Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за Дундурела и Вероничка? Изписаха ли се вече или все още са в болницата?
Как да помогнем на дете, което се страхува да ходи?
Какви мерки могат да се предприемат за справяне с ушните проблеми при деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за Дундурела и Вероничка? Изписаха ли се вече или все още са в болницата?
-
Как да помогнем на дете, което се страхува да ходи?
-
Какви мерки могат да се предприемат за справяне с ушните проблеми при деца?
-
Как е малката Алексис?
-
Какви са препоръките за почистване на ушите на децата?

Да расте здраво и много щастливо дете.

и без ринит и конюктивит.И сега сме голяма 'кака' фурия 
Днес кафенцето е от мен! Аз съм станала - обаче ВЕроника още спи
, странно тя по принцип не е толкоз сънлива. НО явно си доспива, че по предната вечер си легна много късно чак в 12, а вчера на обяд спа много малко, явно и се е насъбрало. НО ще я будя след малко да става, че трябва да яде

. Писна ми ,но какво да се прави.Учим се да ходим,но е много страхлива. Иска да е хваната за някой иначе сяда и започва да лази
. Много палава е станала .Затова й разчистих малък терен да има накъде да шава. Има си даже и синина на челото. Успя да се удари вече. А тепърва се започва.Май това е от нас
.
.