You were always on my mind

• 16 614
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
Аз вчера й дадох второто за обяд с един сухар вътре,че е много рядко. Уж накрая едва го дояде Sick(мислех ,че й дойде в повече),но огладня около половин час по-рано #Crazy. Даже с рев ми обяви ,че иска да яде. Дадох й десерта. И за вечеря -супата с един сухар и десерт-едно гигантино. Тя го обожава ,а и така го докарах до 200 гр Peace.

# 106
  • София,
ДОбър ден! Hug
НИки днес ще сме по добре нали  Praynig Praynig Praynig, чакаме хубави новинки! Hug Hug
МИдичка, според мен добре си напарвила така както си и дала манджите, и аз така и ги давам - на обяд второто, следобед десерта, а вечер супата, но при нас всичко е по 190 гр., а като сложа и по един два сухгара става добре. Но аз вече спрях да и взимам кухня, че нещо неискаше напоследък да я яде, много безвкусно и гадно почнаха да я правят кухнята, опитах се да я сменя, но друга тук при нас в момента няма. Надявам се, че държавната скоро ще я отворят и ще започна да и взимам от нея. Засега и готвя - вчера даже две манджи и правих - пасирах ги и ги сложих в бурканчета, та имаме и за днес. А днес ще и направя кремче. А при вас супата щом е толкоз малко по нататък постепенно увеличавяй количеството и си и я давай и нея на обяд. И на мен ми е направило впечатление, че Вероника не издържа дълго с манджите от кухнята и бързо огладнява, а и като е на кухня изобщо не качва newsm78.
hellche как сте вие, мъниците добре ли са? Много целувки им изпращаме с Вероничка  love001  love001  love001

# 107
  • София
Дани, добре сме Simple Smile Дивеят, лудеят Simple Smile Много целувки и на вас  Heart Eyes
Много странно днес уж спаха до 8, но в 9:30 станаха супер кисели и почнаха да се карат за всичко. Лора поиска да спи и сега спят.  newsm78 Друг път стават по-рано и издържат повече, а и снощи си легнаха по-рано. То лошо няма, много обичам като спят  Joy

Мидичке, може да не й е харесала манджата много и за това да я е изяла трудно. Не ми е хрумвало обаче, че храната от кухнята може да е по-малко засищаща  Thinking То вярно че ние си изяждаме по 300гр общо на обяд. На мен ми е много странно защо супата е 100гр., това ако е някое по-голямо детенце няма да му стига...

# 108
Здравейте и от нас. И аз взимам на Коки храна от кухнята. Само, че взимаме от млечната, че преходната е с много подправки и той не я харесва. Давам на Коки пюрето и десерта от кухнята на обяд, а за вечеря си му готвя аз.
Ники дано днес новинте са добри при вас. Hug Praynig Hug

# 109
Днес като й взех кухнята и специално питах какво е количеството и ми казаха ,че е :100 гр. супа и по 200 гр. десерт и второ. Незнам кога ще дойде мига,в който да си изяжда супата и второто на едно хранене. Малко й е коремчето и бързо се пълни. Много малко яде.Страх ме е да я меря да видим до къде сме я докарали. А и гледам да не я тъпча много ,че веднага повръща. Сега на 17 трябва да й бият ваксината за шарките и заушката и тогава ще я мерим. Вие имахте ли странични реакции от тази ваксина? Неонатоложката и педито ме уверяват ,че е безобидна,но мен много ме е страх как ще й се отрази.
Ники-как сте днес? Hug

# 110
Здравейте!Аз пак съм се шашнала и треперя цяла.С Жоро ходихме на разходка, и съвсем случайно срещах една позната.Около  двайсетина минути(или повече)вървяхме заедно и бъбрихме,накрая на раздяла, тя ми каза, че отиват при педиатър защото детето от две седмици е с 40 градуса Т ,разстройство и повръщане.Онемях направо TiredСега ме е старх, Жоро да не лепне нещо.Възможно ли е?Дано ,тези им проблеми са от зъбките и не е някой вирус . С нетърпение ,чакам някой да се включи  Confused                 Сетих се сега, че момичето накрая сподели ,че Т детето вече няма.За сега е с повръщане и разстройство.

# 111
  • София,
Е, ГЕри дано няма нищо, не се тревожи, то навън е по малко вероятно да се заразят, отколкото в затворено пространство.
МИдичка и ние още не сме я сложили тая ваксина и да ти кажа изобщо не е безобидна, трябва да сте напълно здрави, това е най важното. Рядко се получават странични ефекти от нея, но не е съвсем безобидна както ти е казала лекарката от всички останали ваксини тя е най гадна, и често се получават обриви от нея или се вдига температура и то десет дни след като е сложена ваксината. Hug

# 112
  • София и там където не се пуши
Мидичка, тази за шарките ама ако може я отлагай, колкото повече, толкова по-добре, че детето, ако се разболее не е толкова срашно, колкото е гадна точно тази ваксина.

# 113
Ники, как е Алекс днес?   Keit83,вие как сте? На нас ни казаха, че през месец май ни предстои реимунизация, и още от сега му мисля на Жоро.Ако знаете какви ,Температури вдига  ooooh!Какво ни чака само.

# 114
  • София,
ДА Герка спомням си аз, че ЖОрката ти вдига Т при ваксините, но не се тревожи и панирай още от сега, може би вече го е израстнал, а и щом ще е реимунизация ще е по леко Hug
Нещо в последно време пак много сме оредяли, къде се загуби нашата Гана, а и другите мами, дано всичко е наред и да ням болни дечица. Те сигурно ни четат, ама нямат време, ей драснете по два три реда поне да не се тревожим, а и много ни липсвате. Hug
ВИки, как е малкия, Ивана ти оздравя ли? Thinking И АН - МАри нещо се изгуби тези дни.
Алекси и аз така преди смених едната кухня, защото имаше прекалено много подправки, които дори и с пасатора не успявах да ги пасирам добре и я дразнеха. Аз не мога да разбера как слагат толкова много подправки в детските кухни, нали трябва да няма такива,  newsm78

# 115
Ох,хора. Незнам. Още повече се разколебах сега. Неонатоложката ми каза да я слагам ,че така или иначе рано или късно детето ми ще има контакт с дете ,болно от шарка. Четох  информация и в мама и бебе за тази ваксина и колко опасно е ,ако не си ваксиниран и дилемата ми се увеличи още повече. МАкар ,че и описаните странични реакции бяха доста серозни.
Незнам какво ще правим .Ще видя.
Все забравям да ти благодаря,Семирамида, за капките. Все още не сме ги използвали и дано скоро не ни се наложи ,де. Много ти благодаря.  bouquet

# 116
  • София,
О много се радвам, че си получила рецептата, а от къде ги взехте от София ли? Нали не си забравила че трайността им е само един месец и то като се държат в хладилника иначе са годни само пет дни  Embarassed ПО добре да не ти се налага да ги ползваш, но за всеки случай следи годността им.
НЕ се тревожи толкова за ваксината и ако МИми е здрава си я сложете, аз съжалявам, че не я сложих когато се бяхме позадържали ноември здравички и сега нали все сме болни, а то и пентаксима дойде и мина - сега сме с цели две ваксини назад. Все пак така или иначе трябва да я сложите, хубаво е. А за страничните ефекти не го мисли толкова, при вас може да няма никакви, не е задължително  Hug. Аз само да се закрепи малката един месец здрава и отивам да я слагам. Hug

# 117
  • София
Гери, не се притеснявай толкова, наистина навън е много малка вероятността да лепнете дори и да е вирус, все пка е и студено  Hug
Мидичка ние тази ваксина я сложихме преди месец. Наистина не е много безобидна, но ако сте здрави по-добре не отлагай, така или иначе трябва да се сложи. При нас нямаше странични ефекти, освен 2-3 дни Лора спеше по-неспокойно, но може и от зъбите да е било, защото и се показа ново зъбче малко след това. При Дани не усетих ниакаква промяна, нито температура. Единственото което ме предупреди педиатърката е 10 дни никакво излизане, никакви гости, защото страничните ефекти могат да се проявят до 10 дни.

# 118
  • София
Опа-тропа. Пуснаха ми нет-а.
Децата са пърфект. Дияна получи колело за РДто си Simple Smile Успя да покара в събота. От неделя само мрънка, че иска да кара, но в този студ - не става.
Измъчвам се с храненето на Алекс. Започнах да го храня с метална лъжичка. Имам термолъжици, ама много се огъват. Алекс пък от време на време не иска да си отваря устата.

И този път успях да преборя настинката, без АБ, и без да лепна нещо на децата. Мисля лятото задължително да ги водя на море.

# 119
Ники не е писала.Дано ,Алекс е добре Praynig

Общи условия

Активация на акаунт