Редуктил - тема 5

• 42 269
  • 482
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Защоооо с рецепта - това вярно ли е??? и кой лекар ще има право да ги изписва???

# 286
Мили момичета,

Продавам един блистер Линдакса 15 мг. за 10 лв.
Изпих преди това 1 блистер и 10 дни не спря да ме боли зверски главата. Пих упсарини през цялото време, много вода. Е вярно много ми подтисна апетита и отслабнах 2 килца, но това главоболие направо ме побърка. Като го спрях след това още 2-3 дни ме боля главата, та затова продавам блистера. Който го иска и няма странични ефекти, да ми пише, живея в Дружба 2 , работя на спирката на Печатницата, но може да мръдна и към центъра не е проблем - София.

# 287
  • София
На места ги дават и без рецепти,аз вчера си я купих без рецепта.
Кажи къде ги има ??? А и то вчера може да са ги давали, но днес вече да не може.

# 288
Кажи къде ги има ??? А и то вчера може да са ги давали, но днес вече да не може.
По принцип наистина вече недават лекарства без рецепта в аптеките,аз си ги копувам от магазин (такъв кадето се продават разни хапчета и добавки за спортисти,незнам как им казват).Там хората който ги продават пак са фармацевти.Това не се води аптека така че немисля че ще искат рецепта,пък незнам.

# 289
По принцип наистина вече недават лекарства без рецепта в аптеките,аз си ги копувам от магазин (такъв кадето се продават разни хапчета и добавки за спортисти,незнам как им казват).Там хората който ги продават пак са фармацевти.Това не се води аптека така че немисля че ще искат рецепта,пък незнам.

А къде е този магазин?

Мили момичета,

Изпих преди това 1 блистер и 10 дни не спря да ме боли зверски главата. Пих упсарини през цялото време, много вода. Е вярно много ми подтисна апетита и отслабнах 2 килца, но това главоболие направо ме побърка. Като го спрях след това още 2-3 дни ме боля главата, та затова продавам блистера. Който го иска и няма странични ефекти, да ми пише, живея в Дружба 2 , работя на спирката на Печатницата, но може да мръдна и към центъра не е проблем - София.

Айде 'почна се!!! Ами подари го- защо ще го продаваш?Аз в никакъв случай не съм богата, но не бих си и помислила да направя такова предложение Sick

# 290
Аз се чуда що не мърдам нито грам, вече, спазвам горе-долу режима на дюкан и равносметката е че един месец вече на линдакса 15 и нито един кг. Ако може да дадете някой съвет приемам!

# 291

Мили момичета,

Айде 'почна се!!! Ами подари го- защо ще го продаваш?Аз в никакъв случай не съм богата, но не бих си и помислила да направя такова предложение Sick

Ако някой друг беше пуснал подобно съобщение, не бих си позволила да правя коментари, или се възползвам или си мълча. Теб лично какво те бърка?

# 292
Извинявай, но не мисля, че форумите са за мълчане. Няма да споря, защото нямам никакво намерение да спамя на хората хубавата тема. Остани си със здраве Peace

# 293
Магазина се намира в  Дианабад,на ъгала на бул.Никола Габровски и ул.Пимен Зогравски.

# 294
здравейте всички! и аз започнах да пия редуктил от 3 дни. както повечето от вас предполагам съм си тормозила организма с безброй диети и лекарства, добавки и други подобни. то не бяха дюкани, чудеса...Ефектът е че качих за няколко месеца 7 кг които нямат сваляне и с протеиновата диета вече, плюс това мисля че влизам и в отбора на булимичките с пристъпите на вълчи глад...та ефект от лекарството не знам дали ще има...е силно се надявам разбира се...но да мина на въпроса...трети ден го пия и не мисля че има някакви странични ефекти...освен един, но не знам дали е от него...та да ви питам някоя усеща ли промяна в телесната си миризма? аз на нещо странно си мириша и полудявам! относно хигиената е излишно да говоря, не се храня по различен начин, не приемам други лекарства, не съм болна от нещо друго сякаш...Кажете имате ли такива наблюдения или аз започвам да откачам!  Shocked

# 295
Незнам но аз от Линдаксата нямам кой знае какви странични ефекти освен че се потя като луда и по 2,3 се преобличам на ден защото ставам вир-  вода.Мисля че това не е зле ,надявам се че топя мазнинки. Laughing

# 296
Laura eskivel и аз съм пила редуктил,но не съм имала подобен проблем.Може да е от това че потенето се усилва и с тези промени в организма да се е променила и миризмата.Аз от линдаксата също се потя,но само когато се движа повече,иначе нормално.

# 297
ох не знам, не знам...но е ужасно...Аз дори не се потя, изобщо даже. само във фитнеса, но и преди се потях повече там, особено като се наблъскам с л-карнитин. еми освен ще чакам да видя дали ще отмине, ако не мине...поне дано да свикна с миризмата  Laughing

# 298
Здравейте,мами!И аз реших да споделя с вас моето отслабване с Редуктил 15.Пея го 6 месеца.Първите 3 отслабнах с 13 кг. но през следващите 3 не свалих нито грам,въпреки че с нищо не се е променил начина ми на живот и хранене.Някой има ли представа защо?

# 299
Относно проблема на laura_eskivel и при мен се появи същия страничен ефект.Ужасно е!!! Безсънието и запекът също ме тормозят. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт