Жената Близнаци ?!

• 38 734
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • Brokenpromiseland
Хайде и аз при вас да се разпиша....чистокръвен близнак, нищо че съм на границата....20.06
Много от гореописаните неща са вярни...майка ми преди време много ми се чудеше как по време на студентството...едновременно хем успешно учех, хем слушах музика, че филма по телевизията следях..Мисълта ми обикновено е 10 изречения напред, което ми създава понякога проблеми, защото мислейки за напред забравям какво съм искала да кажа сега....
А в къщи..шоуто е голямо...не 3, ами 5  дини под една мишница  wash hang 1ironing newsm28 1dishes newsm71  food002
Характерно нещо за мен е, че по-трудно намирам прибраните неща отколкото небрежно-захвърлените някъде.
В отношенията си с други хора...като, че най-голям опит имам с телците...ами много ме дразни тяхната неотстъпчивост, и безразсъден инат...И незнам дали "аз не говоря разбираемо, или те не ме разбират"...и все пак успявам да балансирам.
С близнаците проблем нямам...пълен синхрон.
Рака...много ме дразни монотонността и каменното им спокойствие...ей това страшно много ме изнервя, защото както сте писали и вие...като искам нещо..искам го сега...просто защото след 30 мин вече не ме интересува.
Лъва...не харесвам много тези хора...понякога самочувствието им е без покритие, и е страшно трудно на угодиш на лъвското (в буквален смисъл) поведение и мислене.
Имам много добри впечатления от хора Водолей и Риби....

# 76
Хахахаха, знаете ли откога я чакам тая тема..
Аз съм 100 %-в близнак!
Даже имам чувството ,че съм 7- знак понякога.
Мъж- дева
Дете- стрелец
С мъжа ми постоянно се дърляме за нещо, но се обичаме много- предполагам,защото той е човек на изкуството и е доста толерантен към моите странни настроения.. и към разхвърляността ми, даже ме бие понякога.
С дъщеря ми- тя е най- прекрасното същество на тоя свят, да ми е жива и здрава.
Разбираме се великолепно, навярно защото е на 2.
Резултат от това, че я отглеждаше досега предимно близнак е , че проговори на 1 г и 2 месеца, а на 1 г. и половина правеше изречения от по 3 думи.
Сега разказва приказки и пее цели песнички.
Последният абзац не е реклама на майчинските ми способности, а на детето Wink
Целувки, сестри по съдба!

# 77
А в къщи..шоуто е голямо...не 3, ами 5  дини под една мишница  wash hang 1ironing newsm28 1dishes newsm71  food002
Характерно нещо за мен е, че по-трудно намирам прибраните неща отколкото небрежно-захвърлените някъде.

Все едно за мен говориш Simple Smile

# 78

Това важи и за мен на 100% Joy Мъжа ми е везни и е страшен педант - всичко му е подредено и прибрано, а аз като си подредя нещата после не знам къде са, но като са ми разхвърляни, така по близнашки небрежно  Flutter, няма начин да не си ги намеря  Joy

# 79
И аз тук 10 .06

# 80
  • Sofia
И аз съм тук - 3.06
Много съм избухлива, отмъстителна по лапешки и след това винаги си признавам, ужасно обсебваща и егоцентрична. Скучно ми е , когато някой говори за себе си, защото виждам, че аз съм по-интересна  Blush Обичам да съм център на вниманието, независимо дали е положително или негативно това внимание, да се отличавам от тълпата - я с някой по интересен тоалет, аксесоар, грим  последният път си гримирах двете очи по рзличен начин и много се харесах. Ако съм на дискотека винаги танцувам в центъра, да се забия в ъгъла и да си тропам кротко - НИКОГА! Моето мнение и решение и най-правилното, моите желания се приоритет пред тези на другите. Ужас  ooooh! Май съм за психиатър

# 81
  • Някъде в търсене ............
Хм, мислех си, че само аз водя разговори и беседи на ум. При това не само със себе си.
А що се отнася до работата "за утре", винаги имам такава Laughing
Това важи и за мен на 100% .

Няма спор уникалани сме bowuu
Горгона Медуза- не си за психиатър ,просто сме различни и това трябва да се ЗАБЕЛЕЖИ

# 82
Никога с нас скука няма да ви сполети.
29.05

# 83
  • Sofia
Да споделя, че майка ми и баща ми също са близнаци и когато сме на семейна вечеря се надвикваме, защото всеки иска да е на сцената

# 84
 Laughing Как ви се радвам на всички ....в себе си виждам почти 100 % от гореизбороеното  Hug

Това важи и за мен на 100% Joy Мъжа ми е везни и е страшен педант - всичко му е подредено и прибрано, а аз като си подредя нещата после не знам къде са, но като са ми разхвърляни, така по близнашки небрежно  Flutter, няма начин да не си ги намеря  Joy

# 85
Да споделя, че майка ми и баща ми също са близнаци и когато сме на семейна вечеря се надвикваме, защото всеки иска да е на сцената

Аз, в интерес на истината никога не съм имала контакти с други близнаци - жени ( в уч - ще сигурно е имало, но не ги помня), та нямам наблюдения върху тях, а иначе с мъже близнаци не се разбирам особено.

В синхрон съм с телци и жени( повечето приятелки са такива) и мъже...не знам, някак разбират разхвърляната ми душа...
... с везните (баща. сестра. мъж ) - разбирам се, или по точно на тях им се налага да ме разбират  Laughing
.... с овни изобщо не мелим брашно...привличаме се, интересни сме си, но не след дълго се получава невероятен сблъсък на характери...
..не понясам козирози - нито мъже, нито жени  - и двете ми деца са козирог... Joy та вече ми се налага да ги понасям...
...а, разбирам се и с деви (мама) - и мъже и жени...
..с риби - трудни взаймотношения, макар, че съм имала големи приятелства с такива ...но не издържам на техният егоизъм...
другите зодии, малко са ми мъгла...та, не знам с тях дали бих се разбирала...

# 86
Много добре се разбирам с Водолей  Hug, винаги около мен е имало много близък човек от тази зодия.
Мъжът ми е между Рак и Лъв - има много и от двете зодии, но пък асцендента му е Близнаци, явно това ни е събрало, моят е Рак.
Дъщеря ни е Везни, харесвам тази зодия, майка ми и свекър ми са и представители, добре се разбираме  Wink.
Свеки е Овен, баща ми също беше..... С нея се разбираме чудесно, с него така и не намерих общ език  Tired

# 87
и аз като един близнак да се запиша в темата  Mr. Green

# 88
  • Sofia

Хе-Хе и аз така.

# 89
Ми аз като мама на близначка да си я запиша:
Много пасивна и послушна беше като бебе-не искаше да пълзи-само си седеше послушна,но....изведнъж като се изправи и вятъра я отвя... Shocked
Иначе има хубава карта-близнак с асцедент близнак-има сумати хубави планети на хубави места:любвеобвилна,нежна,внимателна,весела-абе като влезе в помещението и все едно слъце изгрява... Heart Eyes
Ама какъв характер вади само-командва дори тревичките къде да стоят.Аз уж да я мотивирам да си отстоява мнението,ама всички у дома сме като марионетки.Поне не се сърди като му писне на някой и и откаже нещо. Wink
Изобщо не разбрах кога проговори първи думички-вече почти изречения прави.Непрекъснато говори и като се измори да имитира нашата реч или да си спомня думи-си удря на нейния си език и ни омайва с интонации и беберечие... Laughing
Е,да забелязвам и че не може да се движи ако и в двете ръце не стиска абсолютно непотребни (но интересни) предмети,ама за това пък е толков аловка и сръчна,че се отказах да я поправям.
Социална е-с играчка не си е играла откакто се роди,но види ли човек...тотално се променя и или влиза в роля за омайване на някой възрастен,или напада,въоръжена с любопитство и усмивка да опознава отсрещното творение.
Та,въпросът ми е-моето диктаторче нали ще се радва да си има сестричка?Щото аз знаех,преди да родя,че близнаците са зодия на братята и сестрите,ама като родих и почна да се чудя дали моята близначка ще търпи да дели мама и (О!)тати с друг...

Общи условия

Активация на акаунт