108 DE или голямото дебнене на самолетни билети и почивки

• 11 400
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
И мен ме бройте за среща. Нямам претенции за място, надявам се до 8 март да сме се обзавели с бу и да няма проблеми с придвижването.

# 91
Тоничка супер е сладурана и с тези синиии очи. Аз много си падам по много сини очи.

Може да питата майка ми колко телците деца са послушни  hahaha

Обаче аз сега като на знам Яна каква зодия е? Ако има специалистки да помагат. Родена е на 23.09 в 2:47. ПО немските календари Везни са от 24.09, ама по българските някой писа в отчетната, че на 22.09 в 22 часа почвала зодия везни  newsm78. Та помагайте.

Аз предлагам алтернативно на Хайделбергската среща да си организираме и Мюнхенско-Баварска. Има ли желаещи?

# 92
Според мен е Везни newsm78

# 93
Хехе, Петка, какво ще го правим сега това дете между две зодии Laughing сложна работа, за всеки случай се подготви психически, че може да е събрало проклетията и на двете зодии Wink Laughing
Аз не разбирам от зодии и не се интересувам от тях, но погледнах в първите два (немски) сайта за хороскопи, които изплю Гугьл и единият каза, че е "дева", а другият "везни" ooooh!

# 94
  • Немция
Привет-мривет!
Кога сте стигнали до 7-ма стр.!!! ooooh! Айде и аз да се включа в писаниците, та днес да преполовим темата!

Честно казано най-тихите ми познати като деца бяха Везни, Телец и Риби, но пък после какви пубертети караха ooooh!.
Аз съм Рибок- като дете уж съм била кротка, но  пубертета си определям като труден ,направо не си се побирах в кожата си.
Точно тогава много се интересувах от зодиите- бях изчела какво ли не, но тази страст с времето чувствително намаля и сега хич, ама хич не се ръководя от обобщените зодиакални характери.
Петка, нямам представа по кой зодиакален календар да се води детето ти- може би по този, който ти е изгоден?

Тоничка, невероятна ти е госпожицата!

Паца, ти нали си бременна? Да не би и твоят термин да е за август?

Риен, депресията е типична за мрачния зимен сезон. Доколкото ми е известно слънчевата светлина е най-ефикасното с/у нея(както и морски плаж с температури около 30 градуса Wink).

Ася, моите съболезнования за баба ти!

# 95
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Обаче аз сега като на знам Яна каква зодия е? Ако има специалистки да помагат. Родена е на 23.09 в 2:47. ПО немските календари Везни са от 24.09, ама по българските някой писа в отчетната, че на 22.09 в 22 часа почвала зодия везни  newsm78. Та помагайте.

Везни, с асцендент Лъв Peace

няма български и немски календари Peace
зависи дали годината е високосна или не и от часа...

ей тука се регни www.astro.com, безплатно е и ти излиза и звездната карта с планетите по домове...

абе тук някой правеше хороскопи....?

# 96
Асе моите най–сърдечни съболезнования  Hug .Когато дядо ми преди 10 години октомври месец почина и на мен не ми казаха веднага, а чак когато се прибрах по Коледа, декември.Бях като попарена...  Cry

Тоничка малката е просто бонбон и си личи, че е на татко принцесата!

Бибит не съм за август, а за края на юли,25., така че и аз попадам в графата очакващи лъвче.  Ние като сме козелка и овне у дома дали няма да стане весело с това лъвче  newsm78

# 97

абе тук някой правеше хороскопи....?

Приятелка, но тя много рядко се появява.
Ася и аz научих три месеца след като баба ми е починала, нямаше и да ми кажат zащото тъкмо бях родила, но аz усетих, че нещо става. Година и нещо след това почина и дядо имаше старческа склероzа, майка ми и баща ми го гледаха до послено. Тогава си каzах, че дядо ми  е бил късметлия, толква стари хора са сами, оставени на проиzвола на съдбата, а на родителите ми съм много благодарна, че се грижиха добре а него....

# 98
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
вчера стана гадно за друго.
аз знаех за тежките операции на баба и че не е добре в момента и т.н.
държаха ме в течение.

вчера случайно писах по друг повод на една братовчедка и тя ми каза: моите съболезнования...
съответно тя се почувства супер гадно като й казах, че аз не знам...
аз не обвинявам никого и не се сърдя, затова че не са ми казали веднага.
просто загубата си е загуба... Cry
поне сега баба си остава в моите спомени усмихната, а на не легло във Военна болница...

отделно имам и други проблеми, много ми се насъбра този уикенд... Tired

# 99
  • Немция
Ася, по много неприятен начин си разбрала за смъртта на баба си. Sad Но така е било писано да стане- няма връщане назад.

Паца, значи и ти си кандидат за лъвско бебе.
Като сме заговорили за зодии- ние с мъжа ми сме водни зодии-улучили сме се, както се казва. Така че ако имаме бебе-лъвче, ще потушаваме с вода огнения му темперамент. Wink
Аз съм с асцендент"Лъв", ако това има някакво значение.
Хихи, с тази тема ще вземете да събудете старата ми зодиакална страст.

# 100
Аз съм много против такива премълчавания. И друг път сме го обсъждали и са се споделяли много кофти ситуации, свързани с това, че някой не е знаел за смъртта на близък. Мъката си е мъка и дали ще разбереш в същия ден или 2 месеца след това- все тая, но мисля, че щом човекът е толкова близък, си заслужава да тъгуваш за него от самото начало и да го изпратиш както подобава, пък било то и мислено, а не да се занимаваш през това време с ежедневни глупости...
Представям си как се прибирам в БГ и се радвам, че ще видя еди-кой-си и като пристигна там ми казват "сори, ама ние го погребахме отдавна" ooooh! Ако моите ми извъртят такъв номер ще си говорим на въпреки после...

# 101
Ето и един сайт, кйто иzчислява личен хороскоп според датата на раждане, но може да иzчислите само един хороскоп на ден  Mr. Green Зодиите zа мен са zабавление, но мистичната ми zодиакална рибешка натура, често се подава на астрални манипулации.
В нашето семейство липсва само zемния елемент, преобладава водния, малко въzдух zа zабавление и огън zа красота  Mr. Green

# 102
Аз съм много против такива премълчавания. ............, но мисля, че щом човекът е толкова близък, си заслужава да тъгуваш за него от самото начало и да го изпратиш както подобава, пък било то и мислено, а не да се занимаваш през това време с ежедневни глупости...
Точно така трябва да бъде и това им обясних и на моите блиzки, сестра ми бе zаставена иначе и тя мисли като мен и теб.... Само като си помисля, че в деня, в който си е отишла съм се смяла или ругала ме побиват тръпки. И някак си по тоzи начин не успях да се простя с нея Confused

# 103
  • Germany
Петка, моят Сашко също е на 23.09  Peace и си е везнички  Crazy имаше един сайт за детски хороскопи - не се сещам кой беше, ако го намеря ще ти го пратя, отличителното за децата везни е, че са много красиви и не минава човек, който да не им се възхити - мойто си е точно такова  Heart Eyes винаги са ни спирали да му се обясняват в любов случайно хора  Laughing Laughing сега между другото ми се случва същото и със Симон...5мин. за самореклама, извинете ме  Peace

# 104
Първият ден в детската е минал много добре. Сутринта Кали стигна до детската с тичане.

Котарана, моите съболезнования.

Сина ми е зодия овен. Смятах, че овните са много своенравни, с една дума казано - труден характер. Но с това ми мнение бях, докато не се появи дъщеря ми - скорпион. Сега твърдя, че с дете скорпион човек се оправя по-трудно, отколкото с дете зодия овен.

От мен - пожелания за един усмихнат ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт