КГБ = Клуб на Готините Баби - 60

• 18 576
  • 443
  •   1
Отговори
# 90
Светле  Hug Hug Hug Hug
Не знам колко ще свалям...Колкото-толкова....Нямам ясно поставена цел.Просто опитвам,пък докъдето стигна....Аз свалих доста (20 кг) за година и половина...Та сега опитвам още малко да сваля,та да видим...

Котето...Мдааам! Още се грижим с колегата за него...Не ще да му се затвори раната на лапичката....Остана раничка колкото нокъта на кутрето,но все кърви,зацапва се и се възпалява периодично...Лекуваме го доколкото може,но засега не се свива...Пък и то нали стъпва и не може да се превърже...Абе...голяма грижа е!

Абе да ви питам....КАКВО СТАНА С ТАНЧЕТО?НЕ ПИШЕ НЕЩО.... Tired Tired Tired

# 91
  • Видин
 , приятелки!

Гъбка, мерси за кафенцето и закуската! Hug
Диде, добре че ни каза за този вирус да имаме едно наум Peace
Двете със Шпунц сте написали прекрасни неща. Hug Heart Eyes Hug
Ани е страхотна! Peace
Хе,хе, Георгенче, много сладък готвач! Grinning
Наборе, дай снимка на мацуранчо да го видим Flutter
Танчето верно не пише... newsm78
Изредих ви набързо... Flutter Laughing
Желая на всички ви хубав ден!  bouquet

# 92
                   Георгана,готвача ти е супер! Peace

# 93
  • София
Георгена браво за закуската. И на помощника. Heart Eyes
 Рецепти приемаме тук : http://zi4e.blog.bg/viewpost.php?id=238360
това са рецептите на КГБ
Дидия ,къде се загуби Мери? newsm78

# 94
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Аз като казвам , че всеки избирателно чете , вие се сърдите.  Peace
Писах за Танчето , че и двата компа са лепнали висур и само некви цифри се показвали , та тез дни са на майстор. Прати ви много цунки и гушки. 

Шпунц , днес съм без салатка.  Laughing
Едни пил. дробчета с гъби , лук , домати и подправки съм бутнала в йената да се задушават.
Напълних и две рибки с гъби и кис. краставички. Снощи направих един крем карамел. Та за днес съм готова и ядене си имам. За утре ще му мисля , та после да ходя да напазарувам.  Crazy

Георгена , помощника ти е без грешка , ма пък и вкусотийки сте измайсторили.  Hug

# 95
Здравейте и от мен! Хайде на по-късно кафе, за тези които като мен не са пили! Grinning

Аз си пийвам сега с мляко.
Вчера не влизах, защото си сменях модема, ама вече си имам безжичен и сега му се радвам.
Днес мисля да си стоя у дома , само за хляб ще скокна набързо и чак след обяд ще разходя Алекс. Имам да шия - едни чаршафи да намаля малко. Дано не ме домързи.
Завиждам ви с радост за свалените килограми. Ще вземя да се замисля и аз. И без това не обичам плодове и зеленчуци и много рядко ям.
Приятен и успешен ден ви желая! Hug

# 96
Аз като казвам , че всеки избирателно чете , вие се сърдите. 

Ми аз съм за бой тогава.....Като нямам време да чета по-подробно....Извинете ме....

# 97
Ми аз съм за бой тогава.....Като нямам време да чета по-подробно....Извинете ме....

Ти па де се буташ. Ти тогава си беше почивка или не тогава ти беше концерта. От де може да знаеш , кво сме писали , да не ти е само форума до главата.  Hug

# 98
  • София
 Wink Альоооо бодигарда,еми не сички сме на по 30-40г.
Няма лошо,понякога човек не е в кондиция. Peace

# 99
Wink Альоооо бодигарда,еми не сички сме на по 30-40г.
Няма лошо,понякога човек не е в кондиция. Peace

Аре бе , не ви ли пущи тая "не е в кондиция". Joy
Я се Зимайте у ръце , да ви не погна , та и на 20 ШЪ станИте.  Joy Joy Joy

# 100
  • София
 Това за 20 -те най ми хареса.  bouquetЗначи ще бягаме бавно. hahaha hahaha hahaha

# 101
                          Шпунц, не знам за Мери!Не сме се чували скоро.
                          Внимавайте с вирусите ,аз нали ви обясних как се прекарах вчера. Mr. Green

# 102
Това за 20 -те най ми хареса.  bouquetЗначи ще бягаме бавно. hahaha hahaha hahaha

Да Фатам гьостерицата , да видиш как шЪ бегаЖ към двайстачката и по надолу ще ойдеш , от толкова беганИЕ.  Joy Joy Joy

Преумората си рече думата , така се развихрих из нас с парцали и други техники , та чак лиготията ме хвана.  Embarassed

То , тез вируси край нЕмат. Дидка трий ги де.  Peace

# 103
Вижте какво ми изпратиха преди малко !

http://www.jenite.net/2009/02/blog-post.html

и споко - не е вирус! Hug

# 104
                         Жабче, не се трият сестро! Антивирусната не позволява да се отворят иначе щяха да ми съсипат всичко.МААни моите глупости ,ами на дедито служебните писания  ще идат.Аз съм си го записала в документите ,стои си прозорчето ама не иска да се изтрие и добре,че не се отваря.Какво ли не пробвах.Сега като се прибера пак ще пробвам.А и колата ни направи номер,някакво бушонче се е размърдало и гасне,та вчера с Неда и Ран закъсахме на 100 м от нас.Не знам кой ще си ме вземе? И по-точно как! Днес са решили Неда да я оставят да спи,та да видим какво ще стане.Ще се помотам и з кафетата и ако плаче ще си я взема.

Общи условия

Активация на акаунт