Жената Близнаци ?!

• 38 791
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
.....даже някой път като съм сама си говоря на глас  Blush

Hugох, как ми олекна, поне не съм сама в лудостта hahaha

# 151
И аз си представям и мечтая постоянно  Crazy Бих казала, че така релаксирам  Simple Smile Обаче имам и доста сбъднати мечти и реализирани представи  Simple Smile
Постоянно съм някъде другаде,най-често преди да заспя,май така се успокоявам.Ама за жалост при мен не се сбъдват мечтите,дето си ги мисля...може би затова толкова често се пренасям в моя си свят  newsm78

# 152
Ох, момичета...чета, чета, тръгвам да пиша, ама нали мразя да повтарям другите (типично близнашка черта) и все се спирам Laughing...та, с две думи и аз, съм голяма мечтателка...Мечтая си за дребни неща, неща който не са неизпълними, но ме радват и слава богу до сега, доста от тях, са се  осъществили...
...за разговарянето със самата мен - да, постоянно Crazy - силно се надявам да не почна да дрънкам на глас, че тогава сигурно ще ме хоспитализират... hahaha

До сега съм работила все във сферата на търговията и ресторантьорството - обичам да работя с голям колектив, където се дърдори, дърдори и пак дърдори Crazy - което прилича малко на даскалството, но не е съвсем същото.  Wink

За мнението - обичам да давам акъл, но само на близки, и то когато са ме попитали.  Обачееее в такъв случай, след като съм си казала вече мнението, стриктно съблудявам, то да бъде прието и изпълнено. Crazy

# 153
Ами, аз да сменя малко темата  Laughing, понеже видях няколко близначки с лентички за отслабване, и понеже и аз в един диапазон от 5 кила се движа откакто се помня и се сещам, че четох, че е много характерно за зодията задържането на течности и че Близнака дебелее от недвижение, не от ядене. За мен това е ужасно характерно, не се ли движа не се чувствам щастлива, подтискам се, а и напълнявам. Имам нужда най-малко от час, два ходене на ден. При вас така ли е? Винаги гледам да поспортувам нещо, плуване, колело, започвала съм и много други спортове, но... ден до пладне  Whistling. И въпреки всичко това е нещото, към което се връщам наново и наново, мине месец, два и пак към спорта. Иначе съм по-скоро дебелана  Laughing и всеки понеделник почвам диета, дето вика майка ми Цял живот дебел и гладен hahaha

# 154
# 155
...Близнака дебелее от недвижение, не от ядене. За мен това е ужасно характерно, не се ли движа не се чувствам щастлива, подтискам се, а и напълнявам...

Peace подкрепям,никога не съм си ограничавала храната и сега след раждането ми е доста трудно но гледам като се натъпча поне да не е с кифлички,а със салата  Laughing И ходя на аеробика,чувствам се добре като скачам 1ч ,фитнеса ми е много статичен и ме отегчава  Crossing Arms Обичам движението,ходя пеш и тикам количката  Whistling

# 156
  • София
Олеле , а при мен е обратното . Винаги съм била слаба . Много слаба . Дори грозно слаба . След като родих добих малко вид , но когато спрях да кърмя пак си станах слаба . Ама пък съм жилава . И много яка .  Laughing

# 157
Олеле , а при мен е обратното . Винаги съм била слаба . Много слаба . Дори грозно слаба . След като родих добих малко вид , но когато спрях да кърмя пак си станах слаба . Ама пък съм жилава . И много яка .  Laughing

ооо, и аз така... Crazy

# 158
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Не винаги , дори след раждането и на двете деца , не съм била дебела. Може леко закръглена , но бързо влизам релси , после дълго време бях слаба , но от 4-5 год. и от въздуха дебелея.  Laughing
Сега съм на режима на Дюкан и се чуствам перфектно. Ще си върна килцата.  Naughty
Нищо , че съм баба , поне ще заприличам на нещо , което да ми Фаща оЧото и на мен самата.  Grinning  Едно близне дебело , друго слабо , а аз диря златната средата - м/у двете близнета.  Joy

# 159
Оффф,с това слабеене ми се стъжва живота след раждането.Никога не съм яла много-даже сега сина ми яде повече от мен,но съм стройна като кебапче независимо колко ям.  Joy  А едно време кво спортно гадже бях...... Embarassed

И за работата-също обичам да работя в големи колективи,по-весело ми е някак ....

# 160
Много хубава темичка, и бързам и аз да се присъединя. И аз съм блезне и почти всичко, което изчетох въжи и за мене. Обичам да съм сред хора, постоянно да съм в движение и заобиколена от много хора, ако може все нови хора да виждам, че иначе много ми омръзва. Сега като се спрях в къщи не мога да сваля килата, ама скоро пак ще се юрна на някъде и се надявам да отслабна на бързо. Диети не мога да пазя, глад за няколко дни и после опостошавам хладилника.
Най- характерното за мене, е че много лесно се паля да правя нещо, ама ако не го почна веднага и утре ми е вече без интересно и няма да го почна въобще. Иначе като почна нещо в повечето случай на инат го завършвам. Никога не мога да правя само едно нещо, трябва да са поне 2-3 неща на куп, иначе ми е скучно.

# 161
И аз си представям и мечтая постоянно  Crazy Бих казала, че така релаксирам  Simple Smile Обаче имам и доста сбъднати мечти и реализирани представи  Simple Smile

Същата съм и аз. Hug

# 162
  • София
А криете ли сълзите си ?
На мен ми е трудно да покажа , че плача . Дори днес мъжа ми подари розичка и картичка , погледнах го него и детето и се разтопих . Сълзите ми от щастие така напираха , но аз се обърнах с гръб . Много ми е трудно да покажа чувствата си . Случвало ми се е , но изключително рядко .

# 163
Аз съм Близнаци с асцендент Скорпион /паисееее  Laughing/ и все гледам да се скрия, когато страдам, бягам от света докато не си уредя проблемите. Не обичам хората да ме виждат в лошо настроение и угрижена, а когато се наложи все пак да съм сред хора успешно скривам тревогите. Плача на филми и книги много, но само когато съм сама, иначе гълтам, гълтам само и само да не се отрони някоя сълза. Преди си мислех, че съм крехка и чувствителна натура  Crazy а се оказа, че съм твърда, силна и безкомпромисна към тези, които се самосъжаляват  Confused, понякога имам чувството, че хората си мислят, че сърцето ми е от камък.

# 164
Ами, аз да сменя малко темата  Laughing, понеже видях няколко близначки с лентички за отслабване, и понеже и аз в един диапазон от 5 кила се движа откакто се помня и се сещам, че четох, че е много характерно за зодията задържането на течности и че Близнака дебелее от недвижение, не от ядене. За мен това е ужасно характерно, не се ли движа не се чувствам щастлива, подтискам се, а и напълнявам. Имам нужда най-малко от час, два ходене на ден. При вас така ли е? Винаги гледам да поспортувам нещо, плуване, колело, започвала съм и много други спортове, но... ден до пладне  Whistling. И въпреки всичко това е нещото, към което се връщам наново и наново, мине месец, два и пак към спорта. Иначе съм по-скоро дебелана  Laughing и всеки понеделник почвам диета, дето вика майка ми Цял живот дебел и гладен hahaha
Абсолютно съм на твое мнение! Тръгна ли редовно на пилатес, каланетика, фитнес и отслабвам видимо. Но спра ли движението, ако ще и само на една вечеря да карам, напълнявам!

Като казахте за асцедент- така и не разбрах кой е моя! Ако някой може да ми каже ще съм му много благодарна! Разбрах, че освен часа има значение и годината в която сме родени. Аз съм на 17 юни 1968 в 0, 30ч родена. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт