Жената Близнаци ?!

• 38 810
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Виж в гугъл . Пиши асцендент и ще ти отвори няколко сайта . Там си напиши дата , година , населено място и час . И то ще ти го изчисли автоматично .

# 166
Моя асцедент е Водолей.Сигурно за това обичам и логиката и изкуствата.Като ученичка, връщайки се от олимпиада по математика, сядах за да рисувам.Вероятно е това да се дъжи само и единствено на това че съм близнак.Все пак ние сме хора на крайностите.

За чувствата-преди като чили по-успявах да ги крия , но сега(от като родих) съм станала голяма ревла.И аз не обичам да общувам с хора когато не съм на кеф, но наложи ли ми се да се срещна с някой, по-скоро не успявам да сложа маската на дива радост.Винаги става ясно е нещо не ми е наред.

# 167
pazza Ето на тази страница има много хубава таблица, годината няма значение, само датата и часа http://www.astrogalaxy.info/asc.htm
На други места го изчисляват и според годината и мястото на раждане, но на мен ми излиза винаги едно и също. Според горепосочената таблица асцендентът ти е риби. Можеш да прочетеш и какво значи точно това  Hug.

# 168
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Като казахте за асцедент- така и не разбрах кой е моя! Ако някой може да ми каже щесъм му много благодарна! Разбрах, че освен часа има значение и годината в която сме родени. Аз съм на 17 юни 1968 в 0, 30ч родена. Grinning

Виж ето тук http://www.beinsadouno.com/astro/my_ascendant.php?calc=ok

# 169
Мерси и аз, не си знаех асцедента.  Hug

Ето това ми се получи, и от двата линка :  bowuu

Вашият Асцендент е:          Стрелец
Вашата Зодия е:          Близнаци
Луната ви се намира в:          Овен

Девиз “Никое предизвикателство не е достатъчно голямо” - брях... Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 20:04 от Schmetterling

# 170
И аз съм асцедент водолей и мъж ми също.  Peace
Само дето аз съм близне , а той дева.  Crazy

По линка , който е  дала JUPETO и аз и мъж ми сме козирог.  Rolling Eyes
Невероятно , защо така дава.  newsm78

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 20:33 от просто ЖаБкА

# 171
  • Някъде в търсене ............
Досега са ми пресмятали, че асцендентът ми е близнаци newsm78.сега го проверих-риби Thinking, прочетох и това бях аз  Embarassed
"Тези хора трудно се поддават на категоризиране, най-малко, поради тяхната променливост и вечно изплъзващ се от описание характер. Самите те не се чувстват щастливи, ако бъдат вкарани в рамки. Предпочитат да дават воля на природата си. Те са креативни и чувствителни, способни да претворяват реалността в изкуство, оставяйки затворени в собствения си свят. Избягват старателно сблъсъците със суровата действителност и се опитват да се дистанцират от нея най-вече като се отдават на изолация. Доверяват се на интуицията  и макар да са организирани, важните решения вземат под давление на емоциите си.  "
е аз си мислех че това ми е от близнашкото, а то било рибешко newsm78 Shocked

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 20:50 от desi02

# 172
На мен ми излиза това :

Вашият Асцендент е:      Везни
Вашата Зодия е:      Близнаци
Луната ви се намира в:      Риби

АСЦЕНДЕНТ ВЪВ ВЕЗНИ

Вие притежавате тактичен и миролюбив характер, а добрите взаимоотнишения с другите са вашата сила. Съдружието и партньорството са важни...  

# 173
Като казахте за асцедент- така и не разбрах кой е моя! Ако някой може да ми каже щесъм му много благодарна! Разбрах, че освен часа има значение и годината в която сме родени. Аз съм на 17 юни 1968 в 0, 30ч родена. Grinning

Виж ето тук http://www.beinsadouno.com/astro/my_ascendant.php?calc=ok
JUPETO,просто ЖаБкА , благодаря ви! сега ще се пробвам и ще докладам!  bouquet  bouquet
Оказах се с асцедент риби! Hug Все ми викаха ,   че съм проклет овен!

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 22:14 от pazzza

# 174
И аз се пробвах, та да докладвам.

Вашият Асцендент е: Лъв
Вашата Зодия е:  Близнаци
Луната ви се намира в:  Везни

Вие сте силна и енергична личност, и лесно и по естествен начин добивате власт над другите. Flutter

# 175
Вашият Асцендент е: Дева
Вашата Зодия е:  Близнаци
Луната ви се намира в: Водолей

АСЦЕНДЕНТ В ДЕВА

Подредени и организирани, вие сте от хората, за които казват, че имат здрав разум. Имате способността да виждате чуждите недостатъци.

# 176
Вашият Асцендент е:         Водолей

Вашата Зодия е:             Близнаци

Луната ви се намира в:      Риби

Вашият Асцендент е Водолей.

Водолеят принадлежи към групата на въздушните знаци и като качество е неподвижен.

Ключова фраза: "Аз знам"

Управител на Асцендента: Уран

Стих за медитация:
Иде твоят сетен завой – да победиш Великия Змей, който плува в огненивълни – и дига бури – и клати земята – и пак се крие, за да не го уловят. А тище прецедиш шепата си цялото море – и ще уловиш Змея – както се улавя бисер иликоралово клонче. И Водолей ще те назоват тогава.

Цвят: небесносин
Метал: алуминий
Скъпоценни камъни: тюркоаз,аквамарин, сапфир

В човешкото тяло е свързан с прасци,глезени и ахилесово сухожилие.

Препоръчителни храни:
Млечни изделия, житни продукти. Храни съдържащи магнезий, калций и натриев хлорид. Да не се консумира много захар и животински мазнини.

Характер:
Вие сте различни и се радвате дабъдете такъв, дори се гордеете с вашия индивидуализъм. Цял живот търсите новото и оригиналното, а личната свобода е ваш идеал. Интелигентен и хуманен, виe обикновено имате много приятели, но внимавайте да не прекалите с вашите странности и дозата ексцентричност. Понякога изразявате хладно дистанциране,което нерядко може дори да шокира по-емоционалните и чувствителни хора.

# 177
Свършиха ли близнаците , та никой не се разписва?  Rolling Eyes

Поне един от двамата да драсне нЕкой ред.  Joy

# 178
  • София
Добре , значи аз . Имате ли любими песни или някакъв любим стил музика ? Защото аз харесвам всичко . Но слушам различни песни според настроението .

# 179
Защото аз харесвам всичко . Но слушам различни песни според настроението .

И аз съм така , слушам всичко според настроението.  Peace
Изключвам класическа музика , джаз , опера и метАл.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт