес сестра ми с дъщеря й, която е 3 седмици по-малка от Алекс.  Peace
Алекс беше повече от щастлив и направо се преобразява в друго дете, когато е край себеподобни. Чак не си познах детето! Иначе е ужасен и по цял ден само мрънка (предполагам от скука) и прави бели и напук и се тръшка и какво ли още не, пълен кошмар! Вечер едвам издържам да го сложа да спи и да се трупирам и аз, но покрай другите дечица живна страшно много и си прекара няколко прекрасни следобеда.  Peace Което ме навежда на мисълта, че част от справянето с детските истерии е да се извеждат децата по-често и да общуват и играят колкото може повече с други деца. Той, горкият, нали първо беше болен, после беше -17 градуса и накрая за капак стана това с изгарянето, та не беше излизал и общувал от около два месеца. От тази седмица обаче възобновихме активно разходките (с гледачката, че аз още не ставам за преходи).  Peace Силно се надявам, че като тръгне след два-три месеца на градина ще е много щастлив от разнообразните занимания и компанията и ще кротне малко!  Praynig
Прилагам и снимков материал от следобедите на Алекс с мацките.  Mr. Green Нарочно съм сложила по-тъмни, размазани и далечни кадри, за да не му се вижда добре лицето. Отблизо не е много красива гледка, леко му стои като одрана кожичката на по-голямата част от лицето, а за капак и лъщи от мехлема...

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 22:48 от Hexina

# 214
И да не пропусна да се оплача как още не дъвче и днес пак повърна. От 2-мм парче солетка!!! Кога ще се научи да дъвче като хората това дете просто не знам!
Тук си говорите за разни пастети и филии, а нашият още яде пасирано и се дави от милиметрични дреболии, вкл. меки неща като банан...   ooooh!  Tired

# 215
  • Асеновград
Хекси, Алекс изглежда много добре  Peace Hug Дори и да е малко размазана последната снимка все пак се вижда,че се възстановява идеално, почти нищо не личи ,наистина  Hug Hug Много се радвам  Hug

# 216
Хекси,много е сладък Алекс  и наистина не личат много белезите!Сигурна съм,че скоро ще е само лош спомен този инцидент! Praynig Hug
Ама той ми се вижда доста голям! Wink Лизи е едва 81см.Той колко е?Аз сега като се замисля,май наистина малки дрешки съм поръчала,ама нищо-тъкмо повод да поръчам и големи! Laughing
А за диетата и майка ти ми стана малко смешно! Blush Ама не се косете толкова за едно парче торта!То чак на мен ми се дояде! Crazy

Отивам да лягам,щото много ми се спи и ми се вие свят! #Crazy
Лека на всички! Hug

# 217
  • гр.Варна
Алекс наистина изглежда много пораснал и мноооооооооооого добре! Hug Hug Hug
От снимките се вижда,че добре се е повлиял от кремчетата и не личат големи белези по личицето му. Дано скоро всички се изличат и неприятностите да останат назад във времето. Praynig Praynig Praynig

И аз ще полягвам вече, че едвам гледам!
Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 218
Хекси много се радвам че намери време да разкажеш как сте  Hug Алекс изглежда наистина много добре и съм сигурна, че скоро ще остане само лош спомен, случилото се  Hug Heart Eyes

Уф с тези пазарувки, наистина си е болест  Sick

Аз нещо с тези дълги разходки въобще не мога да се организирам и все нямам време  ooooh! Ще се стегна, ама ........
Лека нощ и от мен  Hug

# 219
Хекси много се радвам че Алекс се оправя Hug, той изглежда много добре и дори не можах да позная кое му е онова ухо дето писа че е двойно и клепнало  Peace
И ние сме точно така като го съберем с други деца а особено ако са момиченца  Laughing
А Алекс наистина много преживя, та сега трябва си навакса с игрите и разходките!

Много мислих днес за тая книжка, след поредния ми неуспешен опит да си извадя нова (защо неуспешен, ами оказа се че КАТ е едно недостъпно място - днес решихме да отидем с кола и се оказа че няма къде да паркираш - има заграждения, забрани и изкопи - и трябва да ходим пеша поне 2км до заветната институция), много се ядосах и реших че ще си карам така с невалидната, първо да ги видя дали ще познаят че не е наред, после да ме глобяват ако искат, то ега ти мъката!

Продължение на днешните изпълнения с телефона - набрал някъв номер и звъни, като гледам - 5555, баща му вика - това е защото иска пет-пет по дупето  Mr. Green

Краси и аз все се каня да ти кажа че Анито на аватара ти е страшна красавица!

Поспаланка голямо благодаря за приказките!

Ески сетих се че и вие бяхте с пръстче, пробвахте ли това за мазане? защото при нас имаше моментален ефект, но сега го дебнем като се присети пак да го мазнем.

Вилиан   Hug нямам много опит с тия работи, аз все си мисля че няма да ми е тъжно като го отбия, ама така като пишете и ме присвива Confused

Аз не писах, не писах и накрая ви изподосадих с цели 2 дълги поста на една страница  Mr. Green
Хайде спокойна нощ на всички  Heart Eyes

# 220
Хекси, благодарим за богатия на инфо пост. Със задоволство установявам, че Алексче си е все същата плюшка - чисто нов, няма значение какви кадри си ни представила. Ако положението беше зле, щеше да си личи.
Относно диетата, оставила съм този момент за пролетта. Вече споделих, че едно удоволствие ми остана.  Hug

Мунка, ако теб те спрат и те глобят, ще е егати неправдата. На какви идиоти им се разминава .... Все пак - безаварийно!

# 221
  • морето и сините вълни :)
Добро утрооооо

Ние рано станахме в 6,20 #Crazy
Времето се очертава страШотно и ще сме в морската сигурно
Хекси,Алекс изглежда много добре...Даже не бих казала че е претърпял такава  случка:peace:

Радвам се че се възтановявате добре Peace
От мен толкова.Лек и хубав ден момичета  bouquet

# 222
Хекси-браво на Алекс,че се възстановява,аз изобщо нищо не намирам по снимките по-различно.Изглежда големичък-да.Аз още купувам 86,но ако са за скоро носене.

Почвам да чистя къщата,че в сряда ще правя голямо домашно парти по случай РД-то ми ,а през седмицата няма кога.

снимки от рим:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=339210

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 09:10 от Kameliya

# 223
pebsy, Алекс е към 86-7 см и е почти 13 кила. Аз затова купувам вече 94, че като се изперат няколко пъти и се свиват и му стават съвсем таман. Wink

# 224
Ееее,да,Хекси,няма как да се напъха в 86! WinkТой е мъж все пак! Grinning
Ама ние сме дребосъци! Wink

Мунка,не знам колко е глобата,но си мисля,че няма да забележат,че ти е изтекла! Mr. Green ДАНО! Hug

Ками,стахотно изглеждаш! WinkМного си свежа и готина!А за Рим-какво да кажа-красота! Sunglasses Тя сестра ми ходи при баща ни в Милано и ми е разказвала доста!Направо ме е яд къде съм се родила! Rolling Eyes
Какво намаза малкия калпазанин от Baby Dior? Mr. Green

Аз отивам да сготвя една супа и после  sun !
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт