Часовникът!!!

• 64 064
  • 535
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Наистина е много хубав  Simple Smile

# 481
Аз на този съм се спряла,но чакам да го доставят в магазина.....
http://www.swatch.com/zz_en/watches/ss2009_corecollection.product-YLS430C.html
Дано не чакаш много, ама ме съмнява...Имам накаква представа каква е работата във фирмата, която го дистрибутира, та знам, че там е пълна каша...Назначили са една камара хора, които бъкел си нямат представа от бранда, а и нямат човек, който да знае с какви наличности точно разполагат...Лъжат и мажат на поразия, говорят наизуст- за офис-персонала говоря, не за момичетата в магазина...За проблемите им със замените пък да не отварям дума... ooooh!Много ми е странно как от централата на Swatch са допуснали фирма, която пакетира ориз, да представлява марката в Бг...със старата фирма нямаше чакане повече от два-три дни за нещо, което го има на склад, а не е в магазина...
 За кой магазин става дума?

# 482
  • У дома !
Става въпрос за магазина на Витошка.
Да наистина от доста време ме залъгваха,че ще доставят и бяла каишка като аксесоар и аз за това не се решавах да го купя черния.........накрая се отказах да чакам и отидох да си го купя направо,а той беше свършил......сега чакам отново само за часовника......
От едни хора работещи във swatch,чух същия коментар като твоя,така че не се учудвам Tired

# 483
  • Варна
Ще те посъветвам да потърсиш часовника в e-bay, ако чакаш интербрандс да ти го внесат, ще има да чакаш. Аз така чаках за една гривна, която така и не ми доставиха, а бяха големи обещания, голяма работа. Най накрая си я купих от e-bay на половин цена.

# 484
Много красиви часовници сте показали!

Честито на Crystalline !

Успех на TiFoNi !

Аз вчера бях в Мола на Стамболийски, моят го нямаше и в магазина там, пратиха ме на Раковски, но ме домързя.
А и аз я питах за поправка,тя ми каза,че нямат часовникар, попитах я щом тук нямате изложен този модел, да разбирам ли,че и там го няма - ами проверете.  Tired Много е трудно просто всичко при тях.  Tired А по телефона като говорих с "Раковски" не бях очарована от отношението.

Та по моят въпрос до никъде  bowuu   bouquet  Flutter

# 485
То по принцип ги ремонтират точно на Раковски в магазина, не в Мол-а. Дори и да си вземеш часовник от там, те пращат на Раковски, там един мъж ги прави. И няма значение модела дали го имат наличен, дали е купен от друг магазин, може и да е марка, която те не предлагат дори, и ги прави човека на място, пред теб. Мързела ти е изиграл лоша шега. Laughing Пък то не е кой знае колко далече магазина, трябваше да отидеш, за да можеш да си го носиш.
Спри се с тия телефони, стряскаш ги хората така. Да не мислиш че са свикнали да им се звъни, гаранция се шашкат. Laughing Mr. Green

# 486
ако чакаш интербрандс да ти го внесат, ще има да чакаш.
Да, ще има да чака, защото Интербрандс от три месеца са прекратили всякаква дейност... :lol:Swatch  в момента ги дистрибутира "Дистриком" Rolling Eyes, а отзивите за нея не са никак ласкави за ориза им( четох ги в готварския), какво остава за сложна търговия като тази...

# 487
То по принцип ги ремонтират точно на Раковски в магазина, не в Мол-а. Дори и да си вземеш часовник от там, те пращат на Раковски, там един мъж ги прави. И няма значение модела дали го имат наличен, дали е купен от друг магазин, може и да е марка, която те не предлагат дори, и ги прави човека на място, пред теб. Мързела ти е изиграл лоша шега. Laughing Пък то не е кой знае колко далече магазина, трябваше да отидеш, за да можеш да си го носиш.
Спри се с тия телефони, стряскаш ги хората така. Да не мислиш че са свикнали да им се звъни, гаранция се шашкат. Laughing Mr. Green

Ами да наистина не ни се ходеше,знам,че е близко ама вчера беше само за закрити разходки из София.

Какво толкова има с телефоните,нали затова са там  Crazy 
Ти ела в скайп  Mr. Green

# 488
Какво толкова има с телефоните,нали затова са там  Crazy 
Ти ела в скайп  Mr. Green

Божеее, все едно не ги знаеш какви са. Вчера звъня в един хотел, да запазя стая, за ходенето във Варна, понеже там където оставам по принцип няма места. Та там имаше стаи, и цените им варират от еди си колко, до еди си колко. Питам каква е разликата между стаята за толкова и толкова. Момичето се позачуди, позачуди, и каза- ами трябва да дойдете да ги видите. Shocked Аз й се изсмях, и й казах, че е безумно предложението й, тъй като съм на 420км от Варна, и е най-елементарното нещо, което тя трябва да знае, след като е рецепционистка. Та какво остава за часовници. Laughing

п.п.Идвам. Mr. Green

# 489
Здравейте,

ето и моята последна придобивка, само че е сребрист : http://www.fossil.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?l … ;imagePath=ES2170

# 490
Moмичета, има ли някоя от вас часовник GUESS? Питам, защото си харесах един такъв, но незнам какъв им е механизма. Ясно, че няма да е нивото на Омега и др., но все пак искам да знам, ако не е качествен, а да е "хубав" само защоо пише някакво име???

# 491
Moмичета, има ли някоя от вас часовник GUESS? Питам, защото си харесах един такъв, но незнам какъв им е механизма. Ясно, че няма да е нивото на Омега и др., но все пак искам да знам, ако не е качествен, а да е "хубав" само защоо пише някакво име???

Имам часовник на GUESS и спокойно мога да кажа, че е страхотен и не е само име... Горещо ти го препоръчвам като марка Peace

# 492

Имам часовник на GUESS и спокойно мога да кажа, че е страхотен и не е само име... Горещо ти го препоръчвам като марка Peace
[/quote]
Ани, но също ме притеснява, дали тук не е доста по-скъп, и дали да изчкам да си го взема от Бг??

# 493
Момичета страхотни часовници показвате!Ето и моят

# 494
  • У дома !
И аз да се похваля,че си купих този: http://www.swatch.com/zz_en/watches/ss2009_corecollection.product-YLS430C.html Grinning

Общи условия

Активация на акаунт