® E-bay - тема 21

• 38 834
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета!
Първо искам да се извиня, тъй като мисля, че въпроса ми не е съвсем за тук...  но мисля, че ще можете да ми отговорите. Отскоро пазарувам чрез Пейпал. Поръчах два телефона за мен и една колежка оттози сайт: www.unlockedphones.eu - платих, чрез Пейпал. Сумата е изтеглена от картата, поръчката е направена на 23.01.09, но когато вляза в акаунта си на сайта с телефоните, за да видя статуса на поръчката ми изписва, че все още не е шипната. Писах няколко пъти на сайта и ми дадоха обяснение, че поради празниците и Лунарната нова година в Китай, пощите им работели на половин работен ден и все още не са взели номера за проследяване на пратката... това щяло да стане до 2 дни. Изминаха 4 или 5 дена оттогава и пак нищо. Въпроса ми е - може ли да се пусне диспут в Пейпал за сайт извън Ибей?
Другото, което искам да попитам е: какво се случва ако не платиш за търг, който си спечелил?
Още един път се извинявам, за въпроса, който не е съвсем на място, но се надявам да знаете отговора...  Embarassed
Благодаря ви предварително!  Hug  bouquet

# 46
  • София
Здравейте момичета!
Първо искам да се извиня, тъй като мисля, че въпроса ми не е съвсем за тук...  но мисля, че ще можете да ми отговорите. Отскоро пазарувам чрез Пейпал. Поръчах два телефона за мен и една колежка оттози сайт: www.unlockedphones.eu - платих, чрез Пейпал. Сумата е изтеглена от картата, поръчката е направена на 23.01.09, но когато вляза в акаунта си на сайта с телефоните, за да видя статуса на поръчката ми изписва, че все още не е шипната. Писах няколко пъти на сайта и ми дадоха обяснение, че поради празниците и Лунарната нова година в Китай, пощите им работели на половин работен ден и все още не са взели номера за проследяване на пратката... това щяло да стане до 2 дни. Изминаха 4 или 5 дена оттогава и пак нищо. Въпроса ми е - може ли да се пусне диспут в Пейпал за сайт извън Ибей?
Другото, което искам да попитам е: какво се случва ако не платиш за търг, който си спечелил?
Още един път се извинявам, за въпроса, който не е съвсем на място, но се надявам да знаете отговора...  Embarassed

Не знам дали може да се пусне диспут за стоки извън ибей - може и да може. Но не затова се включвам. В Китай наистина днес е първият работен ден след новата им година. Затова моят съвет е пиши им сега или утре сутринта пак  (тогава там е следобед) и напомни за номера. Изчакай ден-два за техния отговор и тогава пускай диспут. Мисля,че цялата минала седмица повечето китайци бяха във ваканция заради новата година. Така че забавянето може да е обяснимо.

# 47
Здравейте момичета!

Не знам дали може да се пусне диспут за стоки извън ибей - може и да може. Но не затова се включвам. В Китай наистина днес е първият работен ден след новата им година. Затова моят съвет е пиши им сега или утре сутринта пак  (тогава там е следобед) и напомни за номера. Изчакай ден-два за техния отговор и тогава пускай диспут. Мисля,че цялата минала седмица повечето китайци бяха във ваканция заради новата година. Така че забавянето може да е обяснимо.

Може да се пусне диспут щом е палтено през ПП, но ако искаш изчакай още няколко дни, както те е посъветвала desi_9025.

# 48
Получих пакет които бях отписала отдавна и парите ми бяха върнати отдавна с диспут,но не това е което исках да кажа.........
познаите от къде иде пакет изпратен от Англия до Българиа????
Малко е поседял в братска РУСИЯ,от прехвърляне и размятане се е поокъсал и братушките ми го преопаковали,изхабили 2метра тиксо с Московски щампи #Crazy #Crazy
А тоз месец - 8 диспута ще пускам май,вече 28 дена ги няма нещата  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 49
Благодаря за отговорите   bouquet Ще поизчакам още малко, та да видим какво ще стане....

# 50
Ще следя темата, тъй като и аз съм зарибена от този ebay. Невероятни нещица предлагат.

# 51
  • Варна
Пък аз си пратих детето до Горна баня...пак съм  спала и неразбрала, че адреса на емпреса в сайта в дир-а не е актуален. ooooh!
Взел си е пакетето де ама ми иска пари и за собствения си шипинг из София. Laughing

# 52
  • Пловдив
Хора моля ви дайте малко инфо чакам чанта от Хонг Конг /от американския ибей/ пусната на 16.01 и още я няма,колко трябва да чакам и после да пусна диспут?Не ми даде и номер на пратката за проследяване.

# 53
Хора моля ви дайте малко инфо чакам чанта от Хонг Конг /от американския ибей/ пусната на 16.01 и още я няма,колко трябва да чакам и после да пусна диспут?Не ми даде и номер на пратката за проследяване.

Разбързала си се. От Хонконг - между 3 седмици и месец. А и днес им е първият работен ден след Новата година.

# 54
  • Пловдив

Разбързала си се. От Хонконг - между 3 седмици и месец. А и днес им е първият работен ден след Новата година.

Благодаря ти успокои ме  Hug Laughing
А по принцип кога се пуска диспут за нещо ако не ти е дошло няма ли някакъв срок?

# 55
  • някъде там
Не може да ви изчете човек Whistling

# 56
А какво става ако не платиш за търг, кйто си спечелил?  Rolling Eyes

# 57
Продава4а ще пусне диспут за неплатен търг после ибей ще ти сложат
strike  които има валидност 30 дни
а след няколко страйка(мисля 4) SUSPENDET...блокирват ти акаунта и колкото и акаунта да си направиш рано или късно по ИП,Пейпал акаунт и т.н ти ги блокирват и тях bowuu Из4етох една библиотека материал за Суспенцията bowuu Blush

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 13:43 от мама * Миа *

# 58
  • София-Лагера
Продавача пуска диспут.

# 59
Някой беше питал за best offer:

В www.goofbay.com се отива на Ebay tools - там има Best offer check (или нещо подобно). Пише се името на продавача и то намира какви оферти са му били направени, колко са приети. Вижда се статистика на % приети оферти и среден % на намалението на цената, получено чрез най-добра оферта.

Благодаря   bouquet Ама сте се разписали днес  ooooh! 4 страници за половин ден  Mr. Green

Да попитам Кларкс, купихте от магазина на Кларкс или от Ебай. Ако сте пазарували от сайта на Кларкс момичето от Емреса ли плати вместо вас?

Общи условия

Активация на акаунт