® E-bay - тема 21

• 38 567
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Пепи
с чиста съвест мога да ти викам КАКО
 Joy
Миналата седмица в пощатата някаква майка издърпваше един голям ларедутски кашон та се сетих за хубавите майки
намекнах и нещо но май се нацупи
А по темата аз съм купувал парфиюм Lovely на Sara Jessica Parker харесаха го и за мен съм си купувал комплект CK - дезедорант, афтершейф  и парфюм общо с доставката ми излезе около $120 - и двата парфюма ги нямаше тук. Ако трябва да търся продавача казвайте

# 616
Пепи
с чиста съвест мога да ти викам КАКО
 Joy

А знаеш ли я тази мъдрост "Хвани си кака да те отрака"  Joy
Дай сега продавача на парфиюмите.

Рапунцел, на първия линк, който е дала DVD пише Ships to: N. and S. America, Asia, United Kingdom, Australia, което ще рече, че тези 19.50 $ не се отнасят за Европа. А и България я няма в списъка на възможните страни. А за твоите линкове, да, с доставка до тук са  Peace

# 617
Ето и от мен един английски продавач на парфюми, който горещо препоръчвам.
http://stores.shop.ebay.co.uk/Scent-Bar-Fragrance-Shop__W0QQ_armrsZ1

# 618
Абе няма ли тютюн в този ebay или аз не търся както трябва? Thinking Помагайте!

# 619
Здравейте момичета и момче!
Когато изпращате нещо до импреса уведомявате ли продавача на нещото?В смисъл кога му давате адреса на импреса?Има ли такива който отказват?
Благодаря предварително!
Може ли някой да ми помогне?
 Embarassed Embarassed Embarassed

# 620
  • софия
Здравейте момичета и момче!
Когато изпращате нещо до импреса уведомявате ли продавача на нещото?В смисъл кога му давате адреса на импреса?Има ли такива който отказват?
Благодаря предварително!
Може ли някой да ми помогне?
 Embarassed Embarassed Embarassed
В Профила си в ebay си добавяш адреса на емпреса (с твоите имена) и когато тръгнеш да плащаш избираш този адрес. Когато го въвеждаш внимавай да не го направиш дифолт (размаркираш чекбоксчето най-отдолу). Не, че не можеш да го оправиш после, де.

# 621
 Адрес вписваш като тръгнеш да плащаш, има опция за добавяне на нов или промяна. Изобщо не уведомявам продавача, директно си плащам и пращам. Уведомявам момичето в емпреса.

# 622
а мито плаща ли се в някои случаи

# 623
Плаща се ако е от страни извън ЕС.

# 624
  • някъде

Рапунцел, на първия линк, който е дала DVD пише Ships to: N. and S. America, Asia, United Kingdom, Australia, което ще рече, че тези 19.50 $ не се отнасят за Европа. А и България я няма в списъка на възможните страни. А за твоите линкове, да, с доставка до тук са  Peace
Пепи,в твой интерес е да четеш по-внимателно това,което пишат продавачите:  Peace
В случая парфюма има международен шипинг INTERNATIONAL ONLY   $19.95 .Погледни надолу от снимката има табличка.

# 625
  • София
Адрес вписваш като тръгнеш да плащаш, има опция за добавяне на нов или промяна. Изобщо не уведомявам продавача, директно си плащам и пращам. Уведомявам момичето в емпреса.
Ох, точно влизам и аз да питам  Blush Сега ми е за първи път - купувам някакви евтини маратонки за малкия, колкото да навлезна в играта (страшна тръпка CrazyLaughing Та, значи, промених си адреса на доставката (не регистрацията) и това е достатъчно за да ми прати на този адрес? А ако реши да се направи на услужлив и да достави до БГ за 5-кратния размер на цената на маратонките?
А  Емпресата да ги потърся на скайпа сега (тоест, когато спИчеля), така ли?

# 626
Да, на скайпа. Ако продавача нещо се опъва ,кажи му ,че ще ги пратиш до Англия. Аз наскоро имах разправия цяла седмица с един, упорито ми твърдеше,че съм от Бг, а съм искала да ги пратя до там, сякаш аз не зная от къде съм Tired. Едвам се оправих с тъпия англичанин, накрая го заплаших, че ще се оплача , и клекна Mr. Green

# 627
http://cgi.ebay.co.uk/tigger-door-bouncer-as-new-boxed_W0QQitemZ … rkparms=72%3A1683|66%3A4|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 - на някой ако му трябва... на добра цена е.

# 628
  • София
Край... спечелих - готино е  Mr. Green  Не било кой знае каква философия, ама докато се наканя с регистрациите, докато изчета това-онова (не че няма да ми изникват въпросите) та взех, че и купих вече съвсем на шега  Mr. Green Дано поне улучих с номера, че разчитам на табличките от 1-я пост.
Отивам да търся Емпресата на скайпа.

# 629
В момента е на линия момичето, тъй че можеш да и пишеш. Честито ! И умната !

Общи условия

Активация на акаунт