108 DE или голямото дебнене на самолетни билети и почивки

• 11 416
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Точно тогава много се интересувах от зодиите- бях изчела какво ли не, но тази страст с времето чувствително намаля и сега хич, ама хич не се ръководя от обобщените зодиакални характери.
На млади години почти няма човек (хеле пък момиче Laughing) който да не се е захласвал по зодиите. И аз бях от тях Simple Smile. Ама много умело ги пишеха и страшен разбор на характера правеха Laughing И все някакви хубави неща пишеше, дори негативните отенъци се представяха като плюсове, направо да се възгордееш- за абсолютно всяка зодия де, но човек автоматично се захласваше предимно по-своята и... ех, каква съм специална личност АЗ, и то благодарения на това, че съм се родила точно в този ден hahaha

# 106
  • Немция
Биба, вярно е това. Аз даже си купувах роман за зодиите на Линда Гудман, където ситуациите м/у различните зодиакални знаци бяха описани интересно- далеч не по обичайния начин, който познаваме от вестници и списания.
Май като тръгнах към ДЕ изчезна това вдъхновение за зодии.

Познавам доста хора овни около мен(чета, че сте ги обсъждали последно). Повечето са с толкова благ характер и толкова безпроблемни и спокойни хора, че се чудя откъде иде този мит за големите рога и своенравен характер.
Айде-е-ее, почнах и аз да деля хората по зодии. Заразихте ме! Crazy

# 107
Мюнхенчанки може да дойдат в Хайделберг също. Ние със Сърф / ако аз дойда/ да не пътуваме 15 минути. Какъв ден се пада 8ми март?
Как я мислите срещата - дневна, нощна,с голямо напиване или Сърф с преспиване? Сърфи с влака ли ще се клатушкаш?
Обаче се замислям много сериозно.
Кой беше пуснал един линк за плануване на такива събития? 
Имам на Приятелката скайпа, за желаещи.

С този аватар и две линийки съм за приличала на ССС / средностатистическа съфорумка нали така беше абревиатурата?/

# 108

Познавам доста хора овни около мен(чета, че сте ги обсъждали последно). Повечето са с толкова благ характер и толкова безпроблемни и спокойни хора, че се чудя откъде иде този мит за големите рога и своенравен характер.

Не ги познаваш добре явно.  Joy Това е черупката. Я се опитай да им промениш плановете. Не са гъвкави.
Имах една съквартирантка, подаваш ръка за име, а тя те пита> Коя зодия си?  Joy
Държа да отбележа, че съвсем умишлено имам 2 публикации една след друга, чунким се вясне Маймуната да ме насмете и да каже, че идва на комунистически празник

# 109
  • Немция
Не ги познаваш добре явно.  Joy Това е черупката. Я се опитай да им промениш плановете. Не са гъвкави.
Амчи това мога да го кажа за всеки- не само за овните. И за себе си мога да го кажа, макар и да съм от друга зодия. Много е относително всичко това.

Иначе и аз имам приятелка, която намери за супер късмет, че аз и мъжа сме и двамата от пасващи си зодии, имало нещо съдбовно в това. Не че не звучи хубаво, но ми се струва наивно да се разсъждава, че съдбовността зависи от това кога си роден през годината.

Мамунката наистина никаква я няма напоследък. newsm78

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 15:19 от .bibitka.

# 110
Аз съм за дневно-следобедна среща, като миналия път, защото ще съм с влака и не ми се ще да се катъркам с него посред нощите. Може и с голямо напиване, нали няма аз да карам влака Wink

Ооо, и аз хич не обичам да ми променят плановете, нищо че не съм овне. Единственият овен, който познавам по-отблизо е племенницата ми- като малка ни правеше луди калинки, устата й не спираше, а главата й се чудеше каква щуротия да изфабрикува ooooh! Сега няма по-голяма кротушка от нея- абсолютно копие на баща си (който пък е везни). Така че много им здраве на зодиите, каквото са посели мама и тате това ще поникне  Wink

# 111
Не вярвам в зодии  Sunglasses познавам толкова хора с една и съща зодия, а от друга страна с напълно различни характери! На моя мъж зодията, най я обичам, зодия- обича жена си и обича да й подарява цветя  Heart Eyes  hahaha
По кафе пихте ли? Ако не сте, моля заповядайте ТУК

п.п. аз срещата я пропускам че съм в БГ за изпити по това време Sad

# 112
Овните са страхотни джаста-праста.
Гледам приятелката на дребната - овне, 3 годишно. Като хала - думба-лумба, първо гази, после се извинява обаче много учтиво. И е невероятно инициативна.
Гледам и моят мъж - овен, почти 38 годишен...сравнен с 3 годишното агънце - никаква еволюция. Главата в стената, такива неща като детайли изобщо не го вълнуват, ако му дада да прибира чинии в миялната докато аз подреда 3 той ще е насвяткал 13+ 1 счупена...ама важното е работа да се върши. Laughing

8ми март се пада в неделя. Хм, може да направим една мюнхенска среща на 1ви и една ХБ на 8ми Mr. Green...Както казва Мечо Пух  -"И двете, моля!"
За превоз не съм решила още - ако някой си вземе мъжът може да склоня моят да ме закара(Риен, ако сме с колата може да минем да те вземем?)...иначе на дилижанса и тудуф-тудуф Crazy.

Аз също съм за дневно-следобедна среща.

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 16:01 от surfline

# 113
  • Germany
Овни, ша ма извинявате  Wink - не съм им фенка  Peace познавам отблизо, не че не се разбираме, ама не сме си фенове. Аз съм рак и с мен не е толкова лесно колкото изглежда отстрани  Sunglasses
Зодията, която наистина съм признала като хубава и която харесвам е Телец Peace

# 114
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
хихихихи Десита, как само те разбирам Wink

не се разбирам аз с козирози... с всеи друг намирам тема за разговор или скандал Sunglasses

# 115
  • Немция
Главата в стената, такива неща като детайли изобщо не го вълнуват, ако му дада да прибира чинии в миялната докато аз подреда 3 той ще е насвяткал 13+ 1 счупена
Сърф, това е типично мъжка черта- нямат очи за детайлите. За мен чиста кухня е едно понятие, за Половинков съвсем друго, макар че като цяло е почитател на чистотата.

Моята най-добра приятелка, с която израснахме от невръстни заедно е Овен. Като дете беше доста плахо и срамежливо дете. Баш самочувствието й дойде след като навърши пълнолетието. Сега е намахана мадама, но невинаги е била такава.

На моя мъж зодията, най я обичам, зодия- обича жена си и обича да й подарява цветя  Heart Eyes  hahaha
Сю, моят човек беше първите години от нашето запознанство от тази зодия- само че през последните години взе да не се сеща така често за букети и рози. newsm78
 Но... важното е, че все още излиза някоя събота или неделя рано, за да ме изненада с нещо вкусно за закуска. Flutter

# 116
  • UK
Аз пък съм с особено мнение за мъжете телци и мъжете овни - овена вари го, печи го, аз с него се разбирам, телците обаче (мъжете, имам една приятелка телец и тя няма нищо общо) са отврат - няма друго мнение освен тяхното, няма друг начин освен техния, изобщо - ужас. Пет години съм с мъж телец и не можах да го науча на елементарно съобразяване с другия, майка ми има един колега, който е същия, изобщо - не знам все около нас ли са кофти телците, ама само такива познавам. Бибитка, баща ми е овен и за него важи абсолютно същото като за приятелката ти - като малък е минавал на другия тротоар, когато по улицата имало хубаво момиче. Сега не можеш да му затвориш устата, с всички се познава, с всички завързва разговор, много е гръмогласен. Simple Smile И най добрия ми приятел е овен, не познавам мъж овен с когото да не си допадаме, аз самата съм водолей и ако можете да избегнете бебе водолей, по добре го направете, защото сме отвратителни. Иначе си обичам зодията, но аз лично не бих могла да отгледам дете водолей. В хороскопи не вярвам, но има доза истина в характеристиките на зодиите. Примерно на водолея твърде вероятно е първата му дума да е "не" (познавам освен себе си още две водолейчета с първа дума "не"), аз лично до доста сериозна възраст на въпроси съм отговаряла с "Не... еди какво си", примерно как се казваш? "Не Жени Станисуауоуа..." И така нататък. Водолеите освен всичко са максималисти - при нас или е всичко, или нищо, или си цар на света, или мръсния нехранимайко, средно положение няма. И имаме ужасното огромно желание да сме най в нещо - ако открием в какво сме най, буквално ще сме най, някои обаче прекарват цял живот в търсене и си изкарват на околните това, че не могат да се намерят. Познавам доста водолеи, мда. Водолей радваш с играчки - техника, дрънкулки, някаква занимавка. И сме склонни да се изхвърляме - примерно да си купиш скъпа кола, когато това значи да прекараш следващите няколко години в крайна бедност, например чичо ми, който получи едни пари от продажба на имот и добре, че майка ми му ги взе (понеже тя е везни, и ако ви трябва някой, който да ви спести парите и да ви ги изхарчи по най добрия възможен начин за вас, това е тя), защото иначе щеше да си купи кола, а с тея пари пак майка ми му намери страхотен апартамент, в който сега живее бившата му жена. Simple Smile Аз съм същата, но се старая да не се изхвърлям толкова. Снощи обаче си купих рокля, от която нямам жестока, непреодолима нужда, въпреки че дадох почти всичките си пари за нея и сега известно време ще съм на хляб и сол. Та да се похваля с роклята, де, черна, страхотна, дълбооко деколте, даже сега съм с нея и се чудя мога ли аз или не мога да ходя без сутиен, май мога, та, роклята е бонбон, но съм без пари. Водолей. Но пък всяка жена трябва да има своята малка черна рокля.

# 117
Аз пък съм с особено мнение за мъжете телци

И аз - страаашни любовници са. Ама страшни! (минахме ли 7ма страница? Embarassed Mr. Green) Но извън кревата и аз трудно меля вода с мъж-теле.

# 118
Малее, Мърморанке, ти цял семинар на тема зодии изнесе Laughing

На моя мъж зодията, най я обичам, зодия- обича жена си и обича да й подарява цветя  Heart Eyes  hahaha
Сю, моят човек беше първите години от нашето запознанство от тази зодия- само че през последните години взе да не се сеща така често за букети и рози. newsm78
Аз пък на моят, откакто сме с обща сметка Twisted Evil съм му забранила да ми купува цветя. Бахти кожодерите са това цветарите, а китките им я изкарат 3 дни, я не. Цък, предпочитам тези 15-20 евро да ги изхарча по-качествено Laughing (нали съм зодия шваб hahaha)

# 119
  • Немция
А, и моят Половинков е доста разумен- не се ръси за големи скъпи букети. Подарявал е по-скромни букетчета като жест, но без да се изхвърля. Случвало се е да къса от някои надвиснали цъфтящи храсти - призна си го по-късно. Sunglasses Но... важното е, че се е сетил- другото са подробности.

Общи условия

Активация на акаунт