Жената Близнаци ?!

• 38 783
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • София
До раменете ми е косата , но съм на тема изсветляване

# 646
До раменете ми е косата , но съм на тема изсветляване

Ама аватара ти е много як  Joy JoyСтрахотен Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 647
  • Пловдив
Хайде пишете близначета пишетееее  Party Party темата е готова  спретнах я  Peace Peace   надявам се да ви хареса  Hug Hug Hug

# 648
Хайде пишете близначета пишетееее  Party Party темата е готова  спретнах я  Peace Peace   надявам се да ви хареса  Hug Hug Hug
Зиче,аз малко бавно загрявам,но нова тема ли има  Blush Blush или първо трябва да изпишем тази Simple Smile Simple Smile  Hug Hug Hug

# 649
  • Пловдив
Тази като я изпишем до 50та страница ....съм стъкмила нова тема и ще я пусна  Hug Hug Wink Wink Wink Wink

# 650
ахаааа, Simple Smile Simple Smile Ами хайде  да пишем тогава ,нямам търпение да я видя Simple Smile Simple Smile Hug Hug Днес се замислих,че имам приоди,в които съм абсолютно точна за всичко,но има и моменти ,в които закъснявам с по 15 минути  newsm78 Някой да има същия проблем Simple Smile : )

# 651
аз съм с дълга коса, скоро като сядам 6те я застъпвам, искам да се постижа да я скъся, но като я скъся после нема да мога да си я правя на разни не6та и затова все се чудя и аз
но сам много капризна, не мога да си намеря готин фризьор, все по 15 мин ме подстригват и някакси имам чувство че отбиват номера

# 652
  • Някъде в търсене ............
Аз на моят фризьор му имам пълно доверие, познаваме се от 15 год. Но той е единственият на когото разрешавам да ми пипа косата, иначе откачам, не понасям да ме решат , правят прически и т.н

# 653
...не понасям да ме решат , правят прически и т.н

Peace И аз така,най-вече си пускам дълга коса,защото не обичам да ходя на фризьор и гледам през 3-4м да ми се разминава.И на мъжо не давам да ме пипа по главата,тя си е само моя  Crossing Arms  Mr. Green Иначе на няколко пъти пускам дълга коса - расте,расте и после като ми щукне за 1ден отивам и драстично се остригвам на много късо.Ама лошото,че тогава визията все една и съща и пак ми омръзва и айде пак чакам да расте  Joy

# 654
  • Някъде в търсене ............
Peace И аз така,най-вече си пускам дълга коса,защото не обичам да ходя на фризьор и гледам през 3-4м да ми се разминава.И на мъжо не давам да ме пипа по главата,тя си е само моя  Crossing Arms  Mr. Green Иначе на няколко пъти пускам дълга коса - расте,расте и после като ми щукне за 1ден отивам и драстично се остригвам на много късо.Ама лошото,че тогава визията все една и съща и пак ми омръзва и айде пак чакам да расте  Joy

Това все едно аз съм го писаа, но съм още по-несериозна ходя на 7-9месеца един път, все не мога да се наканя ooooh!

# 655
# 656
Честита Баба Марта!

# 657
  • София
Честита баба Марта!Да сте живи и здрави,хубави , обаятелни, приказливи,умни и много весели!/color]

# 658

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Бъдете здрави и  много засмяни!

# 659
Баба Марта прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС!
Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата....
бели, румени, засмени... от божествен мързел днес опиянени!
След кафенцето горещо иде време и за още нещо...
сандвич със кюфте и много бири със мезе...!

ЧЕстита Баба Марта!!!

Общи условия

Активация на акаунт