Жената Близнаци ?!

• 38 788
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде в търсене ............
И аз така, вечно се оглеждам да намеря я парички, я нещо друго и все си представям  какво ще направя, ако ги получа. Страшни фантазии Crazy

# 136
И аз постоянно мечтая и кроя планове за бъдещето. Не с намерението на всяка цена да ги осъществя, а просто това е моя начин да се поддържам в добра кондиция, особено когато нищо не върви Laughing

# 137
И аз си представям и мечтая постоянно  Crazy Бих казала, че така релаксирам  Simple Smile Обаче имам и доста сбъднати мечти и реализирани представи  Simple Smile

# 138
  • София
Нямате ли чувството , че всичко за което сте мечтали , рано или късно се сбъдва . Макар и дълго отложено във времето . А и нещо друго . Искате ли да споделим професиите си ? Така ще видим дали има прилики и в интересите ни и в сферите , в които се реализираме . Ще започна първа . Учител съм . Може би защото обичам да говоря , да напътствам .

# 139
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
То дадено нещо кат го желаеш нейстово и се то ти е в мислите , то пък вземе , че се сбъдне.  Peace Това е сбъднати мечти , дай Боже всеки му.  Praynig
Няма нещо несбъдбато рано или късно.  Hug

Аз съм безделница или наскоро открих , че сим БОДИгард на форума. hahaha  Никога не съм работила , съпругът ме издържа. Blush Така 25 год. все на чужд гръб лежа.  Grinning

# 140
И аз съм преподавател  Laughing Laughing Laughing Издържам се сама....Нямам си половинка....

# 141
  • София
Нямате ли чувството , че всичко за което сте мечтали , рано или късно се сбъдва . Макар и дълго отложено във времето . А и нещо друго . Искате ли да споделим професиите си ? Така ще видим дали има прилики и в интересите ни и в сферите , в които се реализираме . Ще започна първа . Учител съм . Може би защото обичам да говоря , да напътствам .
Бях учител,сега гледам внуче.
За мечтите е вярно много.

# 142
  • София
Бас държа , че от всички теми за зодии , в нашата ще има най - много учители . Laughing

# 143
Аз също имам много сбъднати мечти, но ако трябва да реализирам всичко за което мечтая, един живот време няма да ми стигне със сигурност. Laughing

Аз се занимавам с графичен дизайн, но съм завършила живопис и познайте......имам педагогически профил Laughing.Това също е една сбъдната мечта, като се има предвид, че родителите ми са инженери и смятат художниците за отрепки Mr. Green сигурно се сещате каква е била борбата с тях за да ми платят художественото образование.
Имам наистина страхотни родители Grinning

# 144
  • в моя свят на мир и любов
Не съм учителка, счетоводителка съм.
Но страшно много обичам да обучавам и съм намислила да запиша нещо педагогическо и да стана учителка като остарея.

Освен това много ме бива в психоанализата.

ПП: Да споменавам ли, че се увличам от история, изкуство, древни езици и култура, и още нЕкои други неща Grinning

# 145
  • Бургас
Психолог съм,първа професия-социален работник.
Все да се раздавам,все да влизам в положението на хората.

# 146
Като гледам, и аз съм за тук  Laughing
Ще се включа по-подробно, като ви изчета  Simple Smile

# 147
  • Някъде в търсене ............
Спрях работа миналата година лятото заради малката(нямаше кой да ми я гледа) Като втора специалност ми беше педагогика (първата информационни технологии)Laughing, обаче ми останаха 2 изпита и 10 год не намирам време да ги взема newsm78. Някой ден ще го направя..... Embarassed Embarassed. По принцип съм самоук психолог, обичам да слушам и да давам съвети, а когато не ги изпълняват им гледам сеира hahaha. Винаги съм права за другите bowuu, но за мен не е точно така,а за мечтите е вярно малко късно, но почти винаги се сбъдват.

# 148
И моята фантазия много развинтена и си мечтая какво ли не,даже някой път като съм сама си говоря на глас  Blush Ама лошото,че и сънищата много реалистични,силно се впечатлявам и явно подсъзнателно пренасям това и в сънищата,такива кошмари съм имала,че чак съм се чудила отде ми идват такива неща на ума  Shocked Скъпичкото ми спря ужасите,че и криминалните новини ми забрани да гледам  ooooh!
А за работата - в аптека  Mr. Green Затова писах,че там съм подредена и методична,в къщи нищо подобно  Laughing Ама и аз давам акъл на хората един вид  hahaha

# 149
И аз си представям и мечтая постоянно  Crazy Бих казала, че така релаксирам  Simple Smile Обаче имам и доста сбъднати мечти и реализирани представи  Simple Smile

Аз също... Sunglasses А само мнение да искаш от мен - давам го и ме бива да поучавам , а като не стане каквото съм казала- трия им сол на главите  Twisted Evil Относно професията- човек на изкуството съм , все такива неща ме влечат .Бях даже бояджийка на официални рокли, художник на същите...сега приложни неща правя ... ooooh! , успоредно с това  Laughingразбира се, още хиляди малки дейности  Wink

Общи условия

Активация на акаунт