Жената Близнаци ?!

• 38 796
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Цоп и аз, близнак та дрънка  Laughing
Рожденна дата  -  20 юни

Хе-хеееее,и аз съм на 20-ти юни  Hug Hug Hug

Приемате ли ме в групата на Шаро?  Blush Blush Blush

# 121
Приемаме, приемаме всички приемаме..... Hug

# 122
Мисля, че има само една особеност, която деликатно премълчаваме.
И тя е, че една близначка трудно се спогажда с друга.
Първо защото и двете се мислят за единствени и неповторими, и второ защото всяка завижда и ревнува от  другата заради нейната блестяща, ослепителна визия, чувство за хумор и умение да привлича мъжете. Какво да се прави - конкуренция.

Моля, ако не съм права да ме поправите.

ПП:Ксения, зодията ти подхожда напълно.  Grinning
Само дето все се правиш на сърдита

Ааа, недей така!Една от най-близките ми приятелки е близнаци и точно чувството й за хумор и авантюризма ме привлякоха в нея.

# 123

Вярно е. Даже от пръв поглед имам някаква непоносимост към жени, че и мъже близнаци. Само с една близначка се разбираме чудесно - родени сме на една дата.

# 124

Вярно е. Даже от пръв поглед имам някаква непоносимост към жени, че и мъже близнаци. Само с една близначка се разбираме чудесно - родени сме на една дата.
Ааааа,недейте така де... Laughing Laughing Laughing Laughing Немой с лошо.....Да не вземем да се превърнем в клуб на дракащите се близначки и от наш'та тема само пушилка да се вдига  hahaha hahaha hahaha hahaha Тука нали все сме такива....

# 125
  • в моя свят на мир и любов
Споко, тя непоносимостта е само от пръв поглед.
Като си хвърлим втори поглед, и като се поопознаем и почваме да се харесваме. /обикновено/  Grinning

# 126
като следвах съквартирантката ми беше близнаци е те такова чудо 2 близнака за съжителство няма  Joy то че аз съм разсеяна и пропускам да купя за хапване,тя също,като включим нещо да се топли и го забравяме на котлона ...абе голям купон откъм битовата част  Mr. Green и иначе добре се разбирахме,но сега като всеки си замина откъдето е и нещо не се получи поддържането на контакт и бих казала че нежеланието не е от моя страна ...  Crossing Arms а едно гадже също беше близнак,оле мале,аз като закъснея 10мин и той исва след още 10  hahaha но иначе си довършвахме изриченията един на друг,дотолкова бяхме на една вълна,но не се получи нещо  newsm78

# 127
Споко, тя непоносимостта е само от пръв поглед.
Като си хвърлим втори поглед, и като се поопознаем и почваме да се харесваме. /обикновено/  Grinning
То това е при всички зодии-я си представи 2 лъвици като се видят за пръв път дали се влюбват една в друга. Wink
Иначе на мен свекър ми и свекърва ми са двойка (!!!) близнаци.Много симпатична двойка-търпеливи един към друг,редуват се кой да командва...и най-вече много умни.Е,не знам как е зад кулусите.

# 128
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Aйде и Я в навалицата.  Hug Е по-Убава зодия от тая нЕма.  Crazy
Кога и да ни трепне човек , все е закъснел.  Mr. Green

# 129

newsm78Нямам такъв спомен.Кога е било това?
Да не би да ме бъркаш с някой друг потребител? Hug

# 130

newsm78Нямам такъв спомен.Кога е било това?
Да не би да ме бъркаш с някой друг потребител? Hug

бърка те с една друга Ксения, нейния ник е написан на латиница Joy

# 131
  • в моя свят на мир и любов
Ама вярно съм се объркала Grinning

Пък аз се чудех откога онази Xenia е започнала да се държи нормално.

# 132
  • София
Искам да ви попитам нещо . И вие ли си представяте постоянно най - различни неща ? Аз непрекъснато си представям . Я шестица от тотото , я как ще си обзаведа някаква невероятна къща , я как ще помагам на любими хора , яхти , почивки , ей такива ми ти работи . И си ги мисля тези неща ту в рейса , ту докато седя под абсорбера и пуша  . А и друго . Понякога ме налягат някакви и мрачни представи , които много ме плашат . Чудя се и вие ли сте по същия начин .

# 133
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Искам да ви попитам нещо . И вие ли си представяте постоянно най - различни неща ? Аз непрекъснато си представям . Я шестица от тотото , я как ще си обзаведа някаква невероятна къща , я как ще помагам на любими хора , яхти , почивки , ей такива ми ти работи . И си ги мисля тези неща ту в рейса , ту докато седя под абсорбера и пуша  . А и друго . Понякога ме налягат някакви и мрачни представи , които много ме плашат . Чудя се и вие ли сте по същия начин .

Нещо подобно и мен не ми убягва от мислите.  Peace
Само дето все съм в очакване за нЕкоя продажба и за повече парици.  Mr. Green
От една порода сме , кво друго да мислим. Laughing

# 134
  • София
Жабка , аз си представям как някой виден адвокат ми се обажда , че съм богата наследничка на имот на пъпа на ......... където и да е само да е елитно .  ShockedА шоковите мисли , които имам от време на време , една нощ детето изрева и аз като скочих изревах с него . Явно нещо подсъзнателно ми се е набило в ума та не мога да го овладявам понякога .

Общи условия

Активация на акаунт