АВГУСТинчето по цяла нощ крещи "Хайде ставайте, на мен не ми се спи"!

• 14 276
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Не само че преиграва ами направо прекалява.Лично аз Венета изобщо не я харесвам.Гот и е да тормози другите,но когато нея я натиснаха във Вип брадър никак не и беше добре.

# 31
Миши, на мен Венетка ми е страшно антипатична, така че няма смисъл да и коментирам поведението #2gunfire.

# 32
Момичета здравейте!  Hug
Моля за съвет, много съм притеснена. Криси ми е с 39.8 почти цял ден. Кажете ми нещо различно от оцет, аналгин, студен душ и панадол и нурофен. След всички тези неща малко я посвали но пак е висока! Много съм притеснена. Моля ако някой знае нещо да пише  Praynig

# 33
Момичета здравейте!  Hug
Моля за съвет, много съм притеснена. Криси ми е с 39.8 почти цял ден. Кажете ми нещо различно от оцет, аналгин, студен душ и панадол и нурофен. След всички тези неща малко я посвали но пак е висока! Много съм притеснена. Моля ако някой знае нещо да пише  Praynig

Той колко тежи и колко аналгин му даваш?
Други оплаквания има ли?

# 34
аз се сещам за свещички Ефералган, ние ги ползваме в краен случай

и бързо да се оправяте, че аман от тези болести Praynig

# 35
  • Пловдив
mamadona дано Криси се оправи бързо  Praynig, наистина аман от тия болести. Съвет не мога да дам за Т, но ще се моля да оздравява бързо  Hug

Интрига, количката ми изглежда хубава, но за лятна ми идва малко скъпичка. Иначе без борд и покривало е към 155 лв.
Аз също ще купувам лятна, но още идея нямам каква.

Ellle   bouquet за темичката! И аз харесвам Алф  Wink

Да се похваля, че стерилната ми урина е без бактерии.
Обачее, такава глава ме зацепи  Confused.
Лека вечер от мен  Hug и спокойни сънища на малките съкровища.
И ние сме още от беззъбите  Laughing, кога ли ще се озъбим  Thinking.

# 36
температурата е 39.8, тежи 22-23 кг. други оплаквания няма, боли го корема и веднъж е повърнал на фонтан, но сутринта, баба му е дала вомитусхил и оттогава не е повръщал. цял ден е на компреси, аз като се прибрах го полях с хладък душ, взел е и 1/2 ампула аналгин и сега му дадох и нурофен.малко взе да поспада

# 37
температурата е 39.8, тежи 22-23 кг. други оплаквания няма, боли го корема и веднъж е повърнал на фонтан, но сутринта, баба му е дала вомитусхил и оттогава не е повръщал. цял ден е на компреси, аз като се прибрах го полях с хладък душ, взел е и 1/2 ампула аналгин и сега му дадох и нурофен.малко взе да поспада

Пиле, на тези килограми трябва цяла ампула.
Аналгинът е една капка на килограм тегло, а в един мл има 20 капки.

Ако не се оправи, бягайте в Педиатрията, там има спешен кабинет.

# 38
ДОни,редувай на два часа Нурофен и Панадол (или какъвто имаш парацетамол)... и ако не повръща.От Аналгина ще спадне.Има и специални лепенки за спадане на Т,но сега няма време да тичаш до аптека.Давай с оцета - на дланите и ходилата основно.Ако я качи пак и е висока  -  вместо през устата да даваш нещо ,сложи свещичка за по-бързо действие.

# 39
аз се сещам за свещички Ефералган, ние ги ползваме в краен случай

Свещичките Ефералган съдържат прост парацетамол. Могат да се редуват с аналгин и ибупрофен (нурофен).
А аналгинът само при темп. над 39 градуса.

# 40
  • Бургас
Да се запиша и аз в новата тема.
Ел, Алф е супер   bouquet
Миши, за Венета ще каже човек, че само тя е бременна , наистина доста преиграва.  Wink
Дони, дано на Криси да му спадне Т   Praynig

Ние днес бяхме на консултация - мишката ми е качил само 200гр  Sad и 2см. Малко се притесних, ама си е жизнен, весел и доста подвижен. Биха му противохепатитната ваксина и горкичкото плака. Утре ще събираме урина и ще го водя да му вземат кръв, да видим какви ще излязат изследванията после... Купих и аз калкарея да го пробвам, че както си седи и започва да ме гризе я по рамото, я по ръката и му се белеят венците.

# 41
Здравейте и от мен Simple Smile

Не мога да ви изчета напаво.
Ел, мерси за темичката   bouquet

Рожденият ден мина много добре...За съжаление нямахме вода в събота вечерта и неделя до обяд, но все пак се справих с приготовленията.
И ето сега снимка на прословутата торта...ще кажа само едно...2 ЧАСА!!! Всички останали ястия ги приготвих за толкова време ooooh! И за това казах...торта вече от сладкарницата  Mr. Green
Но иначе стана много вкусна..мммм...

Всички болнички да се оправят!
Айде бягам, пък после ще ви дочитам...

# 42
  • Все на втория етаж
Момичета, как сте, сигурно сте ме забравили... Sad  Нямам почти никакво време за компютъра. Макси още няма зъби, но един долен почти е избил, иначе е кротичък що годе. Нощият му съм започва в 18 часа. Rolling Eyes  Яде към 10 отново и пак заспива до към 4- 5 , тогава отново яде и играе един час и заспива до към 7, когато тотално сме станали, обикновено така ни е графика. 7150 кг. на 64 см. е , расте много добре. Все още е предимно на мляко, яде пюрета по малко, вода и сок отказва. Не знам как ще го захраня, не иска нищо от лъжица.  Tired Иначе е жилка голяма, ще кача снимки тези дни и ще гледам по- редовно да се включвам. Grinning

Мама Дона, дано Крис се оправи бързо. Аз на каката давам Панадол, Аналгин и оцетени чорапки.

# 43
Овладяхме я мръсницата! Много ви благодаря!  Heart Eyes Утре се надявам да сме по-добре и да имам възможност да ви прочета и да попиша, вечерта разбира се!  Peace Лека и спокойна нощ на всички и стискайте палци и за мен да е така! До утре...

# 44
  • SZ
Дони,съжалявам ,че след дъжд качулка,но сега влизам.
При такива температури освен това което са споделили колежките,може да се слага лед под мишниците и в ингвиналните гънки,също и на сгъвките на колената.Малко е неприятно,ама като опре ножа у кокала,няма приятно неприятно.Вземаш лед,слагаш го в наелонови торбички,завързваш ги здраво,увиваш ги в някаква кърпа и ги слагаш където казах.
Силно се надявам и ти пожелавам да нямаш вече нужда от този съвет!
Гушки и цунки и споко!!!  love001

И пак да напомня и в тази тема:качвайте снимки за новите колажчета във "Фотоколаж-2" и ги надписвайте,моля!

Общи условия

Активация на акаунт