Кака или батко ще е Юлчето ни сладко

• 13 296
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте майчета при нас нищо ново гледаме се, Васито и Цвети растат и доста ме изморяват но какво да се прави скоро се надявам да мога повече да ги оставям да си играят или поне Цвети да подава играчки на Васито, но засега доста я скубе и стиска и не смея да и се доверя.
За тинктурата аз слагам за носа в 10мл. физиологичен разтвор 5 капки и капя когато се сетя и ми разреши, а също и давам по 2-3 пъти на ден във вода да пие по 4 капки, но клеевата тинктура я купих разредена от аптеката не знам как точно се прави домашна. Ето линк към темата  http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=1645 във форума на бтв, не съм сигурна дали има рецепта как се прави поразгледах но не намерих мисля че имаше в някоя от първите страници но сега не я видях. А иначе не ми се стори чак толкова чудодейна поне не пресече болестта за ден - два, но все пак мина хремата от нея за около 4 дни.

# 256
Успах да подрискам детето,днес се отчете 3 пъти за сега.Много съм доволна от себе си. Mr. Green

# 257
Ето интересни линкове на темички свързани с профилактиката, а и лекуването на актуалните вирусчета и хреми:
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=11426
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=3837
http://lechebnik.net/index.php

# 258
Арлина, много се радвам, че Зоя се е изкала и то цели 3 пъти. Браво!

Анет, виждам те, кажи как сте?! Hug

Нан, лошо с тези пусти сополи. Close

Ст.Г. радвам се, че се разписа.

# 259
  • София
Ронка, знам, че в частната е като в държавната откъм болести, на мен ли казваш, нали Цеци ходи и на държавна и на частна миналата година, ама няма как, нямаме избор  Rolling Eyes
Давам коластра на Аква сорс и мултисаностол, а и се надявам като е по-голям да не е чак толкова страшно, че нали предните два опита с яслата ни свършиха в болница. А и той тогава 1-2 дни най-много изкарваше и вдигаше температура.
А тази седмица нали е при баба си и сега сутринта ми сервираха, че е хремав. Писна ми вече, там са на локално парно и през нощта става студено и му изтива главата на малкия, та не знам дали ще го удържим здрав до понеделник, да тръгне, пък после да видим докога ще издържи там здрав  Rolling Eyes

И аз подписах за болничките от диабет, дано има полза от подписката  Peace

Завиждам (благородно) на всички бременни мами, така ми се искаше и на мен да си имам още едно бебче  Cry

Хайде лек ден  Hug

# 260
  • Варна
Привет!
Ронка често ви чета, а ма съм на работа и почти не мога да пиша. А пък и нещо нямам настроение - утре одъртявам с още 1 година и не знам защо, а ма от както минах 30те хич не го обичам този ден. А пък и подаръка си го получих миналата седмица - моят мъж ме води във Венеция, така че вече загубих интерес  hahaha
Ронка аз миналата година си отрязох косата на черта. Аз си се харесвам, но моят мъж все ми яде главата да съм я пускала пак дълга и сега съм за подстригване и се чудя какво да правя. А ма аз я отрязах като замина, а на него скоро му се очартава пак път тъй че може като замине пак да се докарам Laughing
Иначе децата са добре. Тошко е много щастлив в яслата. Виждам че обсъждате частните и държавните. Не знам да ли има значение, но Тошко е в частна - 9 деца са по списък и от както е тръгнал в края на август е отсъствал точно 3 дни. Не смея даже да го кажа / да не чуя дявола/ но и  двамата тази година са много здравички. Не знам на какво се дължи - Михаил за това го спряхме от ясла, защото освен че много плачеше, много и боледуваше. Наистина никак не е малка таксата, но след като Тошко се чувства добре и е здравичък, решихме да го оставим там до ДГ. Пък и така аз се върнах на работа, което пък за моята психика се оказаха по-добре Laughing И там има неща, които не ми харесват, но плюсовете са повече от колкото минусите. 
Айде всички болнички бързо да оздравяват.

# 261
Деси, и аз мисля, че ти отива новата прическа / поне от снимки където си показвала съм останала с такова впечатление/ Колкото до това, че ми е хубава косата е така, но за какво ми е като през повечето време ходя вързана. Много ме дразни като я пусна, а и кой каквото иска да ми говори, за да е красива една дълга коса си трябва стабилна поддръжка. Не, че късата не се поддържа, но според мен е по-лесно. Само един сушоар да дръпна ми отнема около час! ooooh!

Анет, и аз от това се опасявам, че Калин само ще ми пили на главата. Сега казва да правя каквото искам, но знам, че после ще мрънка.
Въпреки, че това не ме притеснява, след като аз ще се чувствам добре, няма значение кой ще мрънка. Wink

Лелее, цял ферман изписах за тази моя коса. ooooh!

Анет, радвам се, че децата са здрави и щастливи.

Ивка, Hug

# 262
  • somewhere over the rainbow

Голяма е хитруша станала и само ми отговаря, хем ме е ядосва, хем ме разсмива. Викам й 'кога ще си подреждаш играчките?', а тя: 'другата седмица'. Или пък 'защо ги носиш тия играчки тука?', 'ми де да знам'  Joy

Същата Joy Само, че отговаря Довечера или Утре вечер Crazy Ние вечер се спукваме от смях с нея, разпитваме я да говори и да ни прави смешно Mr. Green Ама тя пък се дразни като се смеем, даже снощи ми вика: "Мамо, ти си много лоша!", аз:"Защо?", тя: "Щото ми се смееш!". Ама бясна ви казвам #Cussing out
Днес следобед си играе на ... и аз не знам. Облича яке, слага си чанта, грим, часовник, пари /карти/ в чантата и гсм-а. Ама всичко това е около половин час, големи приготовления. Питам я:"За къде се приготвяш?" - "За работа, да купя на тати бонбони." Приготви се тя и вика: "Айде чао, аз тръгвам". И тогава аз се присетих да я питам: "А ти всъщност какво работиш?", тя важна, важна: "Нищо." Joy Joy
Одеве тя изяви желание да ми разказва приказки по картинки. На първа страница на книжката има трите прасенца, едното свири на китара и главата на един вълк в ъгъла. Даяна започва: "Имало едно време един счупен вълк. И едно прасе, което свирело на акоредеон...". Прекъсвам я: "Чакай, чакай, как така вълкът е счупен?" - "Ами виж, има само глава." Joy Joy "Ами хубаво, а прасето сигурна ли си, че свири на акордеон?" - "Не беее, обърках се, свири нааа, наааа newsm78, амииии ... барабан." И продължава: "Имало едно време и едни пиленца. Те квакали Па Па Па..."
... И все такива произведения със сюрреалистичен привкус Laughing
Вярно, че не бива да се смеем толкова, защото ще помисли, че й се подиграваме, но как, как да стане Grinning
Лека нощ. Отивам да се търкалям.  bouquet

# 263
Мила Ани Честит Рожден ден!
Приятелите са тези, които идват,
когато всички си отиват.
Приятелите са тези,
които те разсмиват.
И в този хубав ден,
на този весел ден рожден,
поклон огромен ти дарявам
и искрено те поздравявам!
Цялото щастие на земята
да ти се стовари на главата!
Любовта да не те напуска
и здраве в тебе корени да пуска!
Честит празник!

# 264
Анет, Честит рожден ден!
Желая ти всичко най-хубаво и сбъднати мечти!  bouquet

Нан, голям образ е Дая.
Ема говори, но не така добре, само ние с баща й я разбираме. Тя пък е на вълна "после", каквото и да я накарам или попитам отговорът е "поси". Crazy
Всяка сутрин като стане и дойде при мен първата й реакция е..."а, тате нама. поси доди, да?!" Laughing

# 265
Анет Честит рожден ден !   bouquet
Много усмихнат и весел празник ти желая!

Ние се организирхаме 25 момичета,здрава организация тази година за 8-ми март.А бащите ще гледат децата  Mr. Green Нямам търпение...дано сме здрави!

Арлина ако и даваш пак пробиотици на Зоя  Thinking  Те са добре за стомашно-чревният тракт..

# 266
  • София
Здравейте,момичета!Много ми липсвахте,имахме големи проблеми с компютъра,чак сега се оправиха нещата-колко е кофти без интернет-не е истина!Като попрочета назад пак ще пиша.Засега-
 newsm59Честит Рожден Ден,Анет-много здрае,щастие и любов ти желая! nbirthday

# 267
  • София
Честит рожден ден, Анет! Много здраве, щастие и късмет!

NAN, голяма сладурана е Дая  Simple Smile. Ама да не се смеете на детето, ей  Naughty.
Как е тя, пооправи ли се?

Рени, браво на вас, да си изкарате хубаво  Wink.

# 268
  • През девет земи в десета
Aнет,Честит Рожден Ден,да си жива и здрава,много щастие и любов ти пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet

На нас пък от вчера откакто заваля снега и се раздуха тъпия вятър ни се скапа нета.Нямало да го оправят сега,че не могли да се покатерят на стълба в това време ooooh! .То не е като хич да го няма,но една страница зарежда по 5 минути,понякога изобщо и не успява да се отвори ooooh! .Добре,че скайп има някакъв,колкото да не е без хич. Confused

Диди,Бетта Hug
Ренка,браво,много обичам и аз такива организирани мероприятия.
Като се оправи домашния нет ще покажа снимки от Троян,че от тук не е удобно да ги качвам.
Нанни,как сте с Данката Hug

# 269
                                Честит Рожден Ден, Анет!
Весел и изпълнен с много усмивки и приятни емоции празник ти желая!

sirena, Мерси за линковете! Peace

Общи условия

Активация на акаунт