Кредит за панелно жилище-невъзможно ли е вече????

• 6 630
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Не. Т.е. отпускат сигурно, но не се приема сглобяема къща за обезпчечение. И земята е доста "трудна"- стойността й се коригира с голям процент, освен почти задължително е да е в регулация и да имаш разрешително за строеж.

Аха, ясно. Благодаря!   bouquetМоже би заради вида строителство не се отпускат, а би трябвало. Thinking

# 16
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
А добре де, ако заложа земята ,ще ми дадат ли кредит за къщата,която ще се построи върху нея newsm78 newsm78/ не е сглобяема къщата/

# 17
Кой казва, че би трябвало Wink
Кредитът се отпуска И според обезпечението. Ако земята ти е оценена на 100 хил, и примерно приетият процент на дисконтиране за съотв.банка и съотв.вид имущество е 50% ще ти дадат 50 хиляди. Дори и за къщата да ти трябват 200 хил.

# 18
Кой казва, че би трябвало Wink
Кредитът се отпуска И според обезпечението. Ако земята ти е оценена на 100 хил, и примерно приетият процент на дисконтиране за съотв.банка и съотв.вид имущество е 50% ще ти дадат 50 хиляди. Дори и за къщата да ти трябват 200 хил.

С две думи ,ми казваш да не очаквам много Mr. Green Peace

# 19
Горе- долу. От всички обезпечения ми се струва, че е най трудно със земята. При всички положения е по добре да си вземете първо разрешителното за строеж и след това да направите оценка .

# 20
Горе- долу. От всички обезпечения ми се струва, че е най трудно със земята. При всички положения е по добре да си вземете първо разрешителното за строеж и след това да направите оценка .

Аз разрешителното го имам отдавна, пари трябват Mr. Green И сега се замислих, дали не мога да ипотекирам земята,обаче към настоящият момент,едва ли ще ми я оценят на много - извън София е, вярно, в туристическа зона е,ама знам ли  Thinking

# 21
Въобще не е розово положението с кредитите. Май трябва да изчакам по-подходящ момент. Sad

# 22
  • София
За сглобяема къща никога не са отпускали. От известно време някои банки спряха кредитирането на панели и на УПИ-та. Но не съм наясно кои.  Peace

# 23
За панел опускат около 60-70%, преди даваха 70-80%.
Изключи Пощенска и пробвай в другите, а най-добре си вземи кредитен консултант.

Успех!

# 24
  • вече в собствен дом
Имам информация за Булбанк. За панелни жилища отпускат само 50% от сумата.
За сглобяеми къщи неотпускат. Майка ми заложи друг неин апартамент, за да може да си закупи сглобяема къща.
А за строителство също не дават. Ние лично заложихме етажа на родителите на съпругът ми , за да можем да построим нашият/с един етаж по нагоре/ . И след като взехме Акт16 прехвърлихме ипотеката на нашият етаж.

# 25
  • с/у ОколоМръсТното
Въобще не е розово положението с кредитите. .(

до 5-6м. трябва да се отпушат тези кредити. Инак фалит на държавата.

# 26
  • Countryside
Ти, пък Шани, имаме план против кризата - Планът 'Станишев' за 2009   Mr. Green

# 27
Въобще не е розово положението с кредитите. .(

до 5-6м. трябва да се отпушат тези кредити. Инак фалит на държавата.
Сериозно ли?

# 28
  • с/у ОколоМръсТното
съвсем сериозно.
Пък и в скапаната ни държава има само една нашенска банка.

Общи условия

Активация на акаунт