Жената Близнаци ?!

• 38 856
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Ако не се лъжа, моят е Овен. Мисля, че оттам идва любовта ми към доминирането, властта, скандалджийството и контролирането на ситуациите  Peace

# 481
  • сред люляците
Ако не се лъжа, моят е Овен. Мисля, че оттам идва любовта ми към доминирането, властта, скандалджийството и контролирането на ситуациите  Peace

Това съм и аз  Mr. Green Много точно!  bouquet

# 482
Хайде и аз ,нали съм Близнаци!
Gydelichkova ме е описала все едно" Тя" съм " Аз " Mr. Green hahaha Joy
По точно едва ли бих могла да се опиша! Peace smile3521 smile3503

# 483
  • Някъде в търсене ............
И какво излиза, че сме еднакви всичките newsm78, а уж сме различни. Hug

# 484
Това, че сме така прекрасно еднакви, ни прави различни и силни, момичета Hug

# 485
Синя слива, и аз съм родена на 31.05. и съм асцендент Водолей. Изчетох всичко което си писала във форума, беше ми много интересно ...Simple Smile Малко е странно, че доста черти от твоя характер не са характерни за мен... Ще ми е приятно и аз да се присъединя към този интересен форум Simple Smile Поздрави на всички близнаци!

# 486
  • София
ОООО, Ханна , много черти от характера ми  , които се проявяват сега  , изобщо не са се проявявали преди години . В смисъл , когато бях по-млада . Може би защото ние Близнаците , според мен си имаме някакъв период на узряване или по - точно постоянно се променяме . Освен това семейната ни среда е от стратегическо значение . Едно обаче знам , че сме големи инати , много упорити и по-амбициозни дори от Телеца , но това ще се прояви само ако си го навием на пръста . Иначе пиши ни бегали .

# 487
Така е..... Спор няма, че сме инати, упорити и амбициозни.

# 488
Така е..... Спор няма, че сме инати, упорити и амбициозни.
.Напълно съм съгласна smile3521

# 489
аз съм 10-ката от юни месец . С глас съм се смяла на един пост по в началото на темата " защо по дяволите някой трябва да говори неспирно, като, аз съм по-интересната..." абсолютно вярно хаххахах особено ако събеседника ми задълбава в скучни битовизми. Иначе ни е приятен диалога с хора на нивото ни ( то ако не са на нивото ни, моментално се превъръща в монолог и си казваме в един момент на ум, тц тц... как разгърнах тая теза... невероятна съм) хахахха Но не обичаме и темерутите, дето мълчат и няма какво да кажат. Ако нямаш какво да кажеш в повечето случаи тва е явен признак че не мислиш.  така че... разговори с остроумни овни, стрелци и водолеи ме привличат, тъй като съм фенка на разгорещените спорове за общочовешки ценности най-често, където не се спори толкова с факти, колкото се развива логическото мислене и въобразжението. А близнаците, понеже сме силни във въображението и не ни липсва дар слово , можем да намерим подходящи аргументи , че и черното е с бял оттенък  Mr. Green и да убедим почти всеки един събеседник в това.  Всъност, докато той осмисля, първата част от дадено наше изречение, ние сме навързали в него още 5-6 и го оплитаме много здраво ... накрая горкият човечец се озовава по-убеден в нашата теза, отколкото сме самите ние  ахахаха голямо предизвикателствое  да се спори с нас. Ако обичаме някоя бетонна глава като дева, телец или козирог просто не подхващаме спор, защото,  вярно пак ще с еокажем прави, но ще предизвикаме агресията им, а не искаме това хахах... Дразни ме това, че в повечето хороскопи ни определят като неверни, и неспособни да се обвържат с един човек. Аз специално влюбена ли съм - съм отдадена докрай, не съм ли- изобщо не се захващам. Такива сме- НЕТЪРПЕЛИВИ, ИСКАМЕ ВСИЧКО ИЛИ НИЩО, равновесието ни дразни, често залитаме ту в една крайност, ту в друга, но не сме и абсолютно винаги крайни, защото и това е крайност хахах която ни изиграва понякога лоша шега. Като казах за равновесието- не знам също защо пише, че сме се разбирали страхотно със везни- тия 100 пъти мерят и никога не режат, обмислят нещо по милярд пъти, така че дори да е най-хубавото на света, докато се решат да го направят- чара му вече се е изгубил. Близнаците сме саркастични когато ни ядосат и много мръсно поставяме някой на мястото му, така че да се самоизяде от яд че с е родил. Често се влюбваме в мъже със силни характери,които са ни пълни противоположности но и  които си тежат на мястото. Обикновено- бетонни глави, но пък чаровници Simple Smile Жените предимно сме слаби и нежни и затова харесваме високи мъже с по-стабилно, леко-пълно телосложение, да са пукавки да може като ни гушнат, да усетим, че наистина ни прегръща Мъж! Е поне аз съм така де..

Споделете вие какви мъже харесвате Simple Smile

# 490
Аз съм от влюбените в бетонните глави  Grinning- дева. И е слаб, но за сметка на това тежи на мястото си. Често ме докарва до бяс,но това си е от зодията (неговата де). Останах с впечатление за себе си от познанството си със себе си, че никой не може да ме разубеди за нещо, което съм си наумила, като твърдоглавието ми край няма.После, когато разбера ,че не съм права, съжалявам, но трябва сама да стигна до извода. Иначе не става. При вас как е?

# 491
никой не може да ме разубеди за нещо, което съм си наумила, като твърдоглавието ми край няма.После, когато разбера ,че не съм права, съжалявам, но трябва сама да стигна до извода. Иначе не става. При вас как е?

Същото. Но пък в повечето случаи съм права  Laughing

# 492
Е, то е ясно... Grinning
На мен най- големия ми инат е като реша да се сърдя на някого, направо страшна работа. С време откарвам, лъчезарна за другите, а за провинилия се...да не говорим. Да ви напомня за нещо Wink?

# 493
На мен най- големия ми инат е като реша да се сърдя на някого, направо страшна работа. С време откарвам, лъчезарна за другите, а за провинилия се...да не говорим. Да ви напомня за нещо Wink?

Напомня ни  Laughing
Оф, тежки сме за понасяне и от нас самите  ooooh!

# 494
  • Русе
Напомня ни  Laughing
Оф, тежки сме за понасяне и от нас самите  ooooh!
Joy така е...даже понякога толкова много време минава в сърдене,че се е случвало да забравя защо точно се сърдя ooooh!  Laughing
Наистина сме тежки за понасяне...айде самите ние си се търпим,че друг изход няма Crazyама,тежко им на околните......

Общи условия

Активация на акаунт