® E-bay - тема 21

• 38 608
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • на пистата
момичета и момчета,да знаете как да търся на английски ботички отпред с дупка,тези отворените отпред,дали имат някакво специално наименование newsm78 ей такива

# 646
  • Варна
Само аз ли не мога да се разбера с англ. за доставка до Епреса newsm78, даже в момента имам unpaid case open.

Искам да попитам, само в Ибей ли си сменяте /или добавяте/ адреса с този на Епмпреса, аз дори попитах в answer center на Ибей и там ми отговориха, че продавачът е длъжен да изпрати до адреса в Пейпал, обърнете внимание, иначе си губи Seller protection!?

Като ви откажат да пратят до адреса на Емпреса, с какво ги заплашвате, аз гледах, няма основание за диспут/оплакване към Ибей.
Току що платих поредното нещо на английски продавач с доставка до англия на адреса на импреса, снощи платих друго. В момента и двата адреса/Registration address и postage addres / на ибей акаунта ми съм сменила с техния защото за едните сандалки на Сиси не ми даваха да пусна оферта с бг регистрация на акаунта. Смених и негои всичко си мина нормално.
Адреса за доставка съм го сменяла 4 пъти с различни защото съм купувала на други хора и са пращали директно на тях. Никога никой не е протестирал, че адреса за доставка не съвпада с адреса с който съм си се регистрирала в пейпал.
Никаква допълнителна комуникация не водя с продавачите. Един само ми съобщи след като видя, че наддавам, че не шипва до България, казах му, че ако спечеля ще му дам адрес в Англия и той не реагира, после платих. Не съм пипала нищо по пейпал акаунта си.
Твоя продавач от англия ли е? Би трябвало като тръгнеш да плащаш и смениш адреса за доставка цената зададена от него до Англия дса се начисли автоматично и да платиш без проблем. Не разбрах какво те спира?

# 647
  • Бургас
момичета и момчета,да знаете как да търся на английски ботички отпред с дупка,тези отворените отпред,дали имат някакво специално наименование newsm78 ей такива

С  peep toe ankle boots излизат подобни. Ето тук  Peace

# 648
  • София
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Трябва да платя нещо през пейпал което поръчах но не от ибея.
Дали са ми имеил адрес като Account !

Моля !!!!!
Ще черпя !!!!

# 649
Моята карта е дебитна на Прокредит и да поръчката ми е под 100 и незнам.Пратих съобщение на продавача че имам проблем с банката но той не ми отговаря,в понеделник ще хода до банката дано да се оправя в срок че много я искам тази рокличка а доколкото зная няма да мога да я поръчам пак че ще ми лепнат някаква гадна оценка.
To Bulgaria -- FREE P&P за доставката сигорно ли е че ще е безплатна или да питам преди да участвам в търга?

А когато на продукта пише  newsm78
И също благодаря на всички които ми помагат   bouquet
  zdravey samo iskam da ti kaja che tova e dostavka za smetka na poluchatelq za da ne ostanish posle iznenadana ot sumata  Simple Smile

# 650
  • софия
Искам да попитам, само в Ибей ли си сменяте /или добавяте/ адреса с този на Епмпреса, аз дори попитах в answer center на Ибей и там ми отговориха, че продавачът е длъжен да изпрати до адреса в Пейпал, обърнете внимание, иначе си губи Seller protection!?

Като ви откажат да пратят до адреса на Емпреса, с какво ги заплашвате, аз гледах, няма основание за диспут/оплакване към Ибей.
Сега се опитах да добавя адреса на Емпреса в ПейПал. Не мога да променя държавата. Тя се изписва най-отдолу, без да може да се променя newsm78
Иначе аз съм добавила адреса на Емпреса в Ебей. Преди 2 дни пуснах 1вата си поръчка за там и не зная да има проблем (чук-чук).

# 651
Флаш, стигнах дотук, защото ме домързя да си сменя postage addres в Ибей, а и първо купих от този същия един друг артикул, платих си доставка зо БГ и после го питах, дали ако играя за още нещо от него ще ми прати двете неща до ЮК, мазния англ. ми обеща и ми каза даже 4.95 за двата тестера-това са тестери на парфюми, за доставка до юк, но после не ми отговаряше на мейлите изобщо.
Между другото, сега погледнах в неговия фиидбег, мръсникът ми е продал второто спечелено нещо, не може да има два абсолютно еднакви тестера - има ли право на това, и мога ли сега, в обяснението защо не съм платила, да напиша моите подозрения.

# 652
  • виртуално
Моята карта е дебитна на Прокредит и да поръчката ми е под 100 и незнам.Пратих съобщение на продавача че имам проблем с банката но той не ми отговаря,в понеделник ще хода до банката дано да се оправя в срок че много я искам тази рокличка а доколкото зная няма да мога да я поръчам пак че ще ми лепнат някаква гадна оценка.
To Bulgaria -- FREE P&P за доставката сигорно ли е че ще е безплатна или да питам преди да участвам в търга?

А когато на продукта пише  newsm78
И също благодаря на всички които ми помагат   bouquet
  zdravey samo iskam da ti kaja che tova e dostavka za smetka na poluchatelq za da ne ostanish posle iznenadana ot sumata  Simple Smile
поръчвала съм доста неща с безплатна доставка до България (предимно от Китай и Хон Конг) и не съм плащала нищо за траспорта, явно го включват в по-висока цена на стоката

pinka - дай линк за да ти кажа със сигурност

# 653
Най-после ще си получа телефоните от Хонг Конг, за които пуснах диспут в ПП... Обадиха ми се от DHL и в понеделник ще са в  България, а във вторник ще са на митница.... Телефоните са на обща стойност 160$ Ето ги и тях: http://unlockedphones.eu/unlocked-phones-giorgio_armani-1 - 2бр. Дали на митница ще се заядат, че стойността им според тях е по-висока? Как мислите?  Rolling Eyes Все пак са ментета, а не оригинал....

# 654
  • Пловдив
Момичета, можете ли да ми обясните как се плаща когато спечеля две или повече неща от един продавач? Доколкото разбирам, не се плаща през сайта, а продавачаът трябва да ми изпрати инвойс по имейла. Така ли е? И аз ли трябва да му изпратя e-mail адрес, или той го вижда в профила ми?

# 655
Чакаш да ти прати инвойс, той ти вижда имейла, не е нужно да му го пишеш предварително. Но е добре преди да купуваш да го попиташ колко пари ще ти иска за комбинирана доставка, защото някои продавачи не дават никаква отстъпка, т.е. плащаш си все едно ти е изпратил 2 или повече пакета.

# 656
  • varna
Флаш, стигнах дотук, защото ме домързя да си сменя postage addres в Ибей, а и първо купих от този същия един друг артикул, платих си доставка зо БГ и после го питах, дали ако играя за още нещо от него ще ми прати двете неща до ЮК, мазния англ. ми обеща и ми каза даже 4.95 за двата тестера-това са тестери на парфюми, за доставка до юк, но после не ми отговаряше на мейлите изобщо.
Между другото, сега погледнах в неговия фиидбег, мръсникът ми е продал второто спечелено нещо, не може да има два абсолютно еднакви тестера - има ли право на това, и мога ли сега, в обяснението защо не съм платила, да напиша моите подозрения.

погледни си в май ибей в описанието на тестера дето си спечелила колко има в наличност,под цената на доставката има описание какво количество от продукта продава продавача.така ще разбереш дали го е продал въпросния тестер на друг Peace

# 657
Най-после ще си получа телефоните от Хонг Конг, за които пуснах диспут в ПП... Обадиха ми се от DHL и в понеделник ще са в  България, а във вторник ще са на митница.... Телефоните са на обща стойност 160$ Ето ги и тях: http://unlockedphones.eu/unlocked-phones-giorgio_armani-1 - 2бр. Дали на митница ще се заядат, че стойността им според тях е по-висока? Как мислите?  Rolling Eyes Все пак са ментета, а не оригинал....
казано чесно не те съветвам да твърдиш пред митницата че са ментета, тогава подлежат на конфискация по закона за защитата на търговските марки

# 658
  • София
Момичета, можете ли да ми обясните как се плаща когато спечеля две или повече неща от един продавач? Доколкото разбирам, не се плаща през сайта, а продавачаът трябва да ми изпрати инвойс по имейла. Така ли е? И аз ли трябва да му изпратя e-mail адрес, или той го вижда в профила ми?

Можеш също да тръгнеш да плащаш и би трябвало да ти покаже и двете неща от този продавач, а някъде до или над първото има линк Request total from seller - натискаш го него, избираш адреса, на който искаш да ти ги прати и му го изпращаш. Така си искаш фактура за комбинирана доставка Hug

# 659
  • Варна
Днес получих това http://www.prikachi.com/files/601496m.jpg

Много ми харесаха и съм си уцелила точно номера.
Само че на пакета се виждаше, че доставката е 3 лира, а на мен продавачката ми взе 7 лири. Има ли смисъл да е питам що така или не?

Общи условия

Активация на акаунт