® E-bay - тема 21

• 38 570
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Здравейте момичета!За първи път ще поръчвам ,харесах едни маратонки на голямото ми момче,от някакъв гръцки магазин.Някой да е поръчвал от там?Нещо ми се струва ,че няма голям избор на маратонки №28 ,или аз не ги откривам newsm78

Ако магазинът е Barolas24, сме поръчвали bowuu
Много са коретктни, така че поръчвай смело Hug
Да този е .Благодаря ти за отговора!А за колко време идва поръчката?

# 557
А мога ли да откажа спечелен търг, понеже в момента съм малко затруднене финансово с тези сметки за ток.И ако може как да го направя?

# 558
А мога ли да откажа спечелен търг, понеже в момента съм малко затруднене финансово с тези сметки за ток.И ако може как да го направя?
Ами може да се помолиш на продавача и да обясниш, но не се сърди ако ти откаже, защото ти си сключила валиден договор за покупко-продажба и той трябва да се изпълнява коректно и от двете страни. Добре е да се мисли за тока преди ибей..... Wink
Аз, като дългогодишен "продавач" в ибей, много се дразня на купувачи, които се силят първо да наддават, а после не им се плаща и ме разиграват само. И след последните двама-трима такива така се изнервих, че на никой не прощавам вече, така че се моли да не си улучила някой изнервен като мен Laughing

# 559
В такъв случай до колко време трябва да я платя?

# 560
  • Варна
pinka222, би трябвало да пише в обявата до какъв срок продавачът очаква плащане. Ако не пише нищо, мисля, че срокът беше 7-дневен.

# 561
Здравейте момичета и момче!
Когато изпращате нещо до импреса уведомявате ли продавача на нещото?В смисъл кога му давате адреса на импреса?Има ли такива който отказват?
Благодаря предварително!

# 562
  • Варна
Момичета, в сайта на Адамс мога ли да платя с българска карта?

# 563
  • София
pinka222, би трябвало да пише в обявата до какъв срок продавачът очаква плащане. Ако не пише нищо, мисля, че срокът беше 7-дневен.
Toeст не е като директно трябва да ми се блокира сумата и задължително да е налична в момента на спечелването или купуването на нещото? Да речем, сега съм харесала нещо, а парите ще взема в понеделник, а за да съм сигурна, че няма да ми го вземат го купувам? Това Buy now значи ли, че мога без да наддавам да купя директно за дадената сума, ако ме устройва?

# 564
  • виртуално
Buy it now изисва веднага да го платиш!
 Във всички останали търгове, ако не е упоменато друго можеш да спечелиш като наддаваш  и да платиш до 7 дни

# 565
 Във всички останали търгове, ако не е упоменато друго можеш да спечелиш като наддаваш  и да платиш до 7 дни
Мисля, че не е така, Buy it now е купи сега, а не плати сега... Всеки търговец определя до колко дена да се плати 3-5-7-10дена, аз съм срещала дори до 24 часа, че иска да се плати  Shocked не ти блокират никакви пари от никъде след като спечелиш търг или купиш веднага
Цитат
Това Buy now значи ли, че мога без да наддавам да купя директно за дадената сума, ако ме устройва?
Точно това означава  Wink

# 566
  • София
Благодаря, момичета  Hug

# 567
  • Варна

Не винаги. когато се изисква моментално плащане, пише Immediate payment required (цитирам по спомен).

# 568
Как беше китайският сайт за ефтин лаптоп.Нали някой от тук беше си взел newsm78

# 569

Не винаги. когато се изисква моментално плащане, пише Immediate payment required (цитирам по спомен).
Съгласна съм, не е задължително веднага да го платиш. Просто го купуваш веднага, а може до няколко дни да платиш

Общи условия

Активация на акаунт