Жената Близнаци ?!

• 38 734
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Димитриана , аз съм зодия Близнаци , а сестра ми е Рак . Като бяхме малки се биехме много , ама и много се обичахме , а сега като сме големи само се обичаме . Проблема е , че аз постоянно се опитвам да я напътствам , а пък тя въобще не ме слуша . И друго , което ще забележиш в твоето близначе е това , че ще умее много добре да имитира . Всичко , хора , животни , песни , артисти .

# 91
  • Бургас
Здравейте!Аз също съм Близнаци,и всичко писано до тук е абсолютно вярно.Разбирам се много с Везни,Телец,Риби( от части)не се разбирам с Козирог,Стрелец- не се сещам за други.родена съм на 24.05  Hug

# 92
dimitriana, децата близнаци както си усетила вече, са много жизнени, весели и любеобвилни, все качества които привличат вниманието на околните към тях.Така че моли се второто ти дете да бъде същия дивак, защото ако не е така, винаги ще се чувства пренебрегнато.И по-скоро трябва да се замислиш дали второто ти дете ще приеме малката ти фурия и дали по-скоро то няма да е ревнуващото.Разбира се вие като родители ще се опитате  да балансирате във вниманието към децата, но гостите в домът ви, роднините, приятелчета от квартала, няма да си правят този труд.Поне това се случваше със сестра ми която беше кротко и тихо дете. Близнаците се радват на компания и закрилят братя (сестри) без значение на това по-малки ли са от тях или по-големи.

# 93
Аз и без това се замислям за второ, да даде Господ, май е най- добре да е близнаци (първото е Стрелец)...Значи- трябва да работим от октомври 2009- та, за да се роди юни 2010- та Laughing Laughing Laughing

# 94
  • в моя свят на мир и любов
Близнаците се радват на компания и закрилят братя (сестри) без значение на това по-малки ли са от тях или по-големи.

М-даа, така е.
Моят брат беше отстъпчив и нежен рак, с 4 години по-голям. Познайте кой кого защитаваше от другите момчета. Само някой да му кажеше нещо накриво и веднага следваше скандал и бой от моя страна. Ще ми закачат брата, ама ще видят те с кого си имат работа Laughing

# 95
Хоп и аз тук - 7,06. Много общи черти намирам с вас момичета Simple Smile Най-характерното за мен са променливите настроения - паля от нищо и правя луд скандал като се заинатя да е на моето,а друг път обмислям логично всичко и приемам трезво някоя далеч по-сложна ситуация.Истината е,че и аз не знам как бих реагирала - всичко е първосигнално...Никога не мога да си прехапя езика и да замълча - винаги трябва да си кажа мнението,дори пред шефа  Mr. Green В работата съм всеотдайна,методична,последователна,подредена,в къщи - пълна противиположност.Истински съпреживявам всеки филм или книга и се отъждествявам с героинята,независимо дали е краварка или моден дизайнер  Blush Разхвърляното ми е запазена марка - просто не ми прави впечатление (отлично знам къде кое се намира),далеч по-важно ми е да изгледам филм,да прочета книга,да пообщувам с някого  - да прекарам интересно  Peace Имам голям проблем с разминаването между това,което съм и което бих искала да бъда.Харесвам подредени къщи с вкусно сготвени вечери ,но в същото време ми е дотолкова убийствено скучно да го правя всеки ден...Искам да отделям време да си общувам с бебчето,да го уча и играя с нея,а същевременно като знам,че мога да изляза на кафе с приятелка...така че мъжът ми получава някой ден отлична домакиня и майка,на другия луда купонджийка и фурия,на третия хладнокръвно преценяваща семейния бюджет "ревизорка"  Joy и истината е,че не мога да кажа коя от всички е истинското ми аз.Ако имам да свърша 1 нещо ще го отлагам 3дни,но ако за 1ден трябва да свърша 100 неща,значи ще успея да свърша 150поне.Амбицирам се от предизвикателствата,нужна ми е мотивация.Закъснявам с поне 10мин и същевременно ужасно мразя някой да ме кара да чакам.Мъжът ми е Лъв и неговата стабилност много ме допълва,а за страстния секс нямам думи  Blush Много често определям нашата връзка като "Дарма и Грег" Майка ми също е Лъв,но животът с нея не мога да го изтърпя,никакъв общ език не намираме,освен сега покрай бебето.Не търпя някой да изисква нещо от мен - това е най-сигурния начин да се заинатя.Винаги искам ПОВЕЧЕ и то ВЕДНАГА! Дъщеричката ми е теле и дупе да ми е яко между рогато и зъбато  hahaha

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 18:19 от jerry

# 96
  • Варна
Сега вече се убедих, че постоянното отлагане на нещо за вършене за по-късно е запазена марка на нашата зодия и малко се поуспокоих  Laughing Понякога се амбицирам и имам чувството, че мога да свърша 100 работи наведнъж, но срещна ли някаква трудност и веднага се отказвам. Почти винаги чакам последния момента за изпълняване на някоя задача. По мое наблюдение намирам общ език с почти всички зодии, единствено с Дева не мога и това е  Peace

# 97
  • Някъде в търсене ............
Винаги съм мислела,че аз отговарям най-точно на описаното за зодията ни, но май Близнаците са настина силен знак. Най-големите разминавания с мъж ми е за разхвърлянето , неговите дрехи са сгънати и подредени, а моите  Embarassed. Как да обясня не знам, когато са подредени и сгънати не мога да намеря нищо, а когато са метнати някъде- винаги знам къде са. За работата винаги в последният момент правя всичко, и то добре, но домакинската работа ooooh!, мъкаааа.Започвам 10 -на неща наведнъж и ги правя, но  започна ли едно не мога да си надвия да го направя-зарязвам по средата Tired....Вече съм спокойна че не съм само аз.  bouquet

# 98
Без съмнение е ,че много се обичаме. Вижте само как от на пръв поглед неща ,който не са за хвалене , успяваме да се изкараме безгрешни.
Не знам за вас , но аз с идеята да не обидя някой ,понякога казвам неща който биват разбрани неправилно. Но винаги съм си чиста пред съвестта, че на никой зло не мисля. Ей това е зодията ми ,оставам неразбрана и открита понякога.

# 99
Ето ме и мен!
Обичам да знам и да мога да се включа във всеки разговор. Много често сменям позицията по средата, стига да мога да се защитя. Недоверчива съм, въпреки, че не си личи. Почти с всички съм нащрек, ако видя обаче, че някой е искрен с мен и не крие нищо съм му приятел за цял живот. Обичам да шашкам с коментари, становище и действия. За Близнаците няма нищо забранено. Знам от къде да работя хората. В живота винаги върша по 3-4 неща накуп иначе ми е празно. От тях все нещо докарвам до край, но не всичко. Винаги съм в добро настроение  newsm78 /това май не е за всички близнаци/. Лесно оставям зад гърба си неща и прекъсвам връзки с хора, без да се чувствам задължена да обяснявам. Когато нещо ме запали, паля всичко живо около мен, а всяка седмица е нова двайсет. Знам как да се държа с Девите, но не мога да ги понасям / Mr. Green ами истина е/, а най-обичам Лъвовете. Близнаците са единствените, които наистина успяват да им влезнат под кожата  Wink Мъжът ми е Лъв

# 100
Как се оправяте с мъжете Лъв? Аз имам един такъв в нас и не можем да се разберем ,кой е по важен и кой да дава командите? само се джавкаме.

# 101
  • София
Аз съм имала гадже Лъв . То не бе любооов , ама със съпруг не знам как бих се справяла . newsm78

# 102
Как се оправяте с мъжете Лъв? Аз имам един такъв в нас и не можем да се разберем ,кой е по важен и кой да дава командите? само се джавкаме.
Аз имах две гаджета Лъв и бяха коренно различни.Единия си мислеше,че е прав за всичко и не трърпеше отказ,а другия буквално ми попиваше думите от устата-с него бързо ми омръзна,нямаше лично мнение.Мисля,че зодиите влиаят на човек до известна степен-другото е собсвен характер и индивидуалност.

# 103

То и у нас така,но пък на караниците най им харесвам сдобряването  luvbed  Mr. Green

# 104
Айде и аз в групичката на близнаците.Страшно много си харесвам зодията.Просто не мога да си представя да съм друга зодия,примерно -скорпион или каквото и да е друго.Казах скорпион ,защото мъжа ми е такъв.Ами понася ме ,даже мога да кажа че му е интересно .Никога не знае как ще реагирам и в какво настроение ще се събудя.Обикновено съм като хала,сега тук ,след секунда ...кой знае къде.Много обичам да съм заета ,ангажирана с нещо приятно,да има движение и емоции.Мразя до дъното на душата си еднообразието и скуката.Не обичам и че съм много нерешителна и колеблива.Но пък често съм и кошче за душевни отпадъци,което понякога ме натоварва,защото се хапя по езика да не давам съвети ,което ми е доста трудно. Hug  JoyСега сме се организирали с още две дружки,едната  също е близнак ,а другата скорпион и общо взето веселба голяма.В една жена близнак винаги има най-малко още три жени и незнаеш коя ще ти излезе насреща. Joy
Щях  да пропусна да кажа, че съм родена на 20.06.
bowuu

Общи условия

Активация на акаунт