Редуктил - тема 5

• 42 269
  • 482
  •   1
Отговори
# 360
Ами на мен ми се е случвало да пия алкохол,но най-много 100гр/по принцип не съм голяма пиячка/ и всичко беше наред.Тук някои от момичетата казваха,че ако прекалят с алкохола пропускат хапчето на другата сутрин,така че прецени сама Peace

# 361
Гери, аз се оправям със сушени сини сливи, даже отивам в другата крайност- хваща ме разстройство. Що се отнася до алкохола, преди дни пиех бира всеки ден, а от два дни си пийвам коняче вечер, по около 50 гр. До преди две седмици кърмех и сега съм като отвързана.

# 362
geri2001 , относно китайския чай - и аз пия когато имам проблем с 00 и после всичко си е наред. А за  алкохола - в листовката мисля, че не пишеше да има някаква реакция, но и аз съм на мнение, че и да се пие не е хубаво да се прекалява, аз лично пия, но по малко Simple Smile

# 363
     Момичета благодаря ви за информацията  bouquet             Ако не възразявате-мога ли и аз да се включвам при вас когато имам свободно време? smile3525

# 364
  • София
Добре дошла geri2001   Hug
жалко че ти се налага да четеш тук /това предполага че имаш нашия проблем - повечко килца/

# 365
Здравейте,
днес си взех Линдакса и от утре и аз съм в групата. Hug

# 366
Здравейте момичета, одавна не съм писала от една страна защото съм много заета, а от друга няма с какво да се похваля. Станаха два месеца от както съм на Редуктил 15кг ,свалих осем кг,но от три седмици нещата мноооогоооо се закучиха немръдвам и грам.Направо незнам какво да си мисля дали спря да ми действа и ли нещо се обърка....Ям все така малко но резултат никакъв #Cussing outНаправо ми идва да се #2gunfireЗа сега няма да се отказвам, но ако скоро нещата не се променят по-добре ще е да спра и да търся нещо друго. При мен нещата само с глад не се получават като че ли дебелея и от въздуха.
 Hug на всички и да се похвалите скоро че сте станали лекички като перца.

# 367
Добре дошла izabela!  Hug

# 368
Мерси   Embarassed
Последните 2-3 години пообиколих всички теми за отслбване,но резултата е само временен при мен за съжаление
Дано сега посваля и задържа,че иде лято ...

# 369
  • София
Здравейте момичета, одавна не съм писала от една страна защото съм много заета, а от друга няма с какво да се похваля. Станаха два месеца от както съм на Редуктил 15кг ,свалих осем кг,но от три седмици нещата мноооогоооо се закучиха немръдвам и грам.Направо незнам какво да си мисля дали спря да ми действа и ли нещо се обърка....Ям все така малко но резултат никакъв #Cussing outНаправо ми идва да се #2gunfireЗа сега няма да се отказвам, но ако скоро нещата не се променят по-добре ще е да спра и да търся нещо друго. При мен нещата само с глад не се получават като че ли дебелея и от въздуха.
 Hug на всички и да се похвалите скоро че сте станали лекички като перца.
А колко имаш да сваляш още??? 8 кг хич не е малко за 1 месец - мисля че организмът ти се бори в момента да задържи кг и затова не сваляш, много рязко си изгубила 8 кг и сега си в застой. Най-добре е да се губят около 2-5% от теглото месечно, за да не се шокира организмът. Ти си задействала всички защитни механизми и сега ще ти трябва време за да отключиш нещата и да тръгнеш надолу.

# 370
dioni, искам  да сваля поне още 7кг.До преди да родя бях дълги години между 59 и 62кг, сега искам да стигна до 65кг.Работата ми е свързана с непрекъснат контакт с клиенти и хич не се чувствам добре, макар че всички ми казват за видима промяна.Няма да се откажа докато не постигна целта си.

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 15:54 от kalimira74

# 371
Трети ден и нямам никакви странични ефекти.
Не подценявам и плацебото - според мен то си играе сериозна роля.
И най-важното при подобно решение - да няма чувство на вина, че се "тровите", "увреждате" и т.н.

Пък за предимствата на спорта+диетата е ясно. Току някой извряска за което, сякаш някой си мисли, че е много здравословно да лапаш хапчета Laughing

# 372
Мила, изабела а от къде си взе Линдакса 15? Навсякъде ми искат рецепта  Confused

# 373
zdraveite i ot men!v4era si zakupih reduktil 15 sled kato se posavetvah s lekar ,oba4e napravih edna gre6ka pih go v 15.30 sled obqd i zqla no6t ne mignah ,nqkoi moze li da mi kaze dnes v kolko da go vsema znam 4e trqbva sytrin ama pysta glava da barza Embarassed.blagodarq predvaritelno yspeh na vsichi i priqten den! Simple Smile

# 374
zdraveite i ot men!v4era si zakupih reduktil 15 sled kato se posavetvah s lekar ,oba4e napravih edna gre6ka pih go v 15.30 sled obqd i zqla no6t ne mignah ,nqkoi moze li da mi kaze dnes v kolko da go vsema znam 4e trqbva sytrin ama pysta glava da barza Embarassed.blagodarq predvaritelno yspeh na vsichi i priqten den! Simple Smile

Хей,нетърпеливке, Laughing днес го прескочи по-добре,а утре го изпий рано сутринта Peace

Общи условия

Активация на акаунт