® E-bay - тема 21

• 38 767
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Я аз да питам как ще постъпите ако на страницата, където е артикула има обявена цена от 12 евро за  доставка, а при плащането ви кажат, че всъщност доставката е 22 евро и  и бей са сгрешили.  Месец след търга цената за доставка на артикули до България продължава да стои 12,5 евро. #Crazy

Ще пиша на продавача, че смятам да се оплача на Ибей, защото променя условията на сделката след края на търга.
Няма право да го прави. Ако продължава да ти иска повече пари - оплачи се на Ибей.

Аз отказах сделката, отделно пуснах оплакване до И бей и на него му пуснах отрицателни оценки-сега ми пишат някакви гневни писма "как не ме е срам"  Laughing

Не е трябвало да се отказваш, а да настояваш да ти доставят нещото на тази цена. Вие сте сключили валиден договор при тези условия- грешката е на продавача и той си плаща "щетите". А оправданието "от ибей са сгрешили нещо" е направо смешно, не ибей, а продавачът пише условията и каквото напише той това ще излезе. А ако действително е убеден, че вината е в ибей, то тогава да си търси разликата в сумата от тях, от какъв зор ти ще плащаш за грешките на другите.
Ти даде ли им време да реагират и да си осмислят грешката или веднага им изпляска червената точка?

# 166
Току-що говорих с Емпреса по Скайп, по принцип няма нищо против да препраща пратките с други куриерски фирми / освен Еконт/, но при условие, че ние тук, от сайта, си изберем 1 куриерска фирма, която сметнем за на-изгодна за нас, тъй като в Бг сигурно има над 20 фирми и ще бъде много трудно на всеки да препраща с различна фирма...

# 167
Момичета,някой има ли рег с първоначален английски адрес?
Аз добах адреса на Емпреса,но пак не ми дава да наддавам в търгове,които са само за Англия.
Моля,ако някой има да ми направи услуга.  Praynig

# 168
  Ето ги тарифите на Лео Експрес, изключително коректни са, ползвам  ги често.

# 169
  • на пистата
интерлогистика също са добри.

# 170
  • Варна
Да, на Интерлогистика цените са добри и са коректни. Peace

От Лео експрес не съм доволна - минат веднъж и не повтарят, ако не открият никой, не се обаждат по телефона, а само лепват бележка на входа, при това офиса им е на майната си - трябва да мина половината град, за се добера до тях, а работното им време  съвпада с моето. Rolling Eyes

# 171
  • София
Туку що без да искам си ъпгрейднах акаунта в ПейПал на премиум Blush
Дали ще ми вземат някакви такси за това? Crazy

# 172
На мен пък са ми звъняли. Даже веднъж бях пратила едно пакетче до Божурище, което го няма в тяхните списъци изобщо. Бяха много любезни, допълнително ми звъняха от София  за да питат дали ще има човек на адреса и кога ще е удобно да го посетят. Получател беше братовчедка ми, която е с новородено бебенце, оставила си телефона в другата стая и не е чула като и звънят от Софийския офис . Както и да е, направиха жест и занесоха пакета, за 5лв се разходиха до Божурище Crazy Щом казвате за Интерлогистика хубави неща-вярвам ви. При нас има техен клон, не съм запозната с тарифите им. Само да не е Еконт и Спиди, че дерат по сто кожи. Пък и нали ви бях писала как се разправях със Спиди точно по празниците, чак после ми върнаха пари #Cussing out

# 173
  • Варна
Спиди и аз не искам да ги чувам - ужасни са и дерат кожи яко. Rolling Eyes

# 174
Да, ама като им написах едно гневно писмо и в първия работен ден ми се обаждат мазно-мазно...хъката мъката...да ви върнем 3лв, станало объркване Crossing Arms. Гадове такива, за пакетче с големина и тежина на 2 кутии цигари ми взеха 11лв #2gunfire Стандартна пратка от врата до врата, без всякакви екстри и наложен  платеж.

# 175
  • Пловдив
Поради това, че съм работила в куриерска фирма, а покрай он-лайн магазина ни сме изпробвали почти всички куриерски фирми, да споделя и моето мнение  Simple Smile
За мен най-коректни са Еконт и Интерлогистика. Само с тях не сме имали проблеми и винаги всичко е било доставяно в срок и без нарушения на опаковката или повреди.
За Спиди - е нямам думи колко са занагляли напоследък. Ползвахме ги редовно, общо взето за един и същи тип пратки, кашони, леки, но обемни. Е, един път ни таксуват 18 лв, един път 26 лв, после пак 18 лв, но след последния път, когато ни таксуваха 48 лв, вече смятам да ги отсвирим. Все пак не може цената на услугата да зависи от цикъла на служителката в офиса.

# 176
  • Варна
Още един глас за Лео експрес. Наистина като цени мисля, че са най-изгодни в момента.

# 177
  • София
Аз пак да каже кого издирва Мариела от Емпреса: 1. Е. Иванова; 2. Иван Владимиров; 3. Елена Фетисова.  Свържете се с нея - има пратки за вас.

# 178
  • Бургас
desi_9025 това означава ли, че Лондон се е размразил и Мариела е почнала да получава пратки?

# 179
  • София
Доколкото разбрах от нея - получава пратки от куериери, но от Royal mail още нищо не е идвало. Но може да се свържеш с нея по скайпа и да питаш конкретно за теб как стоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт