Отговори
# 240
Насе, да ти е живо и здраво порасналото момиченце!

Пебс,   Praynig Praynig Praynig пиши как е Лизи, страхотни снимчици гледах в мултиплая

Хекс, Алекс е мноого пораснал  Hug, и ние днес следобед бяхме 2 часа в зоо-то, много беше готино, жалко, че сме се разминали. Не мога да кажа, че Маринка е особено впечатлена от животните - всичко което плуваше беше Па Па (включително и глиганите #Crazy), а всичко останало - Бау Бау... Joy Joy

Само последните 2 странички прочетох  Blush, утре останалите. Цял ден се боря с mytoys.de да направя поръчка и още не съм направила, да бях отишла в Мола, със сигурност щях да ги купя по-бързо нещата... Но просто изборът е огромен в тоя сайт.

Краси, ние сме с Вашите мерки, но аз поръчвам 80-86 за по-сигурно

# 241
 Hug Hug Hug за малка Лизи.

Насе, много усмивки и късмет на малката ти рожденничка!

Поли, и аз съм ужасена от събитията в България. Не искам децата ни да растат в тази кочина.

Дани, впечатлена съм от реакциите на Маринка  Laughing

Ками, като ти гледах снимките от Рим, се върнах 5 години назад, когато и ние бяхме там за Коледа и Нова година. Имаме снимки на същите места. Ех безгрижие ... Сега не мога до тоалетната да мръдна без дребното да ми диша във врата.

Илиянче, какви колети всички чакате? От Редута сигурно. Аз почнах да го разучавам, но така и не стигнах до извода дали дебитна карта върши работа.

# 242
Добро утро
Пебс пиши как сте мила  Sad Дано не е нещо сериозно, разбира се, че ще пращаме мнооооого положителна енергия и се надявам да сте добре  Praynig Praynig Praynig  Hug

Еми от Редута, да  Wink А за плащането, се обади в банката и ще ти кажат дали може да плащаш с нея. При дебитните мисля, че допълнително се отбелязва дали искаш да правиш он-лайн плащания, но не съм сигурна  Hug
А пък пробваш и пак ще стане ясно, дали става.

# 243
Дано Лизи бързо да се оправи,чакаме новини!

Ааа Еми,ти поне преди си пътувала,аз до сега само в една Унгария съм ходила-и почвам вече да обикалям.

Жалко,че тук нямама е зоо хубаво,а пловдивското последно беше затворено.

# 244
 Hug  Praynig  Hug за малката Лизи! Дано се оправя по-скоро!  Praynig

Цял ден се боря с mytoys.de да направя поръчка и още не съм направила, да бях отишла в Мола, със сигурност щях да ги купя по-бързо нещата... Но просто изборът е огромен в тоя сайт.
Дани, отначало и аз бях така, но най-сетне хванах една "система".  Mr. Green Като кликнеш на дрехи (Mode/Schuhe) отстрани вляво има подредба по възраст/размер. Цъкаш си на съответното за твоето дете и пак вляво ти излизат видовете дрешки - блузи, панталони, якета, за баня и къпане и т.н. Цъкаш примерно на блузки и то пак ти ги разделя по категории (ризи, Т-шъртки, с дълъг ръкав и т.н.). После ги подреждаш по цена с посока нагоре, т.е. да ти излизат първо най-евтините и да вървят към най-скъпите. И примерно като зачнат блузките да стават по 20 евро едната, спирам да гледам блузки и преминавам на панталони. Wink

# 245
Добро утро  Hug

Насе честита ти рожденичка. Да ти е жива и здрава да расте много щастлива и да те слуша  Hug

Какво става с Лизи не можахме да разберем. Дано всичко е наред. Praynig
Някой не знае ли нещо?

# 246
Добро утро на всички
Naskaaa, честитиа ти рожденичка на патерици. Да ти е жива и здрава!

# 247
Дано се включи скоро Пебс,милото Лизи Praynig

ДаниМакс,с Тошко искаме снимки на Маринка  Hug

# 248
  • Асеновград
Някой не знае ли нещо за Лизи? Днес не съм спряла да ги мисля,какво става? Каквото и да е,силно се надявам и моля да не е сериозно!!! Пебс,много прегръдки и целувки!!!  Hug

# 249
И аз се чудя и си мисля за тях.
Гледам че от вчера сутринта не е влизала във форума.
Дано не е нещо сериозно  Praynig

# 250
Видях че имам есемес от Пебс Лизката била добре и папкала солетки  Laughing ама е на система. Сега ще й пиша че всички й стискаме палци  Hug
(нямам време от дребния после ще пиша още)

Последно - добре е Лизката и системата са й свалили.

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 16:26 от Мунка

# 251
  • гр.Варна
Мунка, благодаря за хубавите новини!  bouquet
Радвам се,че са свалили системата на Лизи. Heart Eyes
Но защо всъщност е била на системи, можеш ли да ни дадеш по вече информация, че всички много се притесняваме за нея. Praynig Praynig Praynig

# 252
Щом Лизи е била на системи, значи е в болница  Shocked, ох  Praynig Praynig Praynig, дано имаме скоро повече добри новини....

Хекси, пак за mytoys.de - а как си запазваш кошницата, аз колкото пъти стана от компа, кошницата ми се изпразва и пак се започва търсене...

Мирта, ето Януарски снимчици от нас http://marinka2007.multiply.com/photos/album/5/January_2009#24, чакаме и Тошкови  Heart Eyes Heart Eyes

Днес ходих на кормуване в квартала, всички дупки бяха мои... като гледам няма скоро да почна да карам, отчайвам се и се възмущавам от некадърността си  Sick Sick

# 253
  • морето и сините вълни :)
Дано Лизи е добре  и аз стискам палци Peace

Ние ходихме малко на пазар с мъжо д акупим нещо на Влади.И му купихме палатка Mr. Green
Не че имам много място вкъщи но  исках да му вземем защотот много обича да се навре някъде да се крие.Особенно в дупката на чаршафа където  ми е мушнат юргана hahahaТа сега вече си има местенце..естествено  с баща си бяха първа шпага вътре hahaha hahahaИ отстрани на палатката има прозорчета от мрежа и нашия Влади се хумна от там да излиза човека Joy JoyАма   се върна набързо Mr. Green
Взехме му и едно джипче с дистанционно управление и с него голям кеф..едвам го отскубнах да му заредя батерията че няма пауър да  върви  джипчето.Та така малко радост на малчо да доставим..Ама толков амило ми става като го гледам как се радва на играчките си и е супер доволен и нахилен от новите придобивки bowuu bowuu

При нас падна ужасна мъгла..ни съ види нищо #Crazy

# 254
  • Асеновград
Щом Лизи е била на системи, значи е в болница  Shocked, ох  Praynig Praynig Praynig, дано имаме скоро повече добри новини....
Да  Shocked .Милите Лизи и Пебс.Дано всичко е наред вече  Praynig Чакаме още добри новини.Но какво е станало-тя Пебс вчера писа,че излизат на разходка   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт