Споделете 94

• 23 361
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
С цяла уста споделям, че половин глава ме боли.
Гюлфия, теб какво ти пречи да им направиш забележка. Не си ли правила черта с ключ по боята на кола, паркирала на тротоара, не си ли ритала по калницика спряла кола върху пешеходната пътека?
Само Вълчицата, е синеоко-зеленоока, да ми е кеф да я гледам. Вълци и вълчета са с тъмни, хлътнали очи - на монаси, проповедници. Склонни към самовглъбение, наблюдение, интроверзия.
Навън синигери чуруликат по овошките.

# 436
Споделям, че не пуша вече втори ден.
Магия! Чувствам се чудесно, не ми се пуши, дишам свободно, имам прилив на енергия, като все едно кокаин съм друсала.
То било много лесно, бе  Grinning

# 437
  • София
Джулс, лентичка кога ще сложиш? "Дишам свободно еди колко си дней?". Успех!

# 438
Станах в 9, за да правя щрудел. Кажете сега, че не съм перфектната домакиня  Mr. Green

# 439
Присъединявам се към групата с главобол.
Вече четвърти ден ме мъчи, търпях, търпях и тази сутрин взех хапче.
Сега чакам действието му.
Но въпреки всичко съм в добро настроение, гледайки през прозореца ухиленото слънце.
След малко ще напуснем бърлогата, за да му се насладим истински навън.
Надушвам пролетта.

# 440
  • Бу-у-урга-а-ас
Като видя този аватар http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=87638, имам чувството, че всеки момент детето ще се издрайфа. Не знам защо така, може би защо го улавям с периферното си зрение. Хлапето иначе е голямо сладурче.

# 441
JJ, ако го кусам, ще кажа каквото кажеш.
Може да ми го напишеш на листче даже.

# 442
Станах в 9, за да правя щрудел. Кажете сега, че не съм перфектната домакиня  Mr. Green

Тц, луда си ти. Луда.

# 443
Джулс, лентичка кога ще сложиш? "Дишам свободно еди колко си дней?". Успех!

Не съм фен на лентичките  Wink

# 444
Джули, браво! Риспект! Подозирам, че честото ми главоболие се дължи и на цигарите.

Потискате ме с тия щрудели, аз хвърлих няколко яйца в тигана и ги сервирах на мангалчетата. Скоро и да обядват ще искат сигурно.

Доктор Маркос, много съм любопитна кой орган е обект на професионалното Ви внимание, но не смея да попитам.

# 445

Не съм, не съм! 15 мин. след като го извадих от фурната и ароматът на печена ябълка и канела се разстла из кухнята казах, че имам нужда от нови обувки. При това два чифта  Mr. Green

# 446
Споделям, че снощи след като угасих компютри и всичко, оставих само нощна лампа и си четох Шутарнага, като на моменти съм се смяла самичка с глас и не мога да спра. Освен това толкова увлича, че ако не ми се спеше като за световно, можеше да я изчета на един дъх, но пък от друга страна това е от този тип книги, които не ти се иска да изчиташ бързо, даже много бавно искаш да ги четеш, за да им се радваш максимално дълго време, но те не ти позволяват. Книгата е автобиографична, но написана по много специфичен начин, имам чувството, че ме пренася в моето собствено детство, омагьосва.

Толкова съм щастлива, че я открих понеже по книжарниците я няма и си я поръчах от нета.

# 447
  • София
Вътрешните болести и в частност бъбреците, Калинко.
Още ме няма в черните списъци  hahaha

# 448
О, докторке. Запиши ми час за преглед.

# 449
Знаеш ли Саня, когато майка ти те е била през пръстите за абсолютно всичко и си си обещала никога да не си майка като нея, се плъзгаш към другата крайност - ставаш прекалено ларш. Приятелите на децата ти въздишат: "Ех, защо и мама не е като теб...", но не защото си прекалено прекрасна, а защото си им повече приятел и разрешаваш много неща! Когато обаче някой злоупотреби със свободата, която си му дал; когато започне да го прави системно и то в момент, който е важен за бъдещето му (а именно предстоят кандидат студентски изпити) и реши, че за ученето има време, и то е все след малко, а зелените човечета са като наркотик, след това няма да си простиш вината, за това, че си тооолкова либерален човек! Аз споделих, поисках две мили думи, за човек, за който скандал с децата му е нещо разтърсващо и необичайно, а не уроци по майчинство. Това е собствен избор на всеки. На мен ми беше криво, за това, че той забрави, че съм майка му преди всичко, а не другарче. На 19 години да ти обяснят отрезвяващо, че Warcraft не е по-важен от бъдещето ти, не е точно намеса в личното пространство или майчин енергиен вампиризъм. Аз поне, така го разбирам!

Общи условия

Активация на акаунт