108 DE или голямото дебнене на самолетни билети и почивки

• 11 403
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Гарги добре, че се предаде, че нямаше дълго да държа фронта  Joy .Още веднъж и тук да ти е лека и безпроблемна бременността   bouquet !

# 151
Ей не изтърпях и се включих.
Вечерница при нас казаха че пределната граница за училище е 30 септември. Моето дете ще е на училище на есен. Само се моля да се справя, че много ме е страх. Все пак сме от една година тук. Не знам колко е натоварено учебното им съдържание.
В детската градина не искам да я оставям, защото всички деца са по малки от нея. Мисля че ще е по добре на училище.
 Честито на всички бременни и накрая здрави и пухкави бебета.

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 12:53 от viki_hrisa

# 152
 newsm24, пардон  newsm22

Аз сьщо сьм на мнение, че щом мога да му спестя на детето една година е добре да се вьзползвам. Няма да остане ненаучено така или иначе Grinning. Сьгласявам се сьщо, че може би има деца, на които би им било по-добре на училище ако са на сьщата вьзраст, но това е все пак строго индивидуално и зависи от родителите. Ако, като му дойде времето сме все още в това село, а не в някое друго Wink тя ще трьгне на училище заедно с нейните приятелки от градината, което сьщо е добре.
 А спонтанните почивки са си супер лукс-да му се наслаждаваме докато можем Sunglasses

# 153
Абе, четох, четох и пак се върнах на предната страница  Thinking

Градска Гарго, така си си при3нала тихичко, че едва ра3брах.  Да е лека и бе3проблемна. На Бибитка, също.
Много 3драве и щастливо детство на Алекс Heart Eyes

Давайте идеи, като, така и така темата е отпускарска. Моля  Simple Smile
3а Варна от Мюхен, няма самолетни билети все още ( 20.03 ). Не ми се пътува от София до Варна. Дали да не отидем до Виена с колата и оттам 3а Варна. Или какво, как ?

# 154
viki_hrisa , ти ще си ходиш ли лятото в Стара Загора? Може и да се засечем там на по кафе. За пределната възраст всяка провинция си има различен срок. Явно при вас е септември.
Я, виж ти, Гардже! Май се събрахте отбор да стискаме палци.
Миналата година люпилнята беше през септември, сега по жътвено време, а?

# 155
viki_hrisa , ти ще си ходиш ли лятото в Стара Загора? Може и да се засечем там на по кафе.
Да, ще си ходим. По рождения ден на Виктория. Няма проблем за кафе. Само да сме по едно и също време.  Simple Smile

# 156
Що? Да не си дала обет за невключване? Laughing

# 157
viki_hrisa , ти ще си ходиш ли лятото в Стара Загора? Може и да се засечем там на по кафе.
Да, ще си ходим. По рождения ден на Виктория. Няма проблем за кафе. Само да сме по едно и също време.  Simple Smile
В началото на юли? Може би ще се засечем. Не съм гледала точно кога излизат във ваканция нашите, че акъла ми стига само до следващата ваканция за фашинга  hahaha

# 158
  • Немция
Добър ви ден!

Гарги, ако не беше допълнението от Паца нямаше въобще да разбера, че очакваш бебенце-защото четях през пръсти! Пожелавам ти лека бременност и един здрав мамин сладур накрая! Grinning
Кога се очаква голямото събитие?
Аз си взех преди малко литература за бременни от библиотеката, за да да не пропусна нещо в морето от информация! Wink

Перла, по-добре пътувайте от Сф до Варна отколкото с кола до Виена и там тепърва да търсите начини за паркиране. Аз пътувам обикновено със спален(влак) в посока Източна Бг, когато кацам в Сф и този вариант все още добре ми понася. Цялата банда заемате цяло спално купе и така... Не знам дали си почитателка на този вариант.

Бискарке, ти пак ли си в Софето? Явно и ти го караш отпускарско, както Мата.

# 159
Що? Да не си дала обет за невключване? Laughing
Май нищо не съм давала  newsm78 до колкото си спомням. Simple Smile  Ама малко ми са далечни темите които обсъждате. На мен ваканциите за сега са ми само на територията на България. Иначе ви следя.
Вечерница ние ще пътуваме най вероятно на 28 юни и до около 16-17 юли ще сме в България. Имам доста работа в Стара Загора и ще се радвам да се запознаем.
Е той пак до далеч стига Simple Smile И аз се чудих какво е това нещо, но ще го науча.

# 160
  • в сърцето на един мъж...
Гардже, честито! Да е лека и безпроблемна!

# 161
Гарге, браво ето какво си правила като не си списвала във форума  Wink Лека, спокойна и успешна бременност ти пожелавам.
Та като ще се народят толкова льовове, предлагам да ги съберем и на място установим дали си отговарят на zодията  Hug, срещата ще е отворена и zа представители на останалите zодиакални zнаци, така ще можем да установим с кой мелят трици и с кой не  Grinning Wink

Перла, ти си zнаеш но от София до Варна също има полети.

Вечернице, много благодаря   bouquet

# 162
  • Germany
Баш сега идвам от Гезундхайтамта, днес ни беше часа за прегледа дали е годен Сашко за училище. Всичко беше Прима и Классе, направо и аз чак се възгордях, само нещо странно се получи - доктора искаше да го прегледа за тестисите дали са му слезли /той нашия си лекар го е гледал много пъти, за сега е нямало проблеми/ но Сашко не му даде да го прегледа  newsm78 Rolling Eyes разрева се, каза Найн, сви се на топка и точка  Shocked newsm78 аз много се озадачих, но док. каза, че нямало проблеми, пита ме дали нямал ОП, че не давал да го пипа  newsm78 викам му няма, никакви проблеми не сме имали, казвам му аз на мойто - Не и не, и док. каза ОК, няма пробл. Но все пак аз съм озадачена, това е ново 20  Confused После ми каза, че само доктор Шленкер - неговия си, можел да го преглежда там  newsm78 newsm78

Иначе, и аз изчаках една година и съм много доволна, че не избързах с училището  Peace

# 163
Деси, от възрастта е. Моя го направи същия цирк. Не дава на никой да го пипа, освен на мен. Crazy

# 164
  • Germany
Деси, от възрастта е. Моя го направи същия цирк. Не дава на никой да го пипа, освен на мен. Crazy

Успокои ме малко. Не, че се притесних супер много, даже малко се позарадвах, че не се показва на непознат - нали се сещате какво ми излезе веднага в главата, а и док. беше много антипатичен външен вид, не знам....не мисля да повдигам въпрос в нас - все пак е голям вече и е добре да не се съблича веднага като му каже някой  Confused

Гарге, честито и от мен   bouquet И аз трябваше да се върна да разбера за какво честитят всички  Hug Дасе обадиш като идвате насам  Hug

Хора да ви кажа Монито май навлиза в бебешкия пубертет  ooooh! ooooh! кво ме чака не знам  Tired Tired навън ходи като избит електрон, колко имаме да тренираме и да се учим - как се движи навън, кое как става  ooooh! ooooh! и най-лошото, че не се поддава на дресировка още - пищи и се заваля по земята  Tired пищи в нас за всичко  Whistling ако му кажа Не, той задължително се хили и ми казва Да  Shocked Друго си е Везна - само веднъж да му понатътиш и после всичко изпълнява, Девата си знам аз, че е проблемна  Wink Whistling

Общи условия

Активация на акаунт