АВГУСТинчето по цяла нощ крещи "Хайде ставайте, на мен не ми се спи"!

• 14 274
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Страхотна тема Ел все едно за нас е писана!
За водата, благодаря за мненията, тоя нашият док май ще го сменяме, щото нещо си кара по бабини начини и нищо ново не чете, ама на село нема голям избор  Rolling Eyes
Коте нема заспиване душа до 21,00 мрънкане спи му се и не ще и не ще, хем яде в 19,45 но сега - добре, ще пробваме да спим без нощна лапа тази нощ.
лека нощ

# 46
Мама Дона, дано Крис утре е по-добре  Praynig

# 47
Дони-те са ти казали мамите вече всички спешни варианти с/у високата температура, ама го заведи на лекар непременно PeaceВисока си е, говори си за възпалителен процес...аз не съм уж паникьорка, или се старая поне да не бъда, ама при такава температура и упорита-дано нощта е спокойна PraynigИ мамка му-забелязала съм, че винаги когато и без друго на човек му е труден период(както в случая и за теб-нова работа, изпитание си е), вместо другото да е ок, напротив-като, че ли ефекта на доминото ooooh!Стискам палци нещата да се наредят бързо за всички ви Peace Praynig

# 48
За списъка на РД:

20.02.1983 год.

# 49
Ехоооо здравейте  Party

Ей сега успявам да вляза. Вие вече и нова тема сте започнали, а аз още старата не съм си дочела  ooooh!

Ел страхотна е   bouquet Ти вече не си котка, ти си геврек ........... Laughing

При нас нищо ново, освен че Вики се е научила да си отваря устата като риба на сухо и толкова се забавлява, че го прави почти постоянно, с изключение на случаите когато ме види и иска нещо - тогава започва да мучи като крава  Laughing Laughing Laughing

Дони цункай Криско и дано се оправя бързо и да пазите Дениско мамин  Hug Heart Eyes Как мина първия работен ден? Чакам емоционален разказ  Wink

# 50
Здравейте всички!
Въобще не мога да ви смогна да ви изчета. Особено откакто Граци пусна линка с Конквестадор. Много ме зариби с тази игра, че чак нямам време за форума  Grinning. По този повод само предлагам ако иска някой да играем заедно някой път.
Граци, Бланш - ??? Вас видях да споменавате, че играете. Ако имате желание, кажете как можем да се открием, с какви никове сте? Ако има и други, още по-добре.

Честит празник на всички, които имат повод! Много здраве и щастие!

Връщам се да наваксвам, че още старата тема не съм дочела.

# 51
Бранимира тоя "Конквистадор" ми изяде главата  ooooh! Ника ми е същия като този тук, ама още не съм разучила как се играе в стая, нооо и това ще стане  Mr. Green

# 52
Аз разучих  Laughing. Влизаш в стаите и после най-отдолу където пише да направиш нова стая. Там може да си избереш играчи или да натиснеш "някой" и да играеш със случайни хора  Peace.

# 53
Здравейте мамчета на нас с моя мишок не ни остава много време свободно. Като никой път тази нощ спи непробудно. Иначе през нощта се събужда. Обикновено е достатъчно да го залюлея малко и се унася наново, но понякога си плаче докато не го взема в леглото при нас. Пробвам се да го приуча да си ляга малко по-рано, но засега без успех, ако успея да го приспа по-рано се събужда през нощта и почва да си играе и стана вече седмица се отказах от това си намерение.
Любимото му занимание е да си събува чорапките и да ги хвърля или да се промъква под масата с паяка. Не обича да се търкаля много, но с паяка е като фурия. Винаги намира какво да събори или да издърпа и да налапа. Всичко което му попадне в ръчичките минава и през устата. За похапване... скарани сме с кашите, обожава домашно приготвени пюрета. Най-много му харесват с броколи или с грах, но вкрайна сметка мама за него си е най-вкусна  Mr. Green .
Да ви питам вашите бебчовци често ли се запичат. Мишко до скоро беше адски запекан - плачеше, зачервяваше се и пак не можеше да се изходи. Педиатърката му изписа Лактулоза. Вече е много по-добре ходи по 2-3 пъти на ден, но като я спра и пак се запича  ooooh! .

# 54
Добро утро!  Hug
Няма да ви подканям да ставате, защото си е време за сън.  Rolling Eyes Изкарвам поредната кошмарна нощ, не знам докога ще е така, но съм много притеснена. Снощи овладяхме положението към 21-21.30 и към 3.40 пак беше много топъл. През това време естествено Денис става два пъти да яде и да помрънка ей така, просто защото му се добръмчало на маминия котак сладък. Дадох на Криси Нурофен, без да му я премеря, защото реших че не е над 38.5 но той след 20 мин. повърна ярко жълта консистенция, може би колкото една шепа като количество. Вече го вдигнах и измерихме температурата - 38 и успях с кански усилия от моя страна да го склоня да му сложа една свещичка. После каза че му се пика, изпишка се но ме притеснява че урината му е много тъмна. Сигурно се е обезводнил. А педи днес е от 13.30 на работа. Не знам, просто друго какво да ви кажа, освен че много се притеснявам, отдавна не ми е боледувал така. Дано не е нещо сериозно!  Praynig
За работата, като на всяко ново място още нищо не се знае, кой какво ще прави, за какво ще отговаря и т.н. Вчера ни водиха по деловодства, бяхме при председателя и зам.председателите, настаниха ни в две стаи по 5 човека, сложиха ни компютри и ей такива ми ти глупости. Днес ако имаме късмет ще ни разпределят по колегии, може да получиме и чипове за вратите, че обикаляме като коне сега и предполагам че до края на тази седмица ще е така - организационна. Хората с които се запознах ми се струват приятни, 50% сме женени срещу неженени, имаме си само един младеж и така. Като имам повече впечатления ще пиша пак. На всички много благодаря за подкрепата, както и за бързото съдействие за молбата ми за Криси. За пореден път се убеждавам, че дори и ако някой ден мъжа ми ме изхвърли, заради тоя форум  Laughing ще си заслужава  Wink
Ел благодаря ти за разкошната тема. Аз също обожавам Алф   bouquet  Майтап бе, Уили!  Mr. Green Не съм чела почти нищо и не мога да се включа адекватно но и това ще стане, като ми оздравее детенцето  Rolling Eyes

# 55
Днес имам рожден ден и искам да ви почерпя, но на чисто, а не в тъжния ми пост. Почерпката е виртуална, но нека да е за драве на всички ни и най-вече на дечицата!

И бебоците ви не забравям  Wink

Наздраве и приятен ден на всички ви!!!

# 56
  • Germany
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДОНИ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВИНАГИ ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА! Заповядай:

Дони, да пазиш Крис  Peace. Явно усеща милия, че нещо се променя около него и това може да е реакция, но ти ще се справиш и с това, не се съмнявам. Дано днес всичко е наред и имаш настроение да празнуваш  Peace.

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА И НА НИЯ И ГОГИЧА, да са живии здрави, винаги засмени  Peace.

Вчера ходих и купих нов вид мляко на Милупа 2, но и него не пожела да опита, сложих я да си легне гладна в 19,00, цяла нощ мрънка, но я оставих да огладнее и в 5,30 си изпи млякото без проблем  Twisted Evil, май това е номера при нас. Днес ще видим, каквото дойде.

Сега си говоря с един приятел от Калифорния - няма криза, няма студ, искам и аз  smile3514

Щях да забравя - днес ще карам само на чай, че не мога да си обуя нито един панталон, ужас  smile3515, е може и някой морков да добавя  Mr. Green.

Хубав и усмихнат ден.

# 57
Дони мила
Честит рожден ден!
Щастлив живот, прекрасна младост,
Желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост,
да бъдеш истински човек.

И нещо малко но от сърце

# 58
И аз черпя днес - моята малка сладка Анна има имен ден!

Дони,здраве,здраве и ....здраве!

# 59
Добро утроооо Hug

Доника, честит рожден ден мила майчице! Желая здраве преди всичко, успехи до всичко с което се докоснеш и много изненади. Стискам палци Криско да се оправи бързичко и да загърбиш грижите. Целуваме ви!
Миши, честита именничка. Да продължава да расте такова златно детенце и от здраве да не се оттърве. Целувки и за вас! Hug

Е хайде и аз да се наредя на опашката от черпещи...и дребчо днес е именник...бреее че празненства днес

Чистити месечинки на малките бръмбърчета!

Лек и усмихнат ден ви желая!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт