Много от гореописаните неща са вярни...майка ми преди време много ми се чудеше как по време на студентството...едновременно хем успешно учех, хем слушах музика, че филма по телевизията следях..Мисълта ми обикновено е 10 изречения напред, което ми създава понякога проблеми, защото мислейки за напред забравям какво съм искала да кажа сега....
А в къщи..шоуто е голямо...не 3, ами 5 дини под една мишница

Характерно нещо за мен е, че по-трудно намирам прибраните неща отколкото небрежно-захвърлените някъде.
В отношенията си с други хора...като, че най-голям опит имам с телците...ами много ме дразни тяхната неотстъпчивост, и безразсъден инат...И незнам дали "аз не говоря разбираемо, или те не ме разбират"...и все пак успявам да балансирам.
С близнаците проблем нямам...пълен синхрон.
Рака...много ме дразни монотонността и каменното им спокойствие...ей това страшно много ме изнервя, защото както сте писали и вие...като искам нещо..искам го сега...просто защото след 30 мин вече не ме интересува.
Лъва...не харесвам много тези хора...понякога самочувствието им е без покритие, и е страшно трудно на угодиш на лъвското (в буквален смисъл) поведение и мислене.
Имам много добри впечатления от хора Водолей и Риби....

Мъжа ми е везни и е страшен педант - всичко му е подредено и прибрано, а аз като си подредя нещата после не знам къде са, но като са ми разхвърляни, така по близнашки небрежно
, няма начин да не си ги намеря
Обичам да съм център на вниманието, независимо дали е положително или негативно това внимание, да се отличавам от тълпата - я с някой по интересен тоалет, аксесоар, грим последният път си гримирах двете очи по рзличен начин и много се харесах. Ако съм на дискотека винаги танцувам в центъра, да се забия в ъгъла и да си тропам кротко - НИКОГА! Моето мнение и решение и най-правилното, моите желания се приоритет пред тези на другите. Ужас
Май съм за психиатър