КГБ = Клуб на Готините Баби - 60

• 18 582
  • 443
  •   1
Отговори
# 105
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Аз много внимавам с тез вируси.  Peace
Антивирусната рече ли НЕ ич и не пробвам и не си права илюзията да отварям квото и от който и да е.  Hug

# 106
                        Ето ви нещо подобно като това на Гъбката  Laughing

http://www.jenite.net/2009/01/blog-post_24.html

# 107
Аз много внимавам с тез вируси.  Peace
Антивирусната рече ли НЕ ич и не пробвам и не си права илюзията да отварям квото и от който и да е.  Hug

И аз не пробвам,ама тоя път голЕм гявол този вирус  Mr. Green Хем Деси,хем "Св.Валентин и Трифон Зарезан" и то в самия ден.Айде иди та му не вЕрвай! Laughing Та отгоре на всичкото чак сутринта включих като чух по ТВ-то за любовния вирус! Laughing

# 108
Е ти пак на време си включила.  Joy
Ма нали е и лИбовен , та още по=бързо зацепи.  Joy

# 109
                             Ми зацепих и още как! Laughing
                             Вече съм си в къщи,но пак не съм на моя комп.У Недини съм.Тя естествено не е пожелала да спи и дедито си я взел.Сега отиде да оправя колата,а аз я приспах,че днес закъсняхме.Водихме Любинко до докторката,че Лили като му се вгледа ми иде ....не знам какво.Нищо му няма ,само малко хрема.
                             Е,сега вече ще отморявам докато бандитката спи,че се борихме докато я озаптя и заспи.Ама победих! Laughing

# 110
Здравейте, дами!
С каката вчера бяхме по прегледи и не съм се вясвала насам!
Ани е много чаровно момиче! Много попътен вятър й пожелавам!
Марти естествено слуша много баба, а при мама е кисел и само крещи и бие кака си. Снощи замалко да й отхапе пръста на крака - милото дете, така плака. А тя е невероятна душичка и не смее нищо да му направи, жал ми става тоя вагабонт как я напада понякога. Утре какичка тръгва отново на градина, дано този път издържи по-дълго без болести, че...  #2gunfire
Желая ви приятен ден!!!
П.П. Нещо ми липсва настроение!

# 111
               Ма4о,как да издържи като ги водят болни!Аз обяснявам на една майка,че кашля зверски.Ма не лиро така.В четвъртъка той дигна Т 38.9 и си го взе от градината,а сега от 27 деца в групата има 11 и то всички други са с Т и кашлица.Ама нали не бил заразен.Разнесе вируса.Внучката ми е при мен и мога са ти кажа,че ако и събера всички дни,в които е била на ДГ я има два месеца,я не. Laughing Ние я спираме /въпреки,че е при баба си/ защото от вирусите не можем да я опазим.

# 112
  • София
И мен ме е страх някой да не донесе вирус на Вели.Той поне за добро или лошо не е на детска...
Ама много плашат с този грип...
Мачо,ние му даваме есберитокс Н по схема и не е боледувал:-пие го 3 по 20 дни с 10 почивка през зимата.
Не е изкуствен имуностимулатор от билка Ехинацея е,само юни на морето бе болен... Да чукна на дърво. Praynig
 Жабче "много ме е страх от гьостерицата"(да не смее ,човек да защити някой). Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 113
                        Ами ние хрупаме марсианци и да чукна на дърво не са боледували /пу,пу,пу/ Даже вчера получиха някаква играчка с препоръчано писмо и талон за участие в някаква игра. Laughing

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 17:41 от Didia

# 114
Шпунц , тва последното не го сванах.  Rolling Eyes
Кой , кого и от какво да защитава?  newsm78
Четох и назад , ма не разбрах.  Blush

Мачо , я по-ведро няма да се сдухваш.  Hug

Мастерчето излезе днес по работа , ма май направо утре ще се появи.  Crazy
Кви ли гозби ще сътвори наща кулинарка.  Hug

# 115
привет КГБ!
няколко дни нямах възможност да пиша,ама сега имам   Wink
да се похваля/и малко изфукам/ Embarassed
участвах на един конкурс по декупаж при рускините и получих грамота за най-романтично произведение  Grinning
ето я:

# 116
Браво, Мери! Гордеем се с теб! Hug Ако може, покажи ни твоята творба!
Аз разходих Ал и ще сядам на машината, че късно ми дойде музата за шиене и сега трябва да довършвам.
Лека вечер!

# 117
                     Мери,ЧЕСТИТА НАГРАДА! И да получаваш още.И аз като Марси давай да видим творбата!

# 118
Браво , Мери!
Нашата гордост.

# 119
творбата не е сега правена и я имам в албума си по декупаж.
ето я:

скапа се едната програма за намаляване на снимки,та трябваше да правя вторите две на др. програма

Общи условия

Активация на акаунт