® E-bay - тема 21

• 38 572
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Може ли да ви питам,че не искам да чета цяла тема,купували ли сте си парфюми от сайта,аз търся един и само там  го има,така че споделете впчатления.Само оттам не съм пазарувала,ама ако се наложи .........Simple Smile

# 601
От кой сайт?  newsm78

# 602
# 603
 smile3501 Хубава работа,ми нали темата е за E-bay

# 604
Има около 30 тина ибея .....................

# 605
# 606
  • виртуално
дай линк, ако искаш конкретен отговор
аз съм купувала парфюми от английския, внимателно чета да не е тестер и какво е описанието - доволна съм

# 607
Има около 30 тина ибея .....................
И във всеки от тях хиляди сайтове на продавачи .....
DVD, като за добре дошла покажи кой парфюм си си харесала  Simple Smile

# 608

Вивиян
аз пък съм 1000% сигурен че никъде не съм написал на колко ставам ... може и на 55 да съм
 Joy
ама сега да не виждам анкети
Пенсионер ли е Дуранго
Мерцедес - ти си знаеш за хубавите майки и Ларедута ...
Дуранго наборче си значи,да кажа на останалите ,това е най хубавата възраст hahaha
а това от пощата днес пдори питах жената няколко пъти дали е сигурна че е така и тя потвърди,така е  Peaceот дълбоката провинция на Бургаска област

# 609
# 610
Дуранго наборче си значи,да кажа на останалите ,това е най хубавата възраст hahaha
Е вчера цял ден честитихме и така и не разбрахме кое наборче сте  newsm78
Вивиан, във всеки случай не ми се вярва да сте на една възраст, Дуранго помни социалистическото минало много добре, трябва да е бил още тогава в зряла възраст  Joy

Дуранго, ние за Ларедутските кашончета пращаме мъжете си, само ибейските си ги взимаме сами  Mr. Green

DVD, и двата нямат обявена доставка до България, трябва да питаш продавачите дали биха изпратили дотук и за колко. По - добре прочети малко в първия пост на темата да си изясниш някои подробности.

# 611
  • виртуално
DVD - първото можеш веднага да го купиш, има и цена за транспорта ( общо е около 40 USD)
тук е малко по-евтин http://cgi.ebay.co.uk/NIB-LAPIDUS-WOMAN-TED-LAPIDUS-PERFUME-3-33 … =item250325440521

второто е тестер, лично аз не бих го купила
ето оригинален http://cgi.ebay.co.uk/Joop-Le-Bain-75ml-2-5-fl-oz-Eau-De-Parfum_ … 39%3A1|240%3A1318

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 20:04 от Рапунцел

# 612
Е вчера цял ден честитихме и така и не разбрахме кое наборче сте  newsm78
Вивиан, във всеки случай не ми се вярва да сте на една възраст, Дуранго помни социалистическото минало много добре, трябва да е бил още тогава в зряла възраст  Joy

Дуранго, ние за Ларедутските кашончета пращаме мъжете си, само ибейските си ги взимаме сами  Mr. Green
Пепи не дойде лятото на ракия и американски домати Mr. Green,а за набора ще кажа че съм един възрастен тинейджър  hahaha

# 613
Виви, лятото бях под шосето, там не никнат домати, само хотели  Laughing
Рапунцел, не виждам доставка до България, аз ли не гледам добре  newsm78

# 614
  • виртуално
на линка,  който DVD даде доставката е по-долу в таблицата international 19.95 USD

двата, които аз давам имат доставка до България

Общи условия

Активация на акаунт