АВГУСТинчето по цяла нощ крещи "Хайде ставайте, на мен не ми се спи"!

• 14 275
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Дони как е Крис? Praynig

Честит рожден ден и дано тези болести ви забравят!  Hug

Честит имен ден и на Ани на мишимади! Hug

Честити месечинки на порастналите ни дечица  Hug

# 61
  • Бургас
Честит рожден ден, Дони!!! Да си жива и здрава и много обичана!

Честит имен ден на Аничка и на Мони!
Честита половин годинка на Ния и Георги!
Да растат здрави и послушни!

# 62
  • Все на втория етаж
Честит рожден ден, мама Дона!   bouquet Всичко най- добро и дано Крис се оправи бързо. И аз сега се чух с майка, Алекс отиде при тях вчера, каза ми, че е настинала, гърло я боли и ние днес явно ще ходим на лекар. Sad

Сигурно сте обсъждали, но аз нали не съм писала скоро, имате ли косопад? При мен положението е плачевно, на кичури ми пада косата, а уж от месец пия и Фитовал на капсули, които ми действат ужасно на стомаха. Tired

Слагате ли ги вече в проходилки и да седят? Аз проходилка мисля днес да купя и ще го пробвам от утре, не помня Алекс дали не я сложих към 7 месец.

# 63
  • София
честит рожден ден,мамадона!!!Бъди щастлива и много обичана!!!

Честит Имен Ден на Аничка на Миши!!!

Честит Имен Ден на Мони на Феб!!!

Честита половин годинка на Ния и Георги!!!

# 64
Ел, темата е супер!
4естити месе4инки на празнуващите днес!
Ние сме добре. Зъб4ето си расте. ядем  плодови пюрета, от зелен4уковите сме опитали само морков.
Сега ви оставям 4е бебка се събуди.
Приятен ден на вси4ки!
ооо, 4естит ровден ден на мама дона! Да си много щастлива!Успех във всяко на4инание и в новата работа!!!

# 65
честито на всички празнуващи! да растат здрави и послушни деца   bouquet
преди 3-4 дни сложихме Венци в паяка, определено не му е интересно. една крачка не направи дори. иначе, когато го изправя ка крачета стои на цяло стъпало, никога не е стоял на пръсти. когато го държим под мишниците прави няколко крачки. засега ще изчакаме с паяка и без това много бързо расте  #Crazy ден през ден рева  ooooh!
Иренка, и моята коса много падаше допреди месец. мъжът ми казваше, че ще оплешивея  ooooh! мисля, че е от хормоните и не е необходимо да пиеш каквото и да било. ще спре от само себе си и ще останеш с коса, споко Simple Smile Simple Smile Simple Smile
п.с. айде тая пощаджйка няма ли да идва вече  #Cussing out искам известие, че съм получала поне една от поръчките си от редут-а  #Cussing out

# 66

Честит Имен Ден на Аничка на Миши!

Честит Имен Ден на Мони на Феб!

Честит рожден ден МамаДона Simple Smile) Много здраве и късмет! От тук нататък все хубави неща!

Дони, надявам се вече да сте добре. За високи температури с повръщане знам, че е много важно да не се обезводните. Ако детето повръща тогава водата се дава на няколко минути по малко-глътка-две.
О, Иренката , тъкмо се чудехме защо те няма толкова отдавна. Добре, че се появи. Мислехме те.
За Венета Райкова - (според  мен) има си такъв тип хора, просто си е такава. Аз нито я харесвам, нито не я харесвам. Не ми е интересна. Иначе я видяхме в Пигис преди месец.

Аз имам да почерпя :

Може би съм казвала, че Точица като реве казва МАМ,МА-МА. Вчера вечеряхме, а тя стоеше до мен в кошарката си и ме гледаше , когато каза ясно и отчетливо най-милото нещо за мен на света -МАМА  newsm68  sling и всичко това защото искаше да опите прегпрялата ми мусака Simple Smile))) Вчера за пръв път готвих такова нещо.

Другото нещо е, че за пръв път заспа абсолютно сама. Само и дадох ръка. Това е- и ние минаваме на режим Mr. Green

# 67
Честит Имен Ден на Ани на Миши и на Мони на Феб!
Честит рожден ден МамаДона!
Много здраве и късмет на всички!

Britt , е как го постигате това със заспиването сами светнете и мене че  гръб не ми остана вече!
Иренка и аз съм така с косата, но четох некъде, че нема майка оплешивчла, та се поуспокоих малко.
Ние снощи спахме, само 2 събуждания, имам чувството че малкия човек усеща когато нещо съм притеснена или напрегната итой затова ги прави тези номера със среднощните фиести. Вчера се поуспокоих малко/благодаря ви най-искрено за което/ и като че ли даде резултат!!

Хайде лек и ползотворен ден на всички!!

# 68
добър ден   bouquet

ДОНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!бъди много здрава, щастлива и обичана! всичко най-на цялото семейство!

честити месечинки на Ния и Георги! бъдете най-щастливите бебета и майки Heart Eyes

Миши, да ти е жива и здрава Аничка!
Феб и Монката да възмажава и да те радва много!

аз съм болна. всичко ме боли, най-вече  глава и гърло Sad еййй не можа да ме подмине..мъжа ми успя на крак да го изкара, да видим аз..най-ме е страх за бебечо  Praynig дано да не го разболея...ходя с маска и се опитвам да стоя в другата стая, ама той си иска внимаие и игра..а ми се струва че нещо покашля от време на време, а сега вече и се втелясах  Sick
взела съм една купчина лекарства и само ги въртя, дано го пресека..

и ние с енареждане в редичката с разваления режим, снощи се буди 2 пъти, първия път само го залюлях, но в 4.30 ревеше като магаре  Shocked няма да се разбереме така...

Брит, и на теб честито, Борис вика мамамамамамам от 2 месеца някъде, даже веднъж каза съвсем отчетливо МАМА и аз така се разьтопих, ама за съжа;ление този усщешен опит беше само веднъж, колкото и на мен да ми изглеждаше супер осъзнато и отчетливо Heart Eyes

Дони, Криско да се оправя бързо миличкия, и стискайте палци да не разболея малкия, чене знам как ще го преживея Cry

# 69
Лю, нашата госпоица заспива само на гърда, което води до това, че много често просто си спи в нашето легло. Преди месец взехме да я местим в нейното легло като заспи. Вчера татко и найнакрая се нави да махмем решетката и аз я кърмих, но нашата само риташе и си играеше. Преместих я в нйното легло, подадох ръка и като се събудих тя спеше и така до сутринта, всъщност още кърти след като яде два пъти в просъница.

# 70
Ха, добро ви утро или по-скоро добър ден  Laughing

Честит рожден ден, Дони!!! Жива, здрава и засмяна; успех в новото начинание и много радост от дечицата!

На сладураната Ния, четита половин годинка! Да продължава да расте и хубавее!!!

На именниците, ЧЕСТИТО!!! Да им пребъде името!

Да почерпя:

за преглъщане

Дони, стискам палци днес Криско да е по-добре Hug

Брит, а каква е твоята количка?! Аз също искам вече да изселя Гого от нашето легло и съм се замислила за легло, на което му се маха преградата newsm78
На Точица браво Heart Eyes

Бубе, да оздравяваш бързо!

Отива да топля пюрето, че ще се събужжда май малкия човек Simple Smile

# 71
Благодаря за пожеланията. Да са живи и здрави всички бебоци. По-късно ще седна че кухнята е след хирошима( калин прави тортата)
Ния ви черпи

Качеството не е добро, защото е от теефона ми, който по принцип снима хубаво....  Crazy Честито на Гого
ДОНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да си жива и здрава и винаги с това страхотно чувство за хумор. Много ни радваш Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 11:45 от graciana

# 72
Честити празници на всички празнуващи! Да сте здрави и щастливи!  Hug Heart Eyes Hug

А пък моите дечица са болнички и затова не съм писала толкова време. Първо баткото почна със сополите и кашлицата, а после и Калоян. Вчера ходихме до педи-то да го чуе и тя като го чу как кашля - веднага антибиотик. Аз реших за всеки случай да изчакам (Яна  Hug), ама нощес беше много неспокоен и после вдигна и температура. И аз естествено се изплаших и му почнах и антибиотика. Ох, милия ми смешко какъв ми е жален - една мръвка малка, а на антибиотик. С едни такива зачервени очички, задълбочи и кашлицата  Cry. А най-лошото е, че изобщо не иска да пие всичките сиропи. Само като ме види с лъжичката или със спринцовката и почна да плаче, дави се и не иска да ги преглътне. Cry Не ще и водата, и хапва по малко. Абе  Confused.............

Съжалявам че развалих хубавото настроение с толкова празнуващи днес, ама...... трябва да си изплача малко мъката, че и без това постоянно ми се плаче и ме хвана набързо депресията. А пък Ники като ме види и само ме пита какво ми е и какво правя, та гледам да се държа. Поне на него му поотминава и той се размина с изписания от педи-то Бисептол.  Confused

Hug

# 73
  • ....от ляво до десния завой...
~ Ч.Р.Д. АВГУСТИНКИ 2008 ~

ЯНУАРИ
22.01.1976г. - branimira76
26.01. 1976г. - *puhi*
27.01. ХХХХг. -  Martini mama

ФЕВРУАРИ
03.02.1980г. - mamadona
04.02.1986г. - shiiila (Мария)
06.02.1977г. - sindarella (Ели)
07.02.1975г. - Asija
16.02.1985г. - buba_85
20.02.1983г. - svetla mama
24.02.1982г. - Таничка Н-С

МАРТ
14.03.1982г. – marian1
18.03.1973г. - kovatcheva
20.03.1980г. – mime_to2
25.03.1984г. - graciana
30.03.1981г. - Котката Марта (Яна)

АПРИЛ
09.04.1981г - PINKI_81
12.04.1975г. – did_ned
13.04.1975г. - ver4eto33

МАЙ
02.05.1976г. - mi6imadi
02.05.1984г. - caprice
07.05.1982г. - stmaya
21.05.1982г. - barabar

ЮНИ
04.06.1977г. - SMG
05.06.1977г. - melfin
05.06.1979г. - andonovag 

ЮЛИ
01.07.XXXXг. - megan77
04.07.1979г. - Steli_Meli
10.07.1980г. - stella_a
12.07.1983г. - Ellle
12.07.ХХХХг. - Bizu
18.07.1986г. - Щастлива мама
22.07.1977г. - ani_d
23.07.1973г. - eya

АВГУСТ
13.08.1976г. - mama_galka

СЕПТЕМВРИ
01.09.1972г. - Колди
04.09.1979г. - malkabubi
06.09.1979г. - svetlaq
07.09.1980г. - nadin13
22.09.1981г. - bobito81

ОКТОМВРИ
18.10.1981г. - Lyu
19.10.1982г. - slun4ogled

НОЕМВРИ
11.11.ХХХХг. - Morskafeia
30.11.1977г. - Poppi

ДЕКЕМВРИ
13.12.1971г. - mary j
13.12.ХХХХг. - Britt
27.12. 1990г. - IntRiGa_GirL(Таня)
28.12.ХХХХг. - бланш

Актуализирано списъче!~
Дони, честит рожден ден!Бъди жива и здрава, много успехи в новата работа! Heart Eyes ~

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 18:53 от Sindarella The Spy

# 74
  • София
Валени,бързо да оздравяват дечицата ти Praynig
Много лошо с тези болести,пращам ти положителната си енергия и едно Hug от мен.
И,горе главата,всичко ще отмине Hug

Общи условия

Активация на акаунт