108 DE или голямото дебнене на самолетни билети и почивки

• 11 397
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • Германия
Така, избутвам малко настрана нищенето на зодиите и да питам: Колко време след навършена възраст е допустим U прегледа при дребните? Вашите каси как процедират?
Току що ме втрещиха с термин края на май, при положение, че единият е през март, другият началото на април родени.

# 121
..........Снощи обаче си купих рокля, от която нямам жестока, непреодолима нужда, въпреки че дадох почти всичките си пари за нея и сега известно време ще съм на хляб и сол. .............. та, роклята е бонбон, но съм без пари. Водолей. Но пък всяка жена трябва да има своята малка черна рокля.

Раzбирам zа какво говориш, майка ми така zапочна д строи къща (баща ми (риба) бе против) сега са потънали в кредити, а къщата стои недовършена  Confused

Алоооу, темата не беше ли zа почивки и самолетни билети  Wink
Като съвестно пионерче пуснах zапитване по темата "какви zастраховки правите при реzервция на билети и почивки" и никой не ми отговори, дори и Татяна, която е спец в областта Crossing Arms
Като иzдирваме стари муцуни и жабата спря да пише тук, порке?

# 122
Знаете ли, че Мата си има последователка   newsm62

# 123
Пепи, АОК прави до 4 месеца след иzтичане на предвидения по график У (тоzи график, който е в детския мед. паспорт)
Така с малкия бях пропуснала сроковете (август), обадих се и каzаха, че няма проблеми и го направихме октомври.
Сигурно при вашия доктор е голям калабалък и не смогва, но няма проблем да се направи и по късно.

# 124
Аз да си кажа, че съм Овен Mr. Green И съм ЗА среща - сега ще ходя да чета подробно кой е плюл по зодията и да му мисли ако идва на срещата в Хайделберг Twisted Evil

# 125
  • Германия

Раzбирам zа какво говориш, майка ми така zапочна д строи къща (баща ми (риба) бе против) сега са потънали в кредити, а къщата стои недовършена  Confused

Алоооу, темата не беше ли zа почивки и самолетни билети  Wink
Като съвестно пионерче пуснах zапитване по темата "какви zастраховки правите при реzервция на билети и почивки" и никой не ми отговори, дори и Татяна, която е спец в областта Crossing Arms
Коте, аз никакви застраховки не правих по моите билети. Ако се провали нещо да не тръгнем ще изгоря с една студентска заплата и толкоз......ей го, водолейски ми е акъла и туй то

# 126
И сме склонни да се изхвърляме - примерно да си купиш скъпа кола, когато това значи да прекараш следващите няколко години в крайна бедност
Това не е ли типично за повечето българи, Кристоф все се чуди как може един българин да кара последен модел БМВ(примерно), а да живее в пълна мизерия. И аз това не го разбирам  Confused
Относно цветята, аз по големи букети не си падам  Confused Късметлия е моя мъж  hahaha И разбира се, важен е жеста, не цената!

# 127
  • Немция
А, срещала съм й името във форума...

[Като съвестно пионерче пуснах zапитване по темата "какви zастраховки правите при реzервция на билети и почивки" и никой не ми отговори, дори и Татяна, която е спец в областта Crossing Arms
Мисля, че Биба ти беше отговорила. Иначе аз никакви застраховки не съм сключвала засега- но с деца на път е по-различно, предполагам.

Не е супер ясна причината, но  през лятото имаше няколко разраснали се спора тук и май това е причината да й минал мерака на Жабата да пише в немската тема.

# 128
Az ти отговорих пък Crossing Arms ама не си ми обърнала внимание Wink

Пепи 2-3 месеца не са проблем, още повече, че вината за закъснението е на педиатъра, а не твоя, но може да им драснеш 2 реда да ги питаш за всеки случай.

Ами така е, тя като забрави да се прибере от почивката много ясно, че ще се намерят заместници hahaha
Хехе, Косматата като каза, че ще заминава на почивка, аз на майтап се бъзикнах да не вземе да забрави да се прибере и  от там, а то наистина така стана Laughing Laughing

# 129
Коте, иzвинявай. Направи Reiserücktrittskostenversicherung ако не можеШ да пътуваШ по zастраховани при4ини, да не иzгориШ напълно.

# 130
  • UK
Сърфлайн - за любовниците, о, да, била съм с един телец и не мога да твърдя дали всичките са така, ама този е сериозно страхотен.

Сю, има ги всякакви, оня с БМВто сигурно и той е бил водолей. Wink Майка ми, както вече споменах, е голяма спестовница, чак й се дразня, защото спестява и от неща, които купува примерно веднъж месечно (паста за зъби) и дава 50 стотинки по малко, та това са 50 стотинки на месец, за какво ги спестява?! Ми аз няма да си купя паста за зъби, която ми мирише гадно, ако ще и да ми платят да я взема, не просто да е 50 стотинки повече. И понеже моя бюджет, за разлика от нейния, е твърде ограничен, гледам да си купувам тези неща, шампоани, сапуни, паста за зъби и тн, когато получа пари, а не да ги чакам да свършат, за да съм сигурна че ги имам, ще се лиша от някоя глезотия за ядене примерно (щото с въпросния мой бюджет парите стигат за това, ядене и неща от първа необходимост, все още родителите ми ми купуват повечето дрехи, плащат ми билетите за да се прибера и тн), ама с тея неща не правя компромиси. Пък. Simple Smile

# 131
  • Немция
Мърморанке, не се дразни на майчината пестеливост. Човек с годините става по- разумен, когато става дума за покупки. Просто майка ти има други приоритети, когато пазарува. Не забравяй, че са от поколението, преминали през несигурни и трудни години на финансово оцеляване.
Така- след като защитих майка ти Grinning да добавя, че и аз не съм почитател на прекомерната пестеливост. Имам една роднина, която е ужас в това отношение- чак ми прилича на болестно състояние...Да не ти е такова чудо в къщата! Praynig

# 132
  • Germany
Аз пък съм фен на букетите и моя си ми носи най-редовно, ама що все рози ми купува, не знам, че и детето подучава, че "мама много обичала червени рози"  newsm78 сигурно някога съм го казвала, не помня вече ...ама не се оплаквам де, и това е нещо  Mr. Green

Майра, аз за Овните мъже говоря  Hug - хич не се спогаждаме с тях Sunglasses виж с жените не се сещам. А пък козирог ми е най-загадъчната зодия - толкова различни хора познавам от тази зодия, че не знам кое им е най-характерното  Flutter

Коте, и ние правим Reiserücktritt Versicherung с две деца абсурд да резервирам без, особено сега, както ни предстои да букнем 2 седмици през август ooooh! никога не съм запазвала толкова рано, но явно съм прихванала от околните и сме полу на финала за резервация.

# 133
Az ти отговорих пък Crossing Arms ама не си ми обърнала внимание Wink

Как е въzможно това? Аz винаги чета мноооого вниматлно Blush Вzимам си думите наzад Hug

# 134
Joy  Joy  Joy Варненски лафове, МГМ добре, че поясняваш.
Добавка... МГМ , ако всички потребяваме едни и същи продукти , за какво ще им е по дяволите на контрагентите маркетинг и маркетингова политика. Не се ядосвай за неща, които не можеш да промениш.  Wink Прави си изводи за  разделение на целеви групи.   Peace

Сега да ви кажа, че между двама човека в една зодия има огромна разлика заради асцедента и черната луна на персоната, които се различават. Освен това астролозите казват, че човек след 30 годишнината си приема качествата на асцедента си, а не на зодиака си както преди това. По тези причини вероятно ваши близки "се променят".
Пък аз не си знам на любовниците зодиите, лоша работа, сега не мога да се включа по темата за любовникът/телец.

Мисля , сърфи, мисля. Аз не съм ви много на път. newsm78 И като ме вземете ще стане лошо за 38годишния/ не му личат/, аз като има българи,  на немски не говоря  Laughing. Трябва да говоря с вожда на племето. Ще ми се да съм без ремаркета и мъж. Ако взема мъжа с ремаркетата, пак аз ще бягам, къде ми е почивката. Освен това ще се скараме кой да кара на отиване / нали знаете вица"Мило, аз карам на отиване, а ти на връщане- така и двамата ще сме карали"  Wink /  Иначе има желание да дойде да ме докара/ поне си спестявам около 2 часа път. Струва ли си? Значи обедноследобедна среща в неделя  newsm78. Че кога ще успеем да се напием?  Joy  

Общи условия

Активация на акаунт