® E-bay - тема 21

• 38 571
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Благодаря  Hug Чакам я да ме "одобри" на скайпа, че не отговаря, а през това време ще се разровя за още парцалки  Joy

# 631
  • Sofia
Ах тиииииииии  Mr. Green

# 632
хммм
а защо не се замислите за обратния вариант, да не въртят емпресата празни курсове
Да шиткате в английския ебей колички чиполино и бертони а емпресата да ги карат до там и да ги пускат
 Joy

# 633
  • софия
хммм
а защо не се замислите за обратния вариант, да не въртят емпресата празни курсове
Да шиткате в английския ебей колички чиполино и бертони а емпресата да ги карат до там и да ги пускат
 Joy
Joy JoyТи си новатор-експериментатор!

# 634
  • Русе

Рапунцел, на първия линк, който е дала DVD пише Ships to: N. and S. America, Asia, United Kingdom, Australia, което ще рече, че тези 19.50 $ не се отнасят за Европа. А и България я няма в списъка на възможните страни. А за твоите линкове, да, с доставка до тук са  Peace
Пепи,в твой интерес е да четеш по-внимателно това,което пишат продавачите:  Peace
В случая парфюма има международен шипинг INTERNATIONAL ONLY   $19.95 .Погледни надолу от снимката има табличка.

zhekova , ще ти поставя задача. Mr. Green

За колко време ще откриеш надписа в обявата, че продавача не шипва до Германия и Европа? Wink
Ако ползваш жокер помощ от съфорумки, ще ти кажем с какъв цвят е написано. Joy

# 635
Е немога и немога да платя,все този надпис ми се появява
This card cannot be used for this transaction. Please choose a different way to pay, or add another debit or credit card to your account.
какво ли значи уж всичко направих както трябва,регистрирах се в пей пал вчера но нямам още четирицифрения код данеби да е затова?

# 636
  • виртуално
случвало ми се е , след около час пробвах пак и платих
ако сумата е под 100 този код не ти трябва за сега

# 637
Е немога и немога да платя,все този надпис ми се появява
This card cannot be used for this transaction. Please choose a different way to pay, or add another debit or credit card to your account.
какво ли значи уж всичко направих както трябва,регистрирах се в пей пал вчера но нямам още четирицифрения код данеби да е затова?

Картата ти на ДСК ли е? Аз се опитвам от вчера да платя през PAY PAL, но мидава същото съобщение! Вчера ходих до банката и ми казаха, че има проблем със системата! Да де, ама английският продавач не го интересува много, че ДСК имат проблеми!!!  #Cussing out  #Cussing out

# 638
Благодаря на всеки,който ми отговори,аз по4вам да 4ета подробности около поръ4ката и ако нещо не ми е я сно ще питам Simple Smile

# 639
Само аз ли не мога да се разбера с англ. за доставка до Епреса newsm78, даже в момента имам unpaid case open.

Искам да попитам, само в Ибей ли си сменяте /или добавяте/ адреса с този на Епмпреса, аз дори попитах в answer center на Ибей и там ми отговориха, че продавачът е длъжен да изпрати до адреса в Пейпал, обърнете внимание, иначе си губи Seller protection!?

Като ви откажат да пратят до адреса на Емпреса, с какво ги заплашвате, аз гледах, няма основание за диспут/оплакване към Ибей.

# 640
Ами аз моя тъпчо Дънкан просто му казах, че ще се оплача  и това е Hug. За щастие явно не знае, че е в правото си да откаже. Благодаря ти за инфото, не го знаех това.

Цитат
Listen,I told you several times i have address in UK.Paid and now I'm waiting for my items.If you don't want to send them I'll report you to PayPal.

Ей това му писах, с помощта на една съфорумка Hug

# 641
  • на пистата
ами аз плащам и после на имейл пиша на кой адрес искам да ми пратят,до сега не съм имала проблем.
снощи един англичанин ми прати инвойс с доставка от 50 паунда до бг hahaha за една гума,щях да падна,писах му,че искам до англия и човека коригира веднага,много точен излезе.

# 642
Моята карта е дебитна на Прокредит и да поръчката ми е под 100 и незнам.Пратих съобщение на продавача че имам проблем с банката но той не ми отговаря,в понеделник ще хода до банката дано да се оправя в срок че много я искам тази рокличка а доколкото зная няма да мога да я поръчам пак че ще ми лепнат някаква гадна оценка.
To Bulgaria -- FREE P&P за доставката сигорно ли е че ще е безплатна или да питам преди да участвам в търга?

А когато на продукта пише  newsm78
И също благодаря на всички които ми помагат   bouquet

# 643
  • София
Тотално изпуснах темата в последните няколко месеца, записвам се да ви следя  Hug

# 644
момичета честит Св.Валентин обичайте се и бъдете щастливи момчето забравих Blush

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 19:25 от wiwian

Общи условия

Активация на акаунт